- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnValla kuzum erken dönemde bende de belirti yoktu bence adetini bekle hem varsada öncesinde çıkmayabilir kuzum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahInşallah canim allah ağzından duysun emi ama ne bilim erken gebelik testim var bir aklım yap diyor bir aklimsa yapma negatif gorucen canim sikilacak regliyi bir daha iyi gibi diyor hiç hisetmiyorum ama insan hamid olduğunu hissetmez mi beni supelendiren baş dönmesi ve düşük tansiyon
Kızlar hamile olan arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ve kesesini kaçıncı haftada beta hcg değeriniz kaçken gördünüz ?
Anladım. Canım bende yarın gitçem bakalım inşallah görür duyarız Dua edin banaValla kuzum ben 5+4 de keseyi 6+4 tede kalbi duydum ama değerim kaçtı bilmiyorum çünkü iki defa yaptırdığım için sonra gerek duymadı doktorum
Amin kuzum sağlıklı b hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam bizeAminnnValla kuzum erken dönemde bende de belirti yoktu bence adetini bekle hem varsada öncesinde çıkmayabilir kuzum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum kaçıncı haftan bu hafta stres yapma senAnladım. Canım bende yarın gitçem bakalım inşallah görür duyarız Dua edin bana
Kizlar dayanamadım maalesef Erken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi
Hiloşummm yarın çatlatma iğnenin 10. Günü ben test yapıcam 12. Gün tekrarlıcam dogru sonuç için dualarını bekliyorummmmmİnşallah kuzum kaçıncı haftan bu hafta stres yapma sen
6 haftadayım canım dün değerim 3274 civarındaydı 5+2 şuanİnşallah kuzum kaçıncı haftan bu hafta stres yapma sen
Ben üstüne adet görmüşüm canm farkı tuvalete gitmediğim süre içinde gelmiyordu ve koku olmuştu fazlasıyla iki hafta sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim Bi sonraki adet günümde 4 gün kahve lekelenme olmuştu Bi kızım var onda hiç olmamıştıYa kızlar konu açtım cevap yok şunada bir bakarmısınız var mı sizce? Aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Kaç gün sürdü ne zaman gebe olduğunuzu öğrendiniz.Kafam allak bullak
Kaç gün sürdü peki senin benim yarın 1 hafta olacak tuvalete gidip sildikçe geliyor arada 1 gün hiç olmuyor sonra yine devam ediyor. Yarın doktora gideceğim zaten. Ben hep ovuya göre düşünüyorum normal düzenime göre 21 Temmuz bat ama burada okuduğum kadarıyla ovudan 14 gün sonra regl olur yazıyordu ama oda geçti. Yarın öğreneceğim inşallah ne olduğunuBen üstüne adet görmüşüm canm farkı tuvalete gitmediğim süre içinde gelmiyordu ve koku olmuştu fazlasıyla iki hafta sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim Bi sonraki adet günümde 4 gün kahve lekelenme olmuştu Bi kızım var onda hiç olmamıştı
İnşallah hayırlı haber alırsın canm yanlış hatırlamıyorsam normal adet günüm kadar sürdü 7-8 gün sürüyor benim oturduğumda falan gelmiyordu hiç ama tuvalete gidince çok afedersin sümük gibi bişey akıyordu korkmuştum kokuda olmuştu temizlenince Dr a gitmiştim kontrol için herhangi bi sorun yok demişti bazen spermler koku yapar demişti 31 martta adet olmam lazımdı olmadım üç gün bekleyip tekrarladım testi pozitifi görünce kanda netleştirmiştim nisanın başında 4 gün mayısta 2 gün lekelnme yaşadım çok şükür Bi sorun oluşmadı rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah her gün dua ediyorumKaç gün sürdü peki senin benim yarın 1 hafta olacak tuvalete gidip sildikçe geliyor arada 1 gün hiç olmuyor sonra yine devam ediyor. Yarın doktora gideceğim zaten. Ben hep ovuya göre düşünüyorum normal düzenime göre 21 Temmuz bat ama burada okuduğum kadarıyla ovudan 14 gün sonra regl olur yazıyordu ama oda geçti. Yarın öğreneceğim inşallah ne olduğunu
Bilgiler için teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile o mutlu haberi alayım inşallah.İnşallah hayırlı haber alırsın canm yanlış hatırlamıyorsam normal adet günüm kadar sürdü 7-8 gün sürüyor benim oturduğumda falan gelmiyordu hiç ama tuvalete gidince çok afedersin sümük gibi bişey akıyordu korkmuştum kokuda olmuştu temizlenince Dr a gitmiştim kontrol için herhangi bi sorun yok demişti bazen spermler koku yapar demişti 31 martta adet olmam lazımdı olmadım üç gün bekleyip tekrarladım testi pozitifi görünce kanda netleştirmiştim nisanın başında 4 gün mayısta 2 gün lekelnme yaşadım çok şükür Bi sorun oluşmadı rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah her gün dua ediyorum
Kuzummm merakla bekliyorum biliyorsun inşallah güzel sonuçlar alıcaz Dualarım sizlerleHiloşummm yarın çatlatma iğnenin 10. Günü ben test yapıcam 12. Gün tekrarlıcam dogru sonuç için dualarını bekliyorummmmm
Bütün hamiş ve sizlerden dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım kötü düşünme Güzel düşün güzel olsun6 haftadayım canım dün değerim 3274 civarındaydı 5+2 şuan
İnşalllaaahh kuzumKuzummm merakla bekliyorum biliyorsun inşallah güzel sonuçlar alıcaz Dualarım sizlerle
Beni anlattın resmen 2. Gün bugün geçti belirti yok akıntı da yok yarın test alcan sanırım sende olmazsın inşallah canımOrası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicem