• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlaaaar yerlesme kanamasi yaşayan var mı ? Ve ne zaman yaşadınız çok merak ediyorum. Yerleşme kanaması görenler yazarsa çok sevinirim 🌸🌸🌸

Kızlar bende 4 gündür adet olmuyorum. Bugün test yaptım negatif gerçekten sinir oldum bir sürü belirtim vardı oysaki hayır madem hamile değiliz bari gününde gelse şu adette bu kadar umutlanmasak. Hala da olmadım bu arada😩
Bende 4 gündür olmadım çift çizgiyi gördüm bence kan testi yaptirmalisin

Ya kızlar konu açtım cevap yok şunada bir bakarmısınız var mı sizce? Aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Kaç gün sürdü ne zaman gebe olduğunuzu öğrendiniz.Kafam allak bullak :KK43:

Kızlar normalde düzenli adet gören biriyim 28 günde bir olur. Daha önce biri ilk haftalarda daha gebe olduğumu bilmeden bir düşük diğeri de 21 haftalık iki kaybım var. Tekrar deniyoruz 25 Haziranda regl oldum 4 gün sürer. 28 Haziran bitti. 29 Haziran tekrar adet olacakmışım gibi ağrı başladı ve 30 Haziran ovu akıntısı geldi. Sonra yoğun beyaz akıntı, kasık batması, halsizlik,mide bulantısı,bacaklarda ağrı, koku hassasiyeti vs derken 10 Temmuzda kahverengi/gül kurusu rengi bazende arada içinde kılcal kılcal olan lekelenme başladı ilk başta regl sandım ama sadece silerken geliyordu yerleşme kanaması mı acaba derken 2 gün geldi 3. gün yoktu 4 gün kan kırmızı geldi ama çok azdı ben kırmızı rengi gördüm dedim bu sefer kesin regl dedim sökülür artık dedim ovudan 14 gün sonra regl gelir efsanesi doğruymuş dedim dün akşam üstü 5-6 gibi ped koydum yatana kadar birşey yoktu sonra yattım bugün 12 gibi kalktım yaklaşık 18 saat geçmişti kalktığımda baktım ped tertemiz. Sonra dışarı çıktım akşam üstü geldim yine ped temiz tuvalete girdim silince kahverengi kılcal birşeyler vardı ama yine devamı yok. Bu arada 13-14 ve bugün test yaptım varla yok arası bir gölge var sadece. Testleri koyuyorum.
Buna benzer birşey varmı aranızda bana bir akıl verin. Gebelik var mıdır sizce?
1 Cumartesi yaptım varla yok arası çizgi var
2 1. kuruduktan sonra iyice belirginleşen
3 pazar sabah ilk dakikalarda varla yok arası
4 pazarın açılmış hali
5 bu sabah varla yok arası çizgi

Belirtilerin nelerdi? Bende aşırı adet belirtileri var ama gelen giden yok 2 defa test yaptım negatif çıktı eğer yarında olmazsam kan testi yaptıracağım
Bende belirti hic yok sadece sik idrara cikma ve acikma hissi var.
Ilk bebegimdede aynisiydi

Bende belirti hic yok sadece sik idrara cikma ve acikma hissi var.
Ilk bebegimdede aynisiydi
Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir sürü yazı okudum testte negatifi görüp hamile olan baya kadın var. Hiç bu kadar gecikmezdi hastalığım noldu bana böyle bilmiyorum bide bende baya belirti oldu

Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir sürü yazı okudum testte negatifi görüp hamile olan baya kadın var. Hiç bu kadar gecikmezdi hastalığım noldu bana böyle bilmiyorum bide bende baya belirti oldu
O zaman kan testi yaptirmalisin bir an once:KK49:

Kızlar benim korumasız ilişkim 7 haziran tarihinde oldu. 12 haziranda ise adet oldum sanırım birkaç gün erken oldu. Ama bildiğiniz adet kanaması idi.
Şimdi ise hala adet olmuş değilim. Idrar testi yaptım negatif çıktı.
Uçakla yolculuk yapıp, yurtdışı seyahatine çıkmıştım. Acaba bu geciktirme yapmış olabilir mi?

Kizlar merhaba normale aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden ara ara giriyorum buraya bugün sağ kasigimda ağrımi sancı mi sizi mi bilemedim başladı gittim lavobaya afedersiniz cokelik gibi gelmiş birikmiş akinti ama kasintim yok bir yudum su alsam içsel ya da içmeden sanki tuvalete sıkışmış gibi hissediyorum telefondaki adet tarihi 20 si geçen ayda 22 gelmişti leke 4-6 gün var üstünde hantallik var sizce usuttum mu ben acaba bebeğe yormak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor ara ara basim döngü bu aklımı kurcalıyor düşük tansiyonlu geziyorum göğüslerini etrafındaki kahverenhilik büyüdü iyice çok gaz var birde böyle olan var mi

Kizlar merhaba normale aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden ara ara giriyorum buraya bugün sağ kasigimda ağrımi sancı mi sizi mi bilemedim başladı gittim lavobaya afedersiniz cokelik gibi gelmiş birikmiş akinti ama kasintim yok bir yudum su alsam içsel ya da içmeden sanki tuvalete sıkışmış gibi hissediyorum telefondaki adet tarihi 20 si geçen ayda 22 gelmişti leke 4-6 gün var üstünde hantallik var sizce usuttum mu ben acaba bebeğe yormak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor ara ara basim döngü bu aklımı kurcalıyor düşük tansiyonlu geziyorum göğüslerini etrafındaki kahverenhilik büyüdü iyice çok gaz var birde böyle olan var mi
Kuzum umut vermekte istemem ama anlattıklarında Nebil belirtisine benziyor inşallah meleğin gelmiştir 🙏🏻

Kuzum umut vermekte istemem ama anlattıklarında Nebil belirtisine benziyor inşallah meleğin gelmiştir 🙏🏻
Inşallah canim allah ağzından duysun emi ama ne bilim erken gebelik testim var bir aklım yap diyor bir aklimsa yapma negatif gorucen canim sikilacak regliyi bir daha iyi gibi diyor hiç hisetmiyorum ama insan hamid olduğunu hissetmez mi beni supelendiren baş dönmesi ve düşük tansiyon

Back