• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarr, kabus gibi bir gece yaşadım, lütfen dua edin 😞 Gece üçte tuvalet için kalktım ve adet gibi kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorumun olduğu hastaneye gittik, kadın doğum konusunda gece de ebeleri filan var. Sabah akşam progestan içmeme rağmen hemen yine aynı ilacın iğnesini vurdu ve kanama durdu, sadece kahverengi gelmeye devam ediyor. Gece bırakmadılar, sabah da doktorum gelir gelmez beta hcg bakıldı önce, geçen hafta çarşamba 522 ydi, bugün de 7765 çıktı ve çok iyi dedi. Ben bu ay geç yumurtladim, keseye baktı tarihine göre iyi dedi 12 mm olmuş. Her akşam iğne vurulacam, sabah akşam da yine progestan içecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻😞

Kuzum benim önce 15 gün gecikti ve adet oldum. Sonraki ay yine gecikti. Dedimki 15 gün bekleyeyim. Ama tam 23 gün bekledim adet olmadım ve sonunda test yaptım pozitif çıktı. Biraz aşırı sabrettim 😁 hatta kan değerim 11070 çıktı. Direk keseyi ve bebeği gördüm. İlk ay 15 gün geciktiğimde ilk kez bu kadar gecikmişti. O yüzden gelecek ay gebe olabilirim diye düşünmüştüm. İnşallah sende de böyle olur canım 😊
Hadi ya ne güzel canım rahim bebek arıyor dedikleri bu olsa gerek inşallah benimde öyle olur ya bir olsaydım adet☺️

hımmm....hakkında hayırlısı olsun cnm...öbür aya inşallah...tam günündemi geldi
Evet canim aynn ayin 19 unda kontrolum var gidip herseye bktiricam bu kadar belirti yasarken neden olmadiginida sorucam piskolojik degildi kesinlikle degildi o yizdrn diyordum okur ama saglik olsun onemli degil 🌹

Kızlarr, kabus gibi bir gece yaşadım, lütfen dua edin 😞 Gece üçte tuvalet için kalktım ve adet gibi kırmızı kanamam olduğunu gördüm. Doktorumun olduğu hastaneye gittik, kadın doğum konusunda gece de ebeleri filan var. Sabah akşam progestan içmeme rağmen hemen yine aynı ilacın iğnesini vurdu ve kanama durdu, sadece kahverengi gelmeye devam ediyor. Gece bırakmadılar, sabah da doktorum gelir gelmez beta hcg bakıldı önce, geçen hafta çarşamba 522 ydi, bugün de 7765 çıktı ve çok iyi dedi. Ben bu ay geç yumurtladim, keseye baktı tarihine göre iyi dedi 12 mm olmuş. Her akşam iğne vurulacam, sabah akşam da yine progestan içecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻😞
Geçmiş olsun guzum benim ya inşallah bebeğin sağlıklıdır sen keseyi görmüşşün kaçıncı haftan kalp atışını falan duydun mu 🙏🏼 İlk hamilelikte düşüğe karşı hem progestan ve iğne verdi hiç kanamam olmamıştı ama sonu iyi olmadı ama senin değerin güzel yükselmiş

Geçmiş olsun guzum benim ya inşallah bebeğin sağlıklıdır sen keseyi görmüşşün kaçıncı haftan kalp atışını falan duydun mu 🙏🏼 İlk hamilelikte düşüğe karşı hem progestan ve iğne verdi hiç kanamam olmamıştı ama sonu iyi olmadı ama senin değerin güzel yükselmiş
Sağ ol canım 🙏🏻 Değerim için doktor de çok iyi dedi, olması gerekenden yüksek dedi. Kese boyutu da geç yumurtlamama rağmen iyiymiş. Şu an 5+2 canım 🙏🏻

Canımlarrr iyiyim çok teşekkür ederim 🙏🙏 merak etmişsiniz çok tatlısınız 🤗 çok şükür gayet iyiyim, bu süreçte kayınvalidem yanımdaydı görümcem de geldi pek giremedim açıkçası 🙈 e bir de minik bir sıpam da olunca hiç alamadım telefonu 🙂

Atlattım çok şükür 🙏🙏 geçen Cuma 7ye düşmüştü değerim, 5’in altına düştüğünü görelim dedi o yüzden bu Cuma yine kontrolüm var. Umduğumdan çabuk düştü 🙏

Sizleri de okudummm milasudoruk milasudoruk @gonca1907 maşallah sizeeeeee ❤😍 sağlıkla devam etsin, artsın inşallah verdiğiniz güzel haberler ❤🧿 rosebatum rosebatum canım benim senin de güzel haberlerini okuyacağız inşallah, biraz daha vakti zamanı var demek ki ❤ Geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah 🙂🤗

Paylaşmışsınız unuttum ama eklemek isterseniz İnstagramım pinarsoydas 😘😘
Kuzum iyi olduğuna çok sevindim Rabbim sağlıklısını versin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Gecmis olsun cnm iyimisin biraz daha ?
Kuzum çok sağol iyi oldum şükür yatarak kendime geldim masaj filan geçmeseydi doktora gidecektim 2 3 yudumda kahve içtim 🙏🏻Mide bulantım yok diye seviniyordum ama sanırım başladı

Canım Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun korkma 🙏🏻

Canımlarrr iyiyim çok teşekkür ederim 🙏🙏 merak etmişsiniz çok tatlısınız 🤗 çok şükür gayet iyiyim, bu süreçte kayınvalidem yanımdaydı görümcem de geldi pek giremedim açıkçası 🙈 e bir de minik bir sıpam da olunca hiç alamadım telefonu 🙂

Atlattım çok şükür 🙏🙏 geçen Cuma 7ye düşmüştü değerim, 5’in altına düştüğünü görelim dedi o yüzden bu Cuma yine kontrolüm var. Umduğumdan çabuk düştü 🙏

Sizleri de okudummm milasudoruk milasudoruk @gonca1907 maşallah sizeeeeee ❤😍 sağlıkla devam etsin, artsın inşallah verdiğiniz güzel haberler ❤🧿 rosebatum rosebatum canım benim senin de güzel haberlerini okuyacağız inşallah, biraz daha vakti zamanı var demek ki ❤ Geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşallah 🙂🤗

Paylaşmışsınız unuttum ama eklemek isterseniz İnstagramım pinarsoydas 😘😘
kuzumm çok sevindim iyi olmana enerjin güzel geliyor hep iyi ol
bizlerde sallan yuvarlan devam ediyoruz yeni aya yeni umutlar işte hamiş olmayanlar :anneadayı:

kuzum geçecek bu günler milasudoruk milasudoruk
inşallah bir an önce bulantıların biter güzel döneme girersin hilalim:KK200:
Ya Allah’a şükür çok çok abartılacak gibi değil kimilerinin daha kötü oluyor ama benimde kendini göstermeye başladı sanırım .İnşallah kuzum benim sağlıklı olsunda🙏🏻❤️

Back