- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 90Kızlar gebelik var mi
Saol canımGayet güzel canım masallah![]()
Amin canım inşallah hemşire herhalde sağlıklı bir gebelik gibi duruyor dediMaşallah kuzum gayet güzel artmış devamı gelsin inşallah![]()
Amin canım allah olmayanlara nasip etsinOyy Maşallah inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindimmm![]()
![]()
![]()
Çok şükür canımkürtajdan dolayı rahim kendini toparlasın diye Doğum kontrol hapı kullanıyordum o da bitti bugün, bitince bir hafta içinde adet olursun demişti doktorum. Yarın bir daha kontrolüm var. Sonrasını konuşmadık açıkçası detaylı, folik asitimi değiştirdi kan değerlerimden dolayı takviyeli verdi, üç ay korun yeter dedi. Hsg ile ilgili bir şey söylemedi ama ben teklif edebilirim duruma göre, belki de korunmayı bırakınca kendi ister bilmiyorum. Hoş doktora da söyledim 5-6 ay sonra tekrar korunmayı bırakınca takip ederiz her ay, soldan yumurtlarsam korunurum sağdan olursa tam gaz devam dedim
kadın da güldü
bana kalsa tüpü alırdım ama insanlar korkuyor operasyondan dedi
neyse buna şükür
sonrasını sonra düşünürüm ☺
Yaşayan bilir canım aynen öyle.. rahim içi ile ilgili sorunumuz olmadığı için kanama ile atılmıyormuş kitle.. iğne ile küçülerek vücut tarafından absorbe ediliyormuş, emiliyormuş. Zaten iğne zararlı kanserli hücreleri küçülterek yok etmeyi hedefleyen bir kemoterapi iğnesi olduğu için aynı etkiyi gösteriyor. Doktorum sağ olsun çok anlayışlı çok açıklayıcı, ben de meraklı olunca her aşamayı sordum öğrendimGeçmiş olsun canim yasadigim icin cok daha iyi anliyorum seni. Yumurtlama icin hangi tüpün yakaladığı belli olmuyor da diyor kimi doktorlar. Bana hic yumurta takibi falan da demedi. Sanirim devlet cok yapmıyor o takibi. En iyisi korunma suresi bitince iyi bir doktor bulup ozele gitmek. Bana da 4 5 ay kadar korun dedi. Ben nisan da hamile oldugumu ogrendim. Mayis da igne oldum. Temmuz 5inde ilk adeti gordum. Eylül de gördüğüm adetle birlikte korunmayi bırakmayı düşünüyorum. Universitede gittiğim bir doktor vardi ona da gidicem bi bakalim. Hsg icin o ne diyecek. Bende adet bitince ultrasona giricem kitle gitmiş mi bakalim. Biraz pihtili oldu kanamam. Insallah kaybolmuştur. Ve insallah bundan sonraki saglikli olur ikimiz icinde![]()
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canımm çok sevindimAmin canım inşallah hemşire herhalde sağlıklı bir gebelik gibi duruyor dedi![]()
Allah razı olsun canımİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canımm çok sevindim![]()
Kimse yaşamamış anlaşılan başka bir başlığa sorayım en iyisivajinal fitil kullanıp da adeti geciken var mı, geciktiyse kaç gün ve adet kendi mi oldu, yoksa doktor mu söktürdü
İyiyiz canım napalım dün köye halı yıkamaya falan gittik çok yorulduk eşimle o daha uyuyor ben diş ağrısından uyandım yine bir hamilelik yine bir diş ağrısı durumuSelam kızlar nasılsınız
Canım ama yorma kendini sen sakınİyiyiz canım napalım dün köye halı yıkamaya falan gittik çok yorulduk eşimle o daha uyuyor ben diş ağrısından uyandım yine bir hamilelik yine bir diş ağrısı durumu![]()
Aynen canim en iyisi su süre bitince ozel doktora gitmek. Doktora sormustum ben kitleyi. Bir iki adete kadar tamamen yok olur demisti ben de diger kistler gibi kanamayla atilir diye dusundum. Cunku degerim sifirlandiginda küçülmüştü ama tamamen kaybolmamıştı. O yumurtlama olayını gittiginde sorarsan cok sevinirim bende sayende ogrenmis olurum ❤Yaşayan bilir canım aynen öyle.. rahim içi ile ilgili sorunumuz olmadığı için kanama ile atılmıyormuş kitle.. iğne ile küçülerek vücut tarafından absorbe ediliyormuş, emiliyormuş. Zaten iğne zararlı kanserli hücreleri küçülterek yok etmeyi hedefleyen bir kemoterapi iğnesi olduğu için aynı etkiyi gösteriyor. Doktorum sağ olsun çok anlayışlı çok açıklayıcı, ben de meraklı olunca her aşamayı sordum öğrendimyani kanamandaki pıhtılar normal rahim içi tabakasının sökülmesidir. Kitle zaten yok olmuştur değer sıfırlandığı göre
Yumurtlama takibi yaptırdım 3-4 ay ben. hangi overden atılırsa yumurta hücresi o taraftaki tüp içerinde rahime gidiyor diye biliyorum. Olmadı bunu da sorarım doktoruma
Devleti bilmiyorum ama özelde bir doktor bulursan eminim daha rahat edersin.. ❤
Ben mantar icin kullandim bu ay ama adetim gecikmedi. Iki gun sapma oldu ama dis gebelikten sonra ilk adetim oldugu icinde tam emin olamiyorum canimvajinal fitil kullanıp da adeti geciken var mı, geciktiyse kaç gün ve adet kendi mi oldu, yoksa doktor mu söktürdü