• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah olmuştur Canım 😊 benimde çok kremsi akıntım vardı. Afedersiniz tuvalette peçeteye sildikçe bile sürekli geliyordu. Şimdi biraz azaldı ama yine de var. Adet günümden önce başlamıştı benim de. Ama ben pek imkan vermediğim için hemen test yapmadım bebek için özellikle hazırlık yapmamıştık çünkü. O yüzden test yapma işini baya geciktirdim adet olcam sanıyordum :)
BIlmıyorum beklemeyi düşünüyorum kürtajdan sonra her sey o kadar degıstıkı o yuzden adet gunu yaparım ancak test

İnşallah olmuştur Canım 😊 benimde çok kremsi akıntım vardı. Afedersiniz tuvalette peçeteye sildikçe bile sürekli geliyordu. Şimdi biraz azaldı ama yine de var. Adet günümden önce başlamıştı benim de. Ama ben pek imkan vermediğim için hemen test yapmadım bebek için özellikle hazırlık yapmamıştık çünkü. O yüzden test yapma işini baya geciktirdim adet olcam sanıyordum :)
Ayy bnm de akintim cok yaaa. Aynn benm de kremsi 🙈

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız ???Tek gogusdeki agrı hamılelıkbelrtısı degıldır demı elledgımde acımıo ama durup dururken agrıo gbı farklı sag goğsum

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız ???Tek gogusdeki agrı hamılelıkbelrtısı degıldır demı elledgımde acımıo ama durup dururken agrıo gbı farklı sag goğsum
Valla olur mu olur adaşim 😊 cok farkli belirtiler oluo. Kac gun var bata

Ooo iyi az kalmış canım. Bebiş vardır inşallah 😊
Cnm bi bakar misin ya
Bugun bel ve kasik agrim var bi sicaklik basio sanki. Az once afedersn islklik hissettim hasta olcam dedim galiba. Ama pecetyle sildgimde hem beyaz hem de seffaf uzayan bi akinti vardi.🤔 yumurtluor muyum neyim ovu testi de yok ki bakim yaa kafam karsti iice.

Aynı sekilde canım bende progestan kullandıgım ıcın kanama dısarı akmadı 9 haftalık sanarken 7+1 de durmuş kalbı bebegımın yanı kalbini dinledikten 1 gün sonra
Çok kötü oluyor ilk hamileliğimdi benim çok heyecanlıydım mutluydum. Ama olsun her şeyde bir hayır vardır canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese hayırlısıyla sağlıkla güzel bebekler versin inşallah.

Kızlar inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder bebiş size , hepimize🤲🏻

Cnm bi bakar misin ya
Bugun bel ve kasik agrim var bi sicaklik basio sanki. Az once afedersn islklik hissettim hasta olcam dedim galiba. Ama pecetyle sildgimde hem beyaz hem de seffaf uzayan bi akinti vardi.🤔 yumurtluor muyum neyim ovu testi de yok ki bakim yaa kafam karsti iice.
Canım ovulasyonda baktın mı yumurtlama mı olmuş

Cnm bi bakar misin ya
Kuzum senin de az kalmış son 3 gün
İnşallah bebiş vardır
Test yapcakmısın yoksa adeti bekleyecekmisin ?

Cnm bi bakar misin ya
Canım kendi yaşadıklarımdan örnek vereyim. Gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyor. Kasık sancısı özellikle. Bende hep adet olcam diye bekliyordum. Akıntı özellikle beyaz olması gebelik belirtisi. Benimde akıntım oluyor hala da devam ediyor. Yumurtlamıyorsundur büyük ihtimal. Normalde adete yakın böyle bir akıntı yaşıyor muydun

Canım kendi yaşadıklarımdan örnek vereyim. Gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyor. Kasık sancısı özellikle. Bende hep adet olcam diye bekliyordum. Akıntı özellikle beyaz olması gebelik belirtisi. Benimde akıntım oluyor hala da devam ediyor. Yumurtlamıyorsundur büyük ihtimal. Normalde adete yakın böyle bir akıntı yaşıyor muydun
Oluodu ama az oluodu bu sefer ki bi garip sanki

Hiç hamilelik belirtisi (kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bulantı vs) olmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben varım kuzum. Adetim 23 gün gecikti ve test yaptım yaptım gebe çıktım. Ama o zamana kadar belli bir belirtim olmadı. Sadece 1 haftadır uykum ağırlaşmıştı o kadar.

Kızlar benim baş dönmem ve mide bulantım var mahvediyor beni
Ahh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum :(

Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.

Kızlar benim baş dönmem ve mide bulantım var mahvediyor beni
Ahh o hormonlar ahhh. 12+4 oldum ve hala ilacımı içmezsem mide bulantısı beni mahvediyor. Benim baş dönmem çok nadir oluyor. Ama mide bulantısı ve kusma çok fena. İlaç içmezsem günde en az 5-6 defa kusuyorum ve baygınlık geçiriyorum :(

Doktorum aslında bu iyi bir şey demek ki bebeğin gelişiyor demişti. O yüzden kötü bir şey var mı diye korkma kuzum. Bebek gelişir hormonlar yükselirse bunlar olurmuş. Doktorum olmaması iyi değil aslında demişti.

Back