- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım benim ama bence var inşaallah ta yanılmamIste ben oyuzden cnm dedim baska marka alacam bakalim ne cikcak
Evet kuzum yok belki kafasını dinliyordur kolay değil onun yaşadığıda Rabbim sağlıklısını nasip etsinkızlar @mrssoydas dan haberiniz varmı bayadır girmiyor
Kuzum çok sağol İnşallah kuzum bulantım çok yok diye sevinirken baş ağrısı çıktı ya geçmezse gidicem acile bide kahve iç dediler amakuzum benim
keşke bilsem elimden bişeyler gelse
ama hormonlardan olduğunu bilebiliyorum sadece
geçecek bu haftalar sonra daha keyifli zamanlarınız olacak inşallah kuzum
moralini bozmak istemem ama ilk kana geçiyor hcg ondan sonra idrarda görünüyor...kanda görünmüyorsa idrarda aranmamalı zatenCanlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicemEki Görüntüle 2287430
kızlar @mrssoydas dan haberiniz varmı bayadır girmiyor
canım en alttakinde ben gölge görüyorum kaç gün geçti adetindenCanlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicemEki Görüntüle 2287430
Baktirmalisin diye bir gereklilik yok da, degerin artis oranini daha net gorebilmek adina ucuncuye kan vermen daha saglikli olur.üçüncü keredemi baktırmalıyım yani...kollarım çok fena oldu benim ya mor mor...artık kan vermek istemiyorum direk gitsem regl olursam gitmeyecem zaten...
Anladım cnm..salı günü gidicem muayeneye Insallah ..verince beklemek stres yapıo beniBaktirmalisin diye bir gereklilik yok da, degerin artis oranini daha net gorebilmek adina ucuncuye kan vermen daha saglikli olur.
Soyle ornek vereyim, ben ogluma hamile oldugumu 340 civari bir degerle ogrendim. Doktor bir test daha istedi, sonra muayene randevusu verdi. Kizima hamile haldigimi ise 21 ile ogrendim. Bu kez iki kere test istedi dusuk degerle ogrendigimiz icin. Artislara bakarak randevu verdi. O yuzden oyle soyledim :) yoksa istemiyorsan verme tabi, gereklilik degil.
Canım benimde 15 gün oldu adet gecikeli test yaptım idrar negatif hiç bu kadar gecikmezdi adetim ya bende de olabilir mi acaba okuyunca ümitleniyorumCanım çok sıkıntı yapma. Biraz bekle. Ben gebeyim. Gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay adetim 15 gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Doktorum birkaç ay içinde gebe kalabilirsin dedi. Diğer ay gebe kaldım. Sabret. Sabrın sonu selamet. Ben 23 gün sabrettim adetim 23 gün gecikti ve sonunda test yaptım gebe çıktım. Rahim gebelik isteyince de adet gecikebiliyor.
Kaç gün gecikmişti adetin canım benimde 15 gün oldu test yaptım az önce negatif geç döllenme olmus olabilir miKuzum eskilerden hamile kalan çok kişi oldu. İsim isim unuttum valla. Ben tam bebekten vazgeçtiğim ay gebe kaldım. Stresim yoktu. Hatta 23 gün adetim gecikti ve o güne kadar hiç test yapmamıştım. Sabır dedim. Sonunda test yaptım ve şükür çift çizgi çıktı. Hatta ramazanda bütün oruçları tutmuştum. Kısmet. Rabbim vaktini biliyor. İsteyen herkese nasip etsin kuzum ☺
Günleri neydi cnmKızlar 192 olan değerim 445 olmuş iyi mi sizce ?![]()
Pazartesi ÇarşambaGünleri neydi cnm
Aynı gün beklemiştim Evet benimki 129 seninki 192 ydiPazartesi Çarşamba
Maşallah maşallah canım gayet iyi tabikideKızlar 192 olan değerim 445 olmuş iyi mi sizce ?![]()
9 Haziran canım benimkiAynı gün beklemiştim Evet benimki 129 seninki 192 ydiolması gereken kadar işte canım ıkı günde ıkı katı sorun yok gibi ne güzel...sat kaç senin aynı gibi cunku
Valla içim rahatladı kötü çıkacak diye sinir stres yaptım bugün bide karnıma baskı yapılıyor nefes alamıyorum gibi hissetttim karnım şiştiMaşallah maşallah canım gayet iyi tabikide❤
![]()