- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım ekledim bendeilknur_birdal benim adresim kizlar istegi kabul edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ekledim bendeilknur_birdal benim adresim kizlar istegi kabul edin![]()
Insallah canm eger yumurtlama gununu degerlendirip gecmisse belirti olabilirKiz emin deilm ama sanki gogsumde hafif agri basldi.elleynce ya da uzerine uzannca.yumurtlma zamni agrir mi ki gogus ? Dunden beridir de soluma bariz acıtan yuzumu eksiten agri girio. Bu ay adetten hemen sonra erkn yunurtlma olmamissa guzl degrlndriom valla . Bklm tutack mi
Valla zannimca bu hafta yum haftasi bata da 12 gun var . Heyecan yavastan basldiInsallah canm eger yumurtlama gununu degerlendirip gecmisse belirti olabilir![]()
Hiç duymadım bile canımlabmen gebelik testi kullananlar var mı güvenilir mi
:)) eczanede başka yoktu düşününHiç duymadım bile canım
Evet canim sen gunun gelince iyi degelrendir ama erkenden yapma hep husran oluyor sonraValla zannimca bu hafta yum haftasi bata da 12 gun var . Heyecan yavastan basldibu sefer kendimi tutucam inslh test yapmicam bata kadar
Insllh dayanirim bu sefer . Kendime pek guvenmiorm yine deEvet canim sen gunun gelince iyi degelrendir ama erkenden yapma hep husran oluyor sonra![]()
Gayet güzel artmış canımKızlar sonuçlarım :
Pazartesi: 192
Çarşamba: 445
Bugün : 1024 nasıl sizce ?
Aynen canım çok şükürGayet güzel artmış canım![]()
Gayet güzel canım masallahKızlar sonuçlarım :
Kızlar sonuçlarım :
Aminnn canımm benimmmKuzuumm❤❤ çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim ❤❤![]()
Oyy Maşallah inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindimmmKızlar sonuçlarım :