• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar. Testi 5 gün gecikmeyle akşam yaptım pozitif çıktı çok şükür. 3 ay önce bir kürtajım oldu 9 haftalıkken. Kalp atışı durduğu için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Sizlere biraz en merak edilen şeylerden belirtilerden bahsetmek istiyorum. İki hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım ben. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı. Yürürken bazen kasığımda batma oluyor. Karnımda acayip bir şişlik (dışardan çok farkediliyor). Midede açlık bulantısı gibi hafif bir bulantı yüzde ince ince sivilcelenme ve göğüsler de şişlik-acıma. Bunlar oldu bende sadece. Adetle çok benziyor belirtiler özellikle de kasık sancısı. Ben günüm geçmeden test yapmıyorum belirtiler çok benziyor diye. Siz de öyle yapın bence.

Eklentiler

• 4496E550-5694-4B5E-B44B-53C9064DF038.jpeg
    4496E550-5694-4B5E-B44B-53C9064DF038.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 35
İyi akşamlar kızlar. Testi 5 gün gecikmeyle akşam yaptım pozitif çıktı çok şükür. 3 ay önce bir kürtajım oldu 9 haftalıkken. Kalp atışı durduğu için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Sizlere biraz en merak edilen şeylerden belirtilerden bahsetmek istiyorum. İki hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım ben. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı. Yürürken bazen kasığımda batma oluyor. Karnımda acayip bir şişlik (dışardan çok farkediliyor). Midede açlık bulantısı gibi hafif bir bulantı yüzde ince ince sivilcelenme ve göğüsler de şişlik-acıma. Bunlar oldu bende sadece. Adetle çok benziyor belirtiler özellikle de kasık sancısı. Ben günüm geçmeden test yapmıyorum belirtiler çok benziyor diye. Siz de öyle yapın bence.
hayurlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻

Merhabalar hanimlar,

Adetime 10 gun var, evet biliyorum daha cok var, ama bebek istedigimiz ve denedigimiz icin cok merak ediyorum. Ovulasyondan sonra bel sirt agrisi oldu, genel olarak halsiz hissediyorum, canim surekli sut istiyo. Bunlarin hepsi psikolojikte olabilir cunku nerede okusam gebelik belirtilerinin cok erken baslamadigini yazmislar. Ama ben gercekten hissediyorum biseyler, umarim psikolojik degildir.

Biraz once ovulasyon testi yaptim, silik 2. Cizgiyi gordum, sizce bu gebelik olabilir mi? Ovulasyon testide sanirim saptayabiliyomus siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

Bide dayanamadim erken hamilelik testi yaptim(ama en erken 6 gun oncesi yaziyo uzerinde) bi sansimi deneyeyim dedim ama negatif cikti..
Canım bu gebelik testinse eğer orada çizgi var 😍

Merhabalar

Bende pcos var, yasmin kullanıyordum. Mayısta bıraktım, haziranda kendi kendime regl oldum. 8 Temmuzda regl olmam gerekiyordu. Öncesinde 30 haziranda ilişkim oldu, geri cekilme ile korunuyoruz. Çok hafif pembe akıntı oldu aynı gün.(ovulasyon kanaması olduğunu düşünüyorum)

Hala regl olmadım. 11 gün geçti. Dün test yaptım. Negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?

Kızlar merhaba öncelikle ben 3 ay önce bir düşük yasadım ilk adetımden sonra korunmadım ama gebelık olmadı bu ay ikinci adetim bitti ve 10 gün önce 2 tane yumurtam catladı yumurtam çatladığı günden beri hiç akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım hep yüksek göğüs ağrısı yok ama son 2 gundur böyle gerilme şişme gıbı bır sey var kasık ve bel agrısı hiç yok sadece 2 3 gundur 2 kac kere kasıkta batma gıbı bır sey oldu o kadar ve adet tarihime 6 gun var 2 gundur sadece 2 kac kere öğürdüm bugun de saat 5 te yemek yemiştim ve Biraz once biraz kustum kızlar hamıle olabilir mıyım
Canım burda diğer topiklerde bazı arkadaşlar 5-6 gün önce öğrendiler hamile olduklarını
Erken gebelik testi yapsan belki çıkabilir

Amin canım Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin amin herkese inşallah sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Canım kusura bakmazsan birşey sorucam cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin ilk bebeğinin kalbi neden durmuştu yani hissettinni yoksa gittiğinde muayene yemi öğrendin

Canım burda diğer topiklerde bazı arkadaşlar 5-6 gün önce öğrendiler hamile olduklarını
Erken gebelik testi yapsan belki çıkabilir
Yok canım ya beklemek istiyorum belkı adetten bır güb önce test yaparım bakalım hayırlısı

Amin amin herkese inşallah sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Canım kusura bakmazsan birşey sorucam cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin ilk bebeğinin kalbi neden durmuştu yani hissettinni yoksa gittiğinde muayene yemi öğrendin
Gittiğimde muayene ile öğrendim canım. Kesemin hemen dibinde kesenin yarısını saran büyük bir kanama oldu keseyi bozdu bebeğe de zarar verdi. İşin kötüsü kanama dışarı akmadığı için anlamadım ben Aslında Progestan falan da içtim kanamayı durdurdu doktor ama bebeğe zarar vermiş bile maalesef

Canım bu arada seninde mı kese yanında kanama alanı vardı bende de vardı bebek ölmüş ama ben 2 hafta anlamadım
Evet canım benimde öyle oldu bebek 7+4 te gelişimi durmuş ben doktora gidince öğrendim ama. progestan kullandığım için kanamada olmadı dışardan tabi.

Hiç hamilelik belirtisi (kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bulantı vs) olmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Gittiğimde muayene ile öğrendim canım. Kesemin hemen dibinde kesenin yarısını saran büyük bir kanama oldu keseyi bozdu bebeğe de zarar verdi. İşin kötüsü kanama dışarı akmadığı için anlamadım ben Aslında Progestan falan da içtim kanamayı durdurdu doktor ama bebeğe zarar vermiş bile maalesef
Anladım canım rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet canım benimde öyle oldu bebek 7+4 te gelişimi durmuş ben doktora gidince öğrendim ama. progestan kullandığım için kanamada olmadı dışardan tabi.
Aynı sekilde canım bende progestan kullandıgım ıcın kanama dısarı akmadı 9 haftalık sanarken 7+1 de durmuş kalbı bebegımın yanı kalbini dinledikten 1 gün sonra

Aynı sekilde canım bende progestan kullandıgım ıcın kanama dısarı akmadı 9 haftalık sanarken 7+1 de durmuş kalbı bebegımın yanı kalbini dinledikten 1 gün sonra
Çok kötü oluyor ilk hamileliğimdi benim çok heyecanlıydım mutluydum. Ama olsun her şeyde bir hayır vardır canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese hayırlısıyla sağlıkla güzel bebekler versin inşallah.

Çok kötü oluyor ilk hamileliğimdi benim çok heyecanlıydım mutluydum. Ama olsun her şeyde bir hayır vardır canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese hayırlısıyla sağlıkla güzel bebekler versin inşallah.
Amin canım bır de bir sey dicem benım adete 6 gun var ya ya su an cok fazla fazla kremsı akıntım var oldu mu ki acaba ya 🙂 resmen akıyor

Amin canım bır de bir sey dicem benım adete 6 gun var ya ya su an cok fazla fazla kremsı akıntım var oldu mu ki acaba ya 🙂 resmen akıyor
İnşallah olmuştur Canım 😊 benimde çok kremsi akıntım vardı. Afedersiniz tuvalette peçeteye sildikçe bile sürekli geliyordu. Şimdi biraz azaldı ama yine de var. Adet günümden önce başlamıştı benim de. Ama ben pek imkan vermediğim için hemen test yapmadım bebek için özellikle hazırlık yapmamıştık çünkü. O yüzden test yapma işini baya geciktirdim adet olcam sanıyordum :)

Back