- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
Korkuyorum test yapnaya erken gebelik testim varKuzum çizgi belli oluyor. Yarın da test yap bence. Koyulaşmaya başlarsa demek ki gebelik var. İnşallah bebişin seninledir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum test yapnaya erken gebelik testim varKuzum çizgi belli oluyor. Yarın da test yap bence. Koyulaşmaya başlarsa demek ki gebelik var. İnşallah bebişin seninledir canım
InsaAllah bitanemmKesinlikle bende burayı sizleri çok seviyorum okuduk a için açılıyor mutluluğunuz mutluluğum hüznünüz hüznüm oluyor... İnşaallah hep birlikte hamiş olacagız
Bebetime guvenilir degil esim gitmişolsun kuzum demekki var,
çünkü olmayınca 3 saatte beklesem çıkmazdı benim
Baska test varsa elinde yap canım madem onun yerine güvenmiyorsan.Bebetime guvenilir degil esim gitmiş
Hic bu testi istemedim
canım eğer sabredebilirsen yarın sabah yap istersen onu daKorkuyorum test yapnaya erken gebelik testim var
Bebetime guvenilir degil esim gitmiş
Hic bu testi istemedim
Kızlar uyandığımdan beri başım ağrıyor ya geçmedi ne yapabilirim bi yandan da miğdem acayip ya e ilaçta içemiyorum
Ay oturdum ağladım kuzum inanki ya hiç birşey de yapamıyorum nane ye biraz filan dedi annem el kaynanam ama onuda yapmadım felaket ağrıyor geçer dedim ama yok eşimde uyuyordu uyandı geçmezse acile gidelim dedi ne bileyim şaşırdım ne yapacağımı yaAh ahh başladı hormonlar kuzum. Mideni boş bırakma. Ara ara atıştır. Baş ağrısı çok normal. Olmazsa doktoruna git ona göre ilaç verir. Hormonlar yükseldiği için bunlar oluyor. Bir şey yedikten 1 saat sonra su iç. Beraber içersen mideyi çok bulandırıyor.
Ay oturdum ağladım kuzum inanki ya hiç birşey de yapamıyorum nane ye biraz filan dedi annem el kaynanam ama onuda yapmadım felaket ağrıyor geçer dedim ama yok eşimde uyuyordu uyandı geçmezse acile gidelim dedi ne bileyim şaşırdım ne yapacağımı ya
Daha bugun yaptim biraz zaman gecsinBaska test varsa elinde yap canım madem onun yerine güvenmiyorsan.
Eşimde öyle söyledi kuzum ya serum filan takarlar belki dedi bekliyorum geçsin diye bakalım patates haşlamıştım onu bile yiyemiyorum şu Anda ya normalde yerdim yaniKuzum çok rahatsızsan acile git ve gebe olduğunu söyle. Ona göre bir şeyler yaparlar. En azından için rahat olsun.
Hayirlisi olsun kuzum walla bnde artik salladigim icin bi ihtimal olur belki tedawi olmadan.sende iyiki varsın kuzum
ben hissediyorum senden gelecek güzel haber yakında
Insallah cnm bnm insallah hayirli zamanda hayirli saglikli yawrular nasip etsin rabbimAllah razı olsun kuzum elbette hepimiz birimizin mutluluğuyla çok mutlu oluyoruz bunu çok iyi biliyorum her zaman sadece kendimi düşünemiyorum, olur da gören arkadaşlarımın içi acır mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok iyi biliyorum o burukluğu. Mutlu bir burukluk tabi ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız her şeyin bir zamanı var. Rabbim sabredene en güzel meyveyi veriyor. Nice mucizeler var. En yakın zamanda en güzel haberi vereceksiniz inşallah
Oyle yapacam zaten markaya guvenmiyon bebetimecanım eğer sabredebilirsen yarın sabah yap istersen onu da
hem koyulaşır hem de iyce emin oluruz ne dersin?
Ama sonradan cikti cnmKuzum ben gebeliğimi bu testle öğrenmiştim. Yarın bir test yap bence. İnşallah koyulaşır
kuzum benimAy oturdum ağladım kuzum inanki ya hiç birşey de yapamıyorum nane ye biraz filan dedi annem el kaynanam ama onuda yapmadım felaket ağrıyor geçer dedim ama yok eşimde uyuyordu uyandı geçmezse acile gidelim dedi ne bileyim şaşırdım ne yapacağımı ya
Test yanıltıcı güvenilir değil dedin diye dedim canımbenDaha bugun yaptim biraz zaman gecsin
Iste ben oyuzden cnm dedim baska marka alacam bakalim ne cikcakTest yanıltıcı güvenilir değil dedin diye dedim canımben