- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
catlatma ignesinde beta hcg hormonu oldugu icin 12.gunden once yapilan testlerde pozitifi gorme ihtimaliniz cok yuksekHiloşummm yarın çatlatma iğnenin 10. Günü ben test yapıcam 12. Gün tekrarlıcam dogru sonuç için dualarını bekliyorummmmm
Bütün hamiş ve sizlerden dualarınızı bekliyorum
Bugün yaptım maalesef ama tekrarlıcam inşallahcatlatma ignesinde beta hcg hormonu oldugu icin 12.gunden once yapilan testlerde pozitifi gorme ihtimaliniz cok yuksek
catlatma ignesi yaptirdiysaniz 15 gun beklemeniz gerek
Merhaba kizlar
Benim ovulasyondan sonra goguslerim sisiyor ve bir hafta sonra geri yumusuyor. Bugun yine ayni oldu acaba hamile olsa sisikmi kalacak diye dusunuyorum. Hic boyle olan varmi?
Cok garip y’a gecen Ay bas donmem kasik arim olmama ragmen hamile degildim. Bu ayda hic birsey hissetmedim bence yine hamile degilim acaba ne zaman siram gelecek
Icime kurt düşmüştü şimdi en azindan hasta olacağım için gün saymamagerek yokCanım yine diyorum ki keşke bekleseydin çünkü bazen çıkmayabiliyor erkenden neyse hayırlısı olsun Rabbim sağlıklısını nasip etsin canım
Canım kesenin görüp gözükmediği karınınla alakalı birşey ve sıkışıp git o zaman daha rahat gözüküyor başlarda. Mesela benim arkadaşım 3bin değerle kesesini gördü ben 5000 değerinde gördüm hemen hemen 5 haftası içerisinde kese gözüküyor 6 hafta içerisinde kalp atışı duyuluyor ben iki kere kan verdim ve bekledim kendim hesap yaptım 5000 olmasını bekledim garantiye almak için o zaman bile zor gördük. Şükür şimdi 4. Ayımız bittiAnladım. Canım bende yarın gitçem bakalım inşallah görür duyarızDua edin bana
Doktorum da kötü birşey demedi benimde değerlerim yeni 5000 olmak üzere daha önce kürtaj oldum ve aşılama ile hamile kalmıştım bu sefer kendiliğinden oldu çok şükürCanım kesenin görüp gözükmediği karınınla alakalı birşey ve sıkışıp git o zaman daha rahat gözüküyor başlarda. Mesela benim arkadaşım 3bin değerle kesesini gördü ben 5000 değerinde gördüm hemen hemen 5 haftası içerisinde kese gözüküyor 6 hafta içerisinde kalp atışı duyuluyor ben iki kere kan verdim ve bekledim kendim hesap yaptım 5000 olmasını bekledim garantiye almak için o zaman bile zor gördük. Şükür şimdi 4. Ayımız bitti
Maşallah kuzum. İnşallah değerlerin de temiz çıkar. Biraz rahat ol. Bol bol dinlen.Kızlar doktora gittim tam 5 haftalık görünüyor keseyi gördüm ama bebeği göremedik daha 7. Hafta gibi görünür dedi kesen çok güzel yerleşmiş kanama falan da yok çevresinde dedi kan testleri idrar falan verdim öğleden sonra çıkacak
Anladım kuzum ama erken daha bence Rabbim en doğru zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallahIcime kurt düşmüştü şimdi en azindan hasta olacağım için gün saymamagerek yok
Oy maşallah kuzum çok sevindim olsun sağlıklı olsun da o da görünür inşallahKızlar doktora gittim tam 5 haftalık görünüyor keseyi gördüm ama bebeği göremedik daha 7. Hafta gibi görünür dedi kesen çok güzel yerleşmiş kanama falan da yok çevresinde dedi kan testleri idrar falan verdim öğleden sonra çıkacak
canım ben gölgeyi görüyorum baya baya ama iğnenin etki süresini bilmeiyorum kuzumİğnenin 10. Günü sizce gebelik mi iğne etkisi mi gebelik olursa çok minik diye mi silik çizgi yorumlarınızı bekliyorum
Canım senin kontrole gittiğinde progesteron a bakıldı mıOy maşallah kuzum çok sevindim olsun sağlıklı olsun da o da görünür inşallah
O ne demek söylemedi canım ya ne dediDoktor çok iyi şeyler söylemedi
Canım senin kontrole gittiğinde progesteron a bakıldı mı
Çizgi var da kuzum doktorum adet gününü bekle dedi ama ben 14. Güne kadar tekrarlamayı düşünüyorum belki iyice belirginleşir ya da iyice yok olur kuzum sonra kan veririmcanım ben gölgeyi görüyorum baya baya ama iğnenin etki süresini bilmeiyorum kuzum
doktorun dedimi şugün yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?