• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hiloşummm yarın çatlatma iğnenin 10. Günü ben test yapıcam 12. Gün tekrarlıcam dogru sonuç için dualarını bekliyorummmmm 😍😍
Bütün hamiş ve sizlerden dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
catlatma ignesinde beta hcg hormonu oldugu icin 12.gunden once yapilan testlerde pozitifi gorme ihtimaliniz cok yuksek
catlatma ignesi yaptirdiysaniz 15 gun beklemeniz gerek

kizlar hamile kalanlara ozellikle soruyorum hiç yanmaniz oldumu vajinal yanma gibi mesela simdi enfeksiyon diyeceksiniz ama ben hiç yasamadim ondan soruyorum varmi aranizda gebelik belirtisi olarak vajinal yanma

Merhaba kizlar
Benim ovulasyondan sonra goguslerim sisiyor ve bir hafta sonra geri yumusuyor. Bugun yine ayni oldu acaba hamile olsa sisikmi kalacak diye dusunuyorum. Hic boyle olan varmi?
Cok garip y’a gecen Ay bas donmem kasik arim olmama ragmen hamile degildim. Bu ayda hic birsey hissetmedim bence yine hamile degilim acaba ne zaman siram gelecek

İğnenin 10. Günü sizce gebelik mi iğne etkisi mi gebelik olursa çok minik diye mi silik çizgi yorumlarınızı bekliyorum 😕😞🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 9BCCF801-F8B1-45AA-BA47-D1A95CEBF0B9.jpeg
    9BCCF801-F8B1-45AA-BA47-D1A95CEBF0B9.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kizlar
Benim ovulasyondan sonra goguslerim sisiyor ve bir hafta sonra geri yumusuyor. Bugun yine ayni oldu acaba hamile olsa sisikmi kalacak diye dusunuyorum. Hic boyle olan varmi?
Cok garip y’a gecen Ay bas donmem kasik arim olmama ragmen hamile degildim. Bu ayda hic birsey hissetmedim bence yine hamile degilim acaba ne zaman siram gelecek

Anladım. Canım bende yarın gitçem bakalım inşallah görür duyarız 🙏🏼 Dua edin bana
Canım kesenin görüp gözükmediği karınınla alakalı birşey ve sıkışıp git o zaman daha rahat gözüküyor başlarda. Mesela benim arkadaşım 3bin değerle kesesini gördü ben 5000 değerinde gördüm hemen hemen 5 haftası içerisinde kese gözüküyor 6 hafta içerisinde kalp atışı duyuluyor ben iki kere kan verdim ve bekledim kendim hesap yaptım 5000 olmasını bekledim garantiye almak için o zaman bile zor gördük. Şükür şimdi 4. Ayımız bitti

Canım kesenin görüp gözükmediği karınınla alakalı birşey ve sıkışıp git o zaman daha rahat gözüküyor başlarda. Mesela benim arkadaşım 3bin değerle kesesini gördü ben 5000 değerinde gördüm hemen hemen 5 haftası içerisinde kese gözüküyor 6 hafta içerisinde kalp atışı duyuluyor ben iki kere kan verdim ve bekledim kendim hesap yaptım 5000 olmasını bekledim garantiye almak için o zaman bile zor gördük. Şükür şimdi 4. Ayımız bitti
Doktorum da kötü birşey demedi benimde değerlerim yeni 5000 olmak üzere daha önce kürtaj oldum ve aşılama ile hamile kalmıştım bu sefer kendiliğinden oldu çok şükür 🙏🏼 inşallah görürüz bir dahaki gittiğimizde birazdan sonuçlar için gitçez

Kızlar doktora gittim tam 5 haftalık görünüyor keseyi gördüm ama bebeği göremedik daha 7. Hafta gibi görünür dedi kesen çok güzel yerleşmiş kanama falan da yok çevresinde dedi kan testleri idrar falan verdim öğleden sonra çıkacak
Maşallah kuzum. İnşallah değerlerin de temiz çıkar. Biraz rahat ol. Bol bol dinlen.

Kızlar doktora gittim tam 5 haftalık görünüyor keseyi gördüm ama bebeği göremedik daha 7. Hafta gibi görünür dedi kesen çok güzel yerleşmiş kanama falan da yok çevresinde dedi kan testleri idrar falan verdim öğleden sonra çıkacak
Oy maşallah kuzum çok sevindim olsun sağlıklı olsun da o da görünür inşallah🙏🏻🙏🏻

Kızlar gebelık belırtısı olarak koyu ıdrar rengi yasayan var mı??

canım ben gölgeyi görüyorum baya baya ama iğnenin etki süresini bilmeiyorum kuzum
doktorun dedimi şugün yap diye
Çizgi var da kuzum doktorum adet gününü bekle dedi ama ben 14. Güne kadar tekrarlamayı düşünüyorum belki iyice belirginleşir ya da iyice yok olur kuzum sonra kan veririm

Back