Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar doktor kan sonuçlarına baktı bazı şeyler güzel kızamıkçık geçirmişsin yakın zamanda diyor ama ben öyle birşey hissetmedim
Bu progesteron hormonu sağlıklı gebeliklerde 29 üzerinde sağlıksız olanlarda 5in altında olması lazım benım 11 çıktı
Doktorum kese güzel falan dedi bebek görünmedi tam 5 hafta görünüyor progestan hapı ve iğnesi verdi aynı idrar yolunda enfeksiyon varmış hap verdi hap ve iğneyle değerimi yükseltmeye çalıscek
14ü geçmemiz lazım diyor böyle devam ederse bebek tutunamayor yada canlı olmaz dedi
Kızamıkçık için yarin enfeksiyon hastalıkları baktırcem çok morelim bozuluyor
Hem daha bebek olmusmadı onun için mi değer düşük acaba aslında tam ortada

Canım güzel düşün güzel olsun lütfen ya Aklına kötü getirme iyide doktorun daha öncede bu değerlerine bakmadımı senin yani hamileliğe hazırlık için olanlara bence hap ve iğneyle yükselir kuzum sen stres yapma sakın Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah bol bol dinlen e ne zaman çağırdı birdaha

Bu ay da hamile değilim. Arkadaşlar nasıl hamile kalınıyor çıldırıcam yaaaa denemediğim şey kalmadı

İnşallah geçen hamilelikte yapılmıştı kürtaj olunca çok bakılmadı heralde progesteronun Yükselmesi lazım başladım içmeye bakalım yarında iğneyi vurdurcem kızamıkçık durumuna yarın enfeksiyon doktoru bakacak

Bu ay da hamile değilim. Arkadaşlar nasıl hamile kalınıyor çıldırıcam yaaaa denemediğim şey kalmadı
Kafana takmayarak ve çocuk odaklı ilişkiye girmeyerek bolcada dua ederek canım Rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallah

Meraba kızlar uzun zamandır girmiyorum hamile olanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlerde tez zamanda Rabbim sağlıkla nasip etsin inşaallah geçen ay doktora gittim yine fsh 50 ye çıkmış doktor 3 aylık hap verdi 1.kutuyu bitirdim bide kist oluşmuş ama normal olarak 3 günüm var adete ama kullandigim hapa göre 5 gün var göğüs uçlarım sis ve çok agriyo bide beyaz pıhtı geliyo adet pıhtısı gibi ama bembeyaz kokusuz gebelik öncesi yaşayan oldumu

Kızlar selam,

28 yaşındayım Mart ayından beri cocuk istiyoruz olmuyor. bu ay yumurtlama günlerinin hepsini değerlendirdik adetime de 5 gun var ancak iki gündür hastalancakmışım gibi karnım ağrıyor. bir diğer konu da sigara içen bi insanım ama 1 haftadır sigaradan tiksinmeye başladım zehir gibi gelıyor normalde böyle gelmezdi. Hamileliğe de yormak istemıyorum ama insan acaba mı diyor...

Arkaaşlar benim gebelik belirtim sadece açık pembe renkte 3 gun suren yerleşme kanaması ve yuzumde boynumda isirik gbi kabarcıklar çıktı.başka da belirtim olmadı.

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺
Umarım bende görür ve duyarım progesteron hormonu düşük çıktı bebek oluşmayabilir yada cansız olabilir dedi Çarşamba 5 haftalıktı 7 haftalık olunca bakıcak tekrar kürtajdan sonra kendiliğinden olmuştu

Canım kötü düşünmesene Progestani ihmal etme. Faydası mutlaka olacaktır. Sen stres yapma, beslenmene dikkat et ki tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…