• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hamile olan arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ve kesesini kaçıncı haftada beta hcg değeriniz kaçken gördünüz ?

Inşallah canim allah ağzından duysun emi ama ne bilim erken gebelik testim var bir aklım yap diyor bir aklimsa yapma negatif gorucen canim sikilacak regliyi bir daha iyi gibi diyor hiç hisetmiyorum ama insan hamid olduğunu hissetmez mi beni supelendiren baş dönmesi ve düşük tansiyon
Aminnn🙏🏻🙏🏻Valla kuzum erken dönemde bende de belirti yoktu bence adetini bekle hem varsada öncesinde çıkmayabilir kuzum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah🙏🏻

Kızlar hamile olan arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ve kesesini kaçıncı haftada beta hcg değeriniz kaçken gördünüz ?

Valla kuzum ben 5+4 de keseyi 6+4 tede kalbi duydum ama değerim kaçtı bilmiyorum çünkü iki defa yaptırdığım için sonra gerek duymadı doktorum

Kizlar dayanamadım maalesef Erken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi

Eklentiler

• 20190716_191654.jpg
    20190716_191654.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar dayanamadım maalesef Erken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi

Canım yine diyorum ki keşke bekleseydin çünkü bazen çıkmayabiliyor erkenden neyse hayırlısı olsun Rabbim sağlıklısını nasip etsin canım🙏🏻

Kızlar aşılamanın 8. Günü.sürekli kasıklarıma ufak ufak sancı giriyor.tuttugunun işareti mi acaba? Sanki tuvalete gittiğimde yürüdüğümde vs heryerde kasıklarıma ince ince kısa süreli ama gün içinde çok sefer sancı giriyor.yardım edin ya nolur düşünmekten ölcem

Ya kızlar konu açtım cevap yok şunada bir bakarmısınız var mı sizce? Aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Kaç gün sürdü ne zaman gebe olduğunuzu öğrendiniz.Kafam allak bullak :KK43:
Ben üstüne adet görmüşüm canm farkı tuvalete gitmediğim süre içinde gelmiyordu ve koku olmuştu fazlasıyla iki hafta sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim Bi sonraki adet günümde 4 gün kahve lekelenme olmuştu Bi kızım var onda hiç olmamıştı

Ben üstüne adet görmüşüm canm farkı tuvalete gitmediğim süre içinde gelmiyordu ve koku olmuştu fazlasıyla iki hafta sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim Bi sonraki adet günümde 4 gün kahve lekelenme olmuştu Bi kızım var onda hiç olmamıştı
Kaç gün sürdü peki senin benim yarın 1 hafta olacak tuvalete gidip sildikçe geliyor arada 1 gün hiç olmuyor sonra yine devam ediyor. Yarın doktora gideceğim zaten. Ben hep ovuya göre düşünüyorum normal düzenime göre 21 Temmuz bat ama burada okuduğum kadarıyla ovudan 14 gün sonra regl olur yazıyordu ama oda geçti. Yarın öğreneceğim inşallah ne olduğunu

Kaç gün sürdü peki senin benim yarın 1 hafta olacak tuvalete gidip sildikçe geliyor arada 1 gün hiç olmuyor sonra yine devam ediyor. Yarın doktora gideceğim zaten. Ben hep ovuya göre düşünüyorum normal düzenime göre 21 Temmuz bat ama burada okuduğum kadarıyla ovudan 14 gün sonra regl olur yazıyordu ama oda geçti. Yarın öğreneceğim inşallah ne olduğunu
İnşallah hayırlı haber alırsın canm yanlış hatırlamıyorsam normal adet günüm kadar sürdü 7-8 gün sürüyor benim oturduğumda falan gelmiyordu hiç ama tuvalete gidince çok afedersin sümük gibi bişey akıyordu korkmuştum kokuda olmuştu temizlenince Dr a gitmiştim kontrol için herhangi bi sorun yok demişti bazen spermler koku yapar demişti 31 martta adet olmam lazımdı olmadım üç gün bekleyip tekrarladım testi pozitifi görünce kanda netleştirmiştim nisanın başında 4 gün mayısta 2 gün lekelnme yaşadım çok şükür Bi sorun oluşmadı rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah her gün dua ediyorum😊

İnşallah hayırlı haber alırsın canm yanlış hatırlamıyorsam normal adet günüm kadar sürdü 7-8 gün sürüyor benim oturduğumda falan gelmiyordu hiç ama tuvalete gidince çok afedersin sümük gibi bişey akıyordu korkmuştum kokuda olmuştu temizlenince Dr a gitmiştim kontrol için herhangi bi sorun yok demişti bazen spermler koku yapar demişti 31 martta adet olmam lazımdı olmadım üç gün bekleyip tekrarladım testi pozitifi görünce kanda netleştirmiştim nisanın başında 4 gün mayısta 2 gün lekelnme yaşadım çok şükür Bi sorun oluşmadı rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah her gün dua ediyorum😊
Bilgiler için teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile o mutlu haberi alayım inşallah.
Seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Hiloşummm yarın çatlatma iğnenin 10. Günü ben test yapıcam 12. Gün tekrarlıcam dogru sonuç için dualarını bekliyorummmmm 😍😍
Bütün hamiş ve sizlerden dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
Kuzummm merakla bekliyorum biliyorsun inşallah güzel sonuçlar alıcaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dualarım sizlerle💕

Orası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicem 😄
Beni anlattın resmen 2. Gün bugün geçti belirti yok akıntı da yok yarın test alcan sanırım sende olmazsın inşallah canım :dua:

Ben kırmızıları yine gördüm :duduk: başka bahara kaldı kızlar artık😔önümüzdeki maçlara bakcaz yapcak bişiy yok:KK43:

Back