• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar hanimlar,

Adetime 10 gun var, evet biliyorum daha cok var, ama bebek istedigimiz ve denedigimiz icin cok merak ediyorum. Ovulasyondan sonra bel sirt agrisi oldu, genel olarak halsiz hissediyorum, canim surekli sut istiyo. Bunlarin hepsi psikolojikte olabilir cunku nerede okusam gebelik belirtilerinin cok erken baslamadigini yazmislar. Ama ben gercekten hissediyorum biseyler, umarim psikolojik degildir.

Biraz once ovulasyon testi yaptim, silik 2. Cizgiyi gordum, sizce bu gebelik olabilir mi? Ovulasyon testide sanirim saptayabiliyomus siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

Bide dayanamadim erken hamilelik testi yaptim(ama en erken 6 gun oncesi yaziyo uzerinde) bi sansimi deneyeyim dedim ama negatif cikti..

Eklentiler

• 3EA1FDB3-6178-419F-B1CF-B661C0A0E57E.jpeg
    3EA1FDB3-6178-419F-B1CF-B661C0A0E57E.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 47
Merhabalar hanimlar,

Adetime 10 gun var, evet biliyorum daha cok var, ama bebek istedigimiz ve denedigimiz icin cok merak ediyorum. Ovulasyondan sonra bel sirt agrisi oldu, genel olarak halsiz hissediyorum, canim surekli sut istiyo. Bunlarin hepsi psikolojikte olabilir cunku nerede okusam gebelik belirtilerinin cok erken baslamadigini yazmislar. Ama ben gercekten hissediyorum biseyler, umarim psikolojik degildir.

Biraz once ovulasyon testi yaptim, silik 2. Cizgiyi gordum, sizce bu gebelik olabilir mi? Ovulasyon testide sanirim saptayabiliyomus siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

Bide dayanamadim erken hamilelik testi yaptim(ama en erken 6 gun oncesi yaziyo uzerinde) bi sansimi deneyeyim dedim ama negatif cikti..

canım ovülasyon testi yumurtlama gününü gösterıyo hamılelıkle alakası yok.
henüz çok çok çok çok erken. maalesef 10 gün sabretmen lazım

canım ovülasyon testi yumurtlama gününü gösterıyo hamılelıkle alakası yok.
henüz çok çok çok çok erken. maalesef 10 gün sabretmen lazım

haklisin biliyorum.. nasi sabredicem..
sen hamilemisin suanda?

bide bazi kisiler yazmis ovulasyon testiyle baktim pozitif cikti vs diye, o yuzden bakayim dedim bende..

Kızlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var. Temmuz’un 10nda lekelenmem oldu ve henüz adetime 5 gün vardı tatildeydik ve adet olacağımı düşündüm fakat başka gelen olmadı. 4 gün sonra tekrar leke geldi ve devamında adet oldum fakat adet kanım sulu ve pembemsiydi denize girmeme rağmen (üşütme riski vs.) ağrısız bi adet dönemi geçirdim. Ve adetim bittiği gün eşimle birlikteliğim oldu lavaboya gittim hemen ve akıntım Okadar çok ve kahverengiydi ki korktum açıkçası şuna biteli 3-4 gün oluyor ve midem bulanıyor arada hafif kaşık batmaları ama günde bi kaç dk. Ve bugün aşırı baş ağrısı yaşıyorum. Sizce adet görmeme rağmen gebelik olmuş olabilir mi .

yok canım hamile değilim ugrasıyoruz şuanda :)
mecbur sabretcen dusunmemeye calıs baska şeylerle oyalan..

sagol canim destegin icin...
siz ne kadar suredir istiyorsunuz?
biz 2 aydir, ama ilk ay gunleri kacirdik , bu ay o yuzden sabirsizim biraz :)
bu arada baya bisey kullandim hayit otu, ari sutu bal polen karisimi, d vitamini , folik asit, coenzim.. boyle olunca beklentide cok oluyo galiba.. :)

sagol canim destegin icin...
siz ne kadar suredir istiyorsunuz?
biz 2 aydir, ama ilk ay gunleri kacirdik , bu ay o yuzden sabirsizim biraz :)
bu arada baya bisey kullandim hayit otu, ari sutu bal polen karisimi, d vitamini , folik asit, coenzim.. boyle olunca beklentide cok oluyo galiba.. :)
ya evet bızde marttan beri istiyoruz ocak ayında açık miyom amelıyatı oldum ben sezeryan gibi aynı. dokor 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi. bızde bu ay yumurtlama dönemını denk getırdık ama 5 gun sonra hastalanmam gereki son iki gundur de adet agrım var olmucak heralde yine..

Kızlar selam,

28 yaşındayım Mart ayından beri cocuk istiyoruz olmuyor. bu ay yumurtlama günlerinin hepsini değerlendirdik adetime de 5 gun var ancak iki gündür hastalancakmışım gibi karnım ağrıyor. bir diğer konu da sigara içen bi insanım ama 1 haftadır sigaradan tiksinmeye başladım zehir gibi gelıyor normalde böyle gelmezdi. Hamileliğe de yormak istemıyorum ama insan acaba mı diyor...

bu mesajini simdi gordum..
sigarayi hemen acilen birakman lazim. hamile olmayi bekleme cunku yumurtalik kalitesini ve hamileligide etkileyen bir faktor sigara. bence ilk is onu birakmakla basla ki hazir tiksinmissinde ne guzel firsat.

ya evet bızde marttan beri istiyoruz ocak ayında açık miyom amelıyatı oldum ben sezeryan gibi aynı. dokor 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi. bızde bu ay yumurtlama dönemını denk getırdık ama 5 gun sonra hastalanmam gereki son iki gundur de adet agrım var olmucak heralde yine..

gecmis olsun canim..
bu arada sende takviye yapsana? doktorun tavsiyelerde bulunmustur eminim. hem sigarayi birak hemde yumurta kalitesini gelistirecek biseyler yaparsan, beslenmene dikkat edersen sansini arttirmis olursun. insallah en kisa surede hamile haberini alirsin :)

Hap kullanıyorum haftada bir kere iğne vurdurcem düşünmemeye çalışıyorum inşallah güzel gelişir aynı şeyleri yaşamak istiyorum
Canım benim gönlünü ferah tut güzel düşün güzel olsun bolbol dua et bizlerde edelim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤲

Kiźlar merhaba ben bu ay 3 gün süren lekelenme yaşadım ve bitti daha sonrasında göğüs agrisi kasik agrisi bel agrisi yasıyorum neden olabilir acaba bilgisi olan varmı

Merhaba kızlar 7 aydır deniyoruz oluşmadı gebelik bu ay adetim 2 gün gecikti ama aşırı adet ağrım var bu durumu yaşayıp hamile kalan varmı

Merhaba kızlar 7 aydır deniyoruz oluşmadı gebelik bu ay adetim 2 gün gecikti ama aşırı adet ağrım var bu durumu yaşayıp hamile kalan varmı
Gecikmem olup adet agrisi cekip adet oldugum da oldu,,Hamile kaldigim ay da yine gecikmwden 5 gun sonra adet agrisi gibi agrim oldu.O agrinin ertesi gunu test yaptim ve pozitifi gordum.Ikisi de olabilir.En iyisi test yapmaniz.Hayirli.haberler almanizi dilerim.

Kızlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var. Temmuz’un 10nda lekelenmem oldu ve henüz adetime 5 gün vardı tatildeydik ve adet olacağımı düşündüm fakat başka gelen olmadı. 4 gün sonra tekrar leke geldi ve devamında adet oldum fakat adet kanım sulu ve pembemsiydi denize girmeme rağmen (üşütme riski vs.) ağrısız bi adet dönemi geçirdim. Ve adetim bittiği gün eşimle birlikteliğim oldu lavaboya gittim hemen ve akıntım Okadar çok ve kahverengiydi ki korktum açıkçası şuna biteli 3-4 gün oluyor ve midem bulanıyor arada hafif kaşık batmaları ama günde bi kaç dk. Ve bugün aşırı baş ağrısı yaşıyorum. Sizce adet görmeme rağmen gebelik olmuş olabilir mi .

Kan testi yaptırmanı tavsiye ederim canm ben son adetimden iki hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim üstüne görmüşüm farklı olduğunu anlamıştım ama hamileliğe yormamıştım😊inşallah rabbim gönlüne göre verir canm

Ben adet olcam zaman bel karın ağrım çok olurdu ve hamile olduğumu öğrenmeden öncede aynı ağrıyı yaşadım canm adet günleri aynı ağrılar olurmuş

Merhabalar

Bende pcos var, yasmin kullanıyordum. Mayısta bıraktım, haziranda kendi kendime regl oldum. 8 Temmuzda regl olmam gerekiyordu. Öncesinde 30 haziranda ilişkim oldu, geri cekilme ile korunuyoruz. Çok hafif pembe akıntı oldu aynı gün.(ovulasyon kanaması olduğunu düşünüyorum)

Hala regl olmadım. 11 gün geçti. Dün test yaptım. Negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?

Kızlar merhaba öncelikle ben 3 ay önce bir düşük yasadım ilk adetımden sonra korunmadım ama gebelık olmadı bu ay ikinci adetim bitti ve 10 gün önce 2 tane yumurtam catladı yumurtam çatladığı günden beri hiç akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım hep yüksek göğüs ağrısı yok ama son 2 gundur böyle gerilme şişme gıbı bır sey var kasık ve bel agrısı hiç yok sadece 2 3 gundur 2 kac kere kasıkta batma gıbı bır sey oldu o kadar ve adet tarihime 6 gun var 2 gundur sadece 2 kac kere öğürdüm bugun de saat 5 te yemek yemiştim ve Biraz once biraz kustum kızlar hamıle olabilir mıyım

Back