• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum benim önce 15 gün gecikti ve adet oldum. Sonraki ay yine gecikti. Dedimki 15 gün bekleyeyim. Ama tam 23 gün bekledim adet olmadım ve sonunda test yaptım pozitif çıktı. Biraz aşırı sabrettim 😁 hatta kan değerim 11070 çıktı. Direk keseyi ve bebeği gördüm. İlk ay 15 gün geciktiğimde ilk kez bu kadar gecikmişti. O yüzden gelecek ay gebe olabilirim diye düşünmüştüm. İnşallah sende de böyle olur canım 😊
Masallah hakkatten iyi beklemissin 😂

Kızlarr, kabus gibi bir gece yaşadım, lütfen dua edin 😞 Gece üçte tuvalet için kalktım ve adet gibi kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorumun olduğu hastaneye gittik, kadın doğum konusunda gece de ebeleri filan var. Sabah akşam progestan içmeme rağmen hemen yine aynı ilacın iğnesini vurdu ve kanama durdu, sadece kahverengi gelmeye devam ediyor. Gece bırakmadılar, sabah da doktorum gelir gelmez beta hcg bakıldı önce, geçen hafta çarşamba 522 ydi, bugün de 7765 çıktı ve çok iyi dedi. Ben bu ay geç yumurtladim, keseye baktı tarihine göre iyi dedi 12 mm olmuş. Her akşam iğne vurulacam, sabah akşam da yine progestan içecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻😞
Gecmis olsun cnm bnm dikkatli ol rabbim saglikli bi hamilelik bebek nasip etsin stres yapma insallah tamamen duzelir 🤲

Kizlar bnm adetlerim uzuo normalmi bu leke leke 7 gun 8 gun uzuo eskiden 2 gun yogun 4 gun tamamen bitiodu simdi ilk gun leke 2 gun yogun dewami hep damla halinde leke gelio ara ara hormonmu ne nie degisiodurki ?

Kizlar bnm adetlerim uzuo normalmi bu leke leke 7 gun 8 gun uzuo eskiden 2 gun yogun 4 gun tamamen bitiodu simdi ilk gun leke 2 gun yogun dewami hep damla halinde leke gelio ara ara hormonmu ne nie degisiodurki ?

Canım bence doktorun la görüş en azından bi tahlil filan yaptırırsın

Kuzum benim önce 15 gün gecikti ve adet oldum. Sonraki ay yine gecikti. Dedimki 15 gün bekleyeyim. Ama tam 23 gün bekledim adet olmadım ve sonunda test yaptım pozitif çıktı. Biraz aşırı sabrettim 😁 hatta kan değerim 11070 çıktı. Direk keseyi ve bebeği gördüm. İlk ay 15 gün geciktiğimde ilk kez bu kadar gecikmişti. O yüzden gelecek ay gebe olabilirim diye düşünmüştüm. İnşallah sende de böyle olur canım 😊
Çok sevindim canımmm benimmm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok şükür binlerce şükür sabrettin ve istediğin oldu 🤲❤️🙏herzaman dualarımdasınız darısı bizlere inşallah kuzumm çokkk dikkat et kendine ve bebişine ❤️Sende bizlere dua et canım benim tebrik ederim güzel anne adayı🥰😊

Canım bence doktorun la görüş en azından bi tahlil filan yaptırırsın
Canımmmm benim yeni gördüm eskiye dönük mesajlarından okudum çok sevindi İnan ohh ne zamandır topiğe girmiyodum bi girdim pir girdim Maşallah çok güzel hamiş haberleri aldım 🤲🙏rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️Bizlerde dua edin lütfen 🥰🤲🙏

Canımmmm benim yeni gördüm eskiye dönük mesajlarından okudum çok sevindi İnan ohh ne zamandır topiğe girmiyodum bi girdim pir girdim Maşallah çok güzel hamiş haberleri aldım 🤲🙏rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️Bizlerde dua edin lütfen 🥰🤲🙏
Canım Allah razı olsun hep dualarımı sizlerede ediyorum Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaj 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sizlerden de güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ama gerçekten çok takmayınca nasip ediyor Rabbim İnan kuzum 🙏🏻
İnşallah canım siz hamişlerin duası kabul olur takmamaya çalışıyorum her ay diyorum bu ay takmıycam yumurta takibi yapmıycam bat beklemiycem diyorum ama herseferinde kendimi bat veya yumurtlama hesabı yaparken buluyorum😊😂

İnşallah canım siz hamişlerin duası kabul olur takmamaya çalışıyorum her ay diyorum bu ay takmıycam yumurta takibi yapmıycam bat beklemiycem diyorum ama herseferinde kendimi bat veya yumurtlama hesabı yaparken buluyorum😊😂
İnşallah kuzum hep dualarımdasınız evet insan dayanamıyor illa takıyor ama o ay başka birşeye odaklan 🙏🏻

Back