Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım..bişeyler oluyor sürekli ağrı gibi değil gibi..heryer havasız gibi...benimde 6 haziran dongum uzun biraz sadece..takipteyimValla içim rahatladı kötü çıkacak diye sinir stres yaptım bugün bide karnıma baskı yapılıyor nefes alamıyorum gibi hissetttim karnım şişti
Evet bir önceki gebeliğimde kötü sonuçlanınca elham yapıyorum kontrol günü gelsede kalbini kesesini görsem diye dua ediyorumBende aynı şeyleri yaşıyorum canım..bişeyler oluyor sürekli ağrı gibi değil gibi..heryer havasız gibi...benimde 6 haziran doğum uzun biraz sadece..takipteyim
Insallah cnm ..salı gitcem ben herşey yolundaysa 2000 olacaktır değer..bakalimEvet bir önceki gebeliğimde kötü sonuçlanınca elham yapıyorum kontrol günü gelsede kalbini kesesini görsem diye dua ediyorum
Aşılama ile olmuştu önceki 1090 çıkmıştı adet günümde bu sefer biraz daha kendiliğinden olduğu için sanırım normal değerlerde inşallah sağlıklı gebeliktir hepimizin ki ☺
Ben 22si gibi gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum ama yeterki sağlıklı olsun kalp atışını duyayımInsallah cnm ..salı gitcem ben herşey yolundaysa 2000 olacaktır değer..bakalim
Doğrudur kuzum gerçekten çok stres oluyor insan olsun dua edelim bolcaValla içim rahatladı kötü çıkacak diye sinir stres yaptım bugün bide karnıma baskı yapılıyor nefes alamıyorum gibi hissetttim karnım şişti
Aynn canımDoğrudur kuzum gerçekten çok stres oluyor insan olsun dua edelim bolca
Ben kese için gidicem dayanamadım..Ben 22si gibi gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum ama yeterki sağlıklı olsun kalp atışını duyayım
kızlarmrssoydas dan haberiniz varmı bayadır girmiyor
Evet kuzum yok belki kafasını dinliyordur kolay değil onun yaşadığıda Rabbim sağlıklısını nasip etsin
Canımlarrr iyiyim çok teşekkür ederimBen de merak ediyorum kuzum. Biraz rahatlasın girer tekrardan inşallah.
Cnm bkle snradan uzulme die diorum bi kac gun gecsin hemen cikarsa git kan testide yaptir rabbim insallah nasip ederAma sonradan cikti cnm
Bkle istersen biraz daha adetin gectimi ?Canlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicemEki Görüntüle 2287430
Gecmis olsun cnm iyimisin biraz daha ?Kuzum çok sağol İnşallah kuzum bulantım çok yok diye sevinirken baş ağrısı çıktı ya geçmezse gidicem acile bide kahve iç dediler ama
Yeni gordum yazini kuzum bekle adetin gecsin kanda gozukur mutlaka stres yaparsan adetin gecikir iki ihtimalide dusun bkleKizlar dayanamadim tekrar test yaptim negatifti başka markayla
Sizce durum degisebilirmi adetime 3 gun kaldi
Hic umudum yok
Kese vardır ben içindeki mucizemi merak ediyorumBen kese için gidicem dayanamadım..
Ben nötr bklemedeyım henuz .cuma kan verırım bklımTeşekkür ederim canımsen nasılsın
Tmm cnmYeni gordum yazini kuzum bekle adetin gecsin kanda gozukur mutlaka stres yaparsan adetin gecikir iki ihtimalide dusun bkle
Kaç gün gecikmişti adetin canım benimde 15 gün oldu test yaptım az önce negatif geç döllenme olmus olabilir mi
Hadi hayirlisiKese vardır ben içindeki mucizemi merak ediyorum
hayırlı olsun, allah sağlık sıhhat versin... darısı olmayanlara olsun :)Kuzum benim önce 15 gün gecikti ve adet oldum. Sonraki ay yine gecikti. Dedimki 15 gün bekleyeyim. Ama tam 23 gün bekledim adet olmadım ve sonunda test yaptım pozitif çıktı. Biraz aşırı sabrettimhatta kan değerim 11070 çıktı. Direk keseyi ve bebeği gördüm. İlk ay 15 gün geciktiğimde ilk kez bu kadar gecikmişti. O yüzden gelecek ay gebe olabilirim diye düşünmüştüm. İnşallah sende de böyle olur canım
hımmm....hakkında hayırlısı olsun cnm...öbür aya inşallah...tam günündemi geldiKizlar gunaydin ben kirmiI kart yedim sabah Umutlar bir dahaki aya Kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?