• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Oldum cnm yaa🤓hemde öyle böyle değil aynı geçen ayki gibi aşırı yoğun oldum, acaba yinemi kimyasaldı dedim ama bu seferkinde öyle ümidim yoktu malum belirti yaşamamıştım hiç bide çok çok pıhtılı kanama olmadı, bugün 2.ci günümdü 3e geçtim, 1.ci günün sadece sabah lekelenmem vardı diye yazmıştım ya, öğlen hemen başladı akşama iyice arttı ve gece sabaha kadar yine felaket dolmuşum, ama tedbirliydim bu sefer yatak batmadı😂😂valla bende sen gibiyim, bide sözde sanada ben dedim stres yapma hesap yapma diye ama maşallah bende bu ay stres yapıp beklemicem düşünmicem diyodum, adete yaklaşırken devamlı aklım acaba oldumu olmadımı diye dolandı durdu, neyseki tam gününde geldi heycan yapmama gerek kalmadı, nasip bidahaki aya,,

Yarına dra randevum vardı, olursa bişey gider kan veririm diye taa önceden almıştım ama boşa gitmesin bari dedim gidiyimde şu folik asite başlıyım,3ay önceden başla diyodu Dr, ama alamadım aklıma gelipte (bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyomuş hem,,bide eşimede kullandırıcam sperm kalitesini arttırıyormuş)
hemde adetin 3.cü gününde oluyorum muayene etsin edilirse bakalım hiç sorun yok demişti, içerde bişeyler görücekmi bakalım adetliyken ne tür bakılıyor bilmiyorum ama vardır heralde bakılıcak bişey 😃
Canım bence adetli gidiyosan 3. Günü bi hormonlarına baktır. Bütün hormonlarına baksınlar troid yüksekliği d vitamini düşüklüğü prolaktin hormonu yüksekliği bunlar hep gebelik için zorlaştırıcı seyler. Ve ben gene kalmadan önceki ay çok sancılı ve çok fazla adet geçirmiştim baya fazlaydı hemde . Dedim herhalde artık rahim gebelik için kendini temizliyor ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. 1 senenin sonunda .Şuanda 4 aylık hamileyim 17 hafta 4 günlük ve çirkin bir kızım olacak 😊😊

Insallah sende vardir 😊
Kiz emin deilm ama sanki gogsumde hafif agri basldi.elleynce ya da uzerine uzannca.🤔 yumurtlma zamni agrir mi ki gogus ? Dunden beridir de soluma bariz acıtan yuzumu eksiten agri girio. Bu ay adetten hemen sonra erkn yunurtlma olmamissa guzl degrlndriom valla . Bklm tutack mi

Selam kizlar. Bu ara cok yazamiyorum ama arada bakıyorum. Yeni gelenlerde olmus. Hos gelmisler 🤗 Dış gebelik surecinden sonra ilk adetimi gördüm. Adet sonrasi ultrasona çağırmıştı doktor bitsin ona gideceğim. Instagramdan hesabını bulduklarimi ekledim. rosebatum rosebatum gonca1907 gonca1907 milasudoruk milasudoruk senin adresi goremedim mesajlarda. mrssoydas mrssoydas canim cabuk atlamissin gercekten degerin cabuk düşmüş şükür. Benim ilk ogrendigimden itibaren 2 ayda sifirladi. Iskence gibiydi resmen. Doktorun sana hsg onerdimi. Ben iki doktorla görüştüm o surecte ikisi de gerek yok dedi.
canım beni de ekledinmi acaba benmi kaçırdım kuzum

Oldum cnm yaa🤓hemde öyle böyle değil aynı geçen ayki gibi aşırı yoğun oldum, acaba yinemi kimyasaldı dedim ama bu seferkinde öyle ümidim yoktu malum belirti yaşamamıştım hiç bide çok çok pıhtılı kanama olmadı, bugün 2.ci günümdü 3e geçtim, 1.ci günün sadece sabah lekelenmem vardı diye yazmıştım ya, öğlen hemen başladı akşama iyice arttı ve gece sabaha kadar yine felaket dolmuşum, ama tedbirliydim bu sefer yatak batmadı😂😂valla bende sen gibiyim, bide sözde sanada ben dedim stres yapma hesap yapma diye ama maşallah bende bu ay stres yapıp beklemicem düşünmicem diyodum, adete yaklaşırken devamlı aklım acaba oldumu olmadımı diye dolandı durdu, neyseki tam gününde geldi heycan yapmama gerek kalmadı, nasip bidahaki aya,,

Yarına dra randevum vardı, olursa bişey gider kan veririm diye taa önceden almıştım ama boşa gitmesin bari dedim gidiyimde şu folik asite başlıyım,3ay önceden başla diyodu Dr, ama alamadım aklıma gelipte (bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyomuş hem,,bide eşimede kullandırıcam sperm kalitesini arttırıyormuş)
hemde adetin 3.cü gününde oluyorum muayene etsin edilirse bakalım hiç sorun yok demişti, içerde bişeyler görücekmi bakalım adetliyken ne tür bakılıyor bilmiyorum ama vardır heralde bakılıcak bişey 😃
canımm geriden geliyorum mesajları okumaya şimdi gördüm yazdığını
olsun kuzum hiç üzülme
Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman yaşayacağız biz de mutluluğu
işte o stres meselesine bende kendime çok gülüyorum
sözde ovulasyon takibi yapmayacaktım ama aklım fikrim günlerde :rolleyes:
doktoruna git mutlaka
hatta eşini de gönder
bazen hormonlarda ve sperm sayılarında düşüş olabiliyor en azından sebebini bilmiş olursunuz

mrssoydas mrssoydas kuzum bu hsg filmine bende bi 6-7 olsun bende düşünüyorum
tüplerin tıkalı olduğunu başka türlü anlayamıyorlar demi
hem vajinal hem normal ultrasona girmiştim ben herşeyin çok iyi demişti doktor
bakalım deneyeli bi 6-7 ay olsun olmadı onu da çektiririz napalım :halay:

Çok sevindim canımmm benimmm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok şükür binlerce şükür sabrettin ve istediğin oldu 🤲❤️🙏herzaman dualarımdasınız darısı bizlere inşallah kuzumm çokkk dikkat et kendine ve bebişine ❤️Sende bizlere dua et canım benim tebrik ederim güzel anne adayı🥰😊

Kuzuumm❤❤ çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim ❤❤😘😘🤲🤲

Kızlar instagramda ekleyen arkadaşlar bana msj atsın. İsimleri bilmediğim için kabul etmemiş olabilirim 😁😁 bana msj atın ona göre isimlerinize bakar kabul ederim 😊😍😍🤗🤗

mrssoydas mrssoydas kuzum bu hsg filmine bende bi 6-7 olsun bende düşünüyorum
tüplerin tıkalı olduğunu başka türlü anlayamıyorlar demi
hem vajinal hem normal ultrasona girmiştim ben herşeyin çok iyi demişti doktor
bakalım deneyeli bi 6-7 ay olsun olmadı onu da çektiririz napalım :halay:
İlk gebelikse bir seneye kadar normal deniyor olmaması canım, ki inşallah gerek kalmadan hamile haberini alırsın 😍

ama biz dış gebelik geçirenlerde özellikle dış gebeliğin gerçekleştiği tüpte tekrarlama olasılığı fazla olduğu için korunma dönemi bitince istiyorlar. Küçük de olsa orada bir kese oluşuyor sonuçta..

Her şey normal olsa bile hiç sorun olmasa bile gebeliğin gerçekleşme ihtimali ay içerisinde %25 😏 o ihtimali tutturamayan kadar devam 🤓

Kızlar instagramda ekleyen arkadaşlar bana msj atsın. İsimleri bilmediğim için kabul etmemiş olabilirim 😁😁 bana msj atın ona göre isimlerinize bakar kabul ederim 😊😍😍🤗🤗
Ay onu ben de yapmış olabilirim 🙈🙈 seninki belli zaten isminden 🙂
Gülşah, rosebatum rosebatum
Hilal, milasudoruk milasudoruk
sanırım 🤭 iki tane de emin olmadığım var 🙈

Merhabalar,

Geçen ayın 12'sinde adet oldum.
Şu anda adet olacakmış gibi kasik, bel ağrılarım var. Sıcak basıyor, saçma sapan şeylere aglayasim geliyor.
Dün gebelik testi yaptım. Negatif cıktı.

Acaba hamile olma ihtimalim var mı? Kan testi mi yaptirsam yoksa başka gebelik testleri mi alsam bilemedim.

A
Merhabalar,

Geçen ayın 12'sinde adet oldum.
Şu anda adet olacakmış gibi kasik, bel ağrılarım var. Sıcak basıyor, saçma sapan şeylere aglayasim geliyor.
Dün gebelik testi yaptım. Negatif cıktı.

Acaba hamile olma ihtimalim var mı? Kan testi mi yaptirsam yoksa başka gebelik testleri mi alsam bilemedim.
det belirtisi gibi geliyor bana ama için rahat etsin istiyorsan bi testdaha yap daha sonra kan verirsin

A

det belirtisi gibi geliyor bana ama için rahat etsin istiyorsan bi testdaha yap daha sonra kan verirsin
Umarım adet belirtisidir. Çünkü çok zamansız bir bebek olur.

Acaba tavsiye ettiğiniz bir gebelik testi var mı? Ben 5 minutes yaptım.

Umarım adet belirtisidir. Çünkü çok zamansız bir bebek olur.

Acaba tavsiye ettiğiniz bir gebelik testi var mı? Ben 5 minutes yaptım.
Ben araştırmıştım oncomed test var iyi diyorlar yapmıştım ben ondan negatif çıkmıştı tabi :-)) yeniden alıcam bugün ben de

Back