Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla içim rahatladı kötü çıkacak diye sinir stres yaptım bugün bide karnıma baskı yapılıyor nefes alamıyorum gibi hissetttim karnım şişti
Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım..bişeyler oluyor sürekli ağrı gibi değil gibi..heryer havasız gibi...benimde 6 haziran dongum uzun biraz sadece..takipteyim

Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım..bişeyler oluyor sürekli ağrı gibi değil gibi..heryer havasız gibi...benimde 6 haziran doğum uzun biraz sadece..takipteyim
Evet bir önceki gebeliğimde kötü sonuçlanınca elham yapıyorum kontrol günü gelsede kalbini kesesini görsem diye dua ediyorum
Aşılama ile olmuştu önceki 1090 çıkmıştı adet günümde bu sefer biraz daha kendiliğinden olduğu için sanırım normal değerlerde inşallah sağlıklı gebeliktir hepimizin ki

Insallah cnm ..salı gitcem ben herşey yolundaysa 2000 olacaktır değer..bakalim

kızlar mrssoydas dan haberiniz varmı bayadır girmiyor
Evet kuzum yok belki kafasını dinliyordur kolay değil onun yaşadığıda Rabbim sağlıklısını nasip etsin
Ben de merak ediyorum kuzum. Biraz rahatlasın girer tekrardan inşallah.
Canımlarrr iyiyim çok teşekkür ederim merak etmişsiniz çok tatlısınız çok şükür gayet iyiyim, bu süreçte kayınvalidem yanımdaydı görümcem de geldi pek giremedim açıkçası e bir de minik bir sıpam da olunca hiç alamadım telefonu

Atlattım çok şükür geçen Cuma 7ye düşmüştü değerim, 5’in altına düştüğünü görelim dedi o yüzden bu Cuma yine kontrolüm var. Umduğumdan çabuk düştü

Sizleri de okudummm milasudoruk gonca1907 maşallah sizeeeeee ❤ sağlıkla devam etsin, artsın inşallah verdiğiniz güzel haberler ❤ rosebatum canım benim senin de güzel haberlerini okuyacağız inşallah, biraz daha vakti zamanı var demek ki ❤ Geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah

Paylaşmışsınız unuttum ama eklemek isterseniz İnstagramım pinarsoydas

Kaç gün gecikmişti adetin canım benimde 15 gün oldu test yaptım az önce negatif geç döllenme olmus olabilir mi

Kuzum benim önce 15 gün gecikti ve adet oldum. Sonraki ay yine gecikti. Dedimki 15 gün bekleyeyim. Ama tam 23 gün bekledim adet olmadım ve sonunda test yaptım pozitif çıktı. Biraz aşırı sabrettim hatta kan değerim 11070 çıktı. Direk keseyi ve bebeği gördüm. İlk ay 15 gün geciktiğimde ilk kez bu kadar gecikmişti. O yüzden gelecek ay gebe olabilirim diye düşünmüştüm. İnşallah sende de böyle olur canım

hayırlı olsun, allah sağlık sıhhat versin... darısı olmayanlara olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…