• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicem
20190710_151853.jpg

Eklentiler

• 20190710_111628.jpg
    20190710_111628.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 34
kuzum benim
keşke bilsem elimden bişeyler gelse
ama hormonlardan olduğunu bilebiliyorum sadece
geçecek bu haftalar sonra daha keyifli zamanlarınız olacak inşallah kuzum
Kuzum çok sağol İnşallah kuzum bulantım çok yok diye sevinirken baş ağrısı çıktı ya geçmezse gidicem acile bide kahve iç dediler ama

Canlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicemEki Görüntüle 2287430
moralini bozmak istemem ama ilk kana geçiyor hcg ondan sonra idrarda görünüyor...kanda görünmüyorsa idrarda aranmamalı zaten:110:

Anne adayının vücudunda salgılanan hCG miktarı embriyonun rahime yerleşmesinden sonra ilk birkaç haftada her 48- 72 saatte 2 katına çıkar. Buda gebe bir kadında hCG seviyesinin çok yüksek hızda arttığını gösterir. Gebe kadını kanında dolaşan hCG oranı ovulasyondan 7 gün sonra 50 ml ye ulaşabilir. HCG hormonu kandan sonra idrara geçtiği için idrar testinde sonucun görülmesi biraz daha fazla zaman alır. İdrar testi adet gününden 3 gün önce yapılırsa doğruluk oranı % 51, beklenen adet tarihinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra yapıldığında ise doğruluk oranı % 99 olur. İdrar testinde doğru sonuç almak için beklenen adet gününün üzerinden birkaç gün geçmesini beklemek daha doğru sonuçlar gösterir.

Son düzenleme:
Canlar bugün yine test yaptım sonuç bu.biraz daha belli sanki en alttaki bugün yaptigim. Bi de pazartesi günü kan testim0.7 cıktı hamileminim değilmiyim ya kafayı yicemEki Görüntüle 2287430
canım en alttakinde ben gölge görüyorum kaç gün geçti adetinden
kanda çıkmamıştı değilmi?
bir de yumurtlamadan itibaren kaçıncı gün bugün?

üçüncü keredemi baktırmalıyım yani...kollarım çok fena oldu benim ya mor mor...artık kan vermek istemiyorum direk gitsem regl olursam gitmeyecem zaten...
Baktirmalisin diye bir gereklilik yok da, degerin artis oranini daha net gorebilmek adina ucuncuye kan vermen daha saglikli olur.

Soyle ornek vereyim, ben ogluma hamile oldugumu 340 civari bir degerle ogrendim. Doktor bir test daha istedi, sonra muayene randevusu verdi. Kizima hamile haldigimi ise 21 ile ogrendim. Bu kez iki kere test istedi dusuk degerle ogrendigimiz icin. Artislara bakarak randevu verdi. O yuzden oyle soyledim :) yoksa istemiyorsan verme tabi, gereklilik degil.

Baktirmalisin diye bir gereklilik yok da, degerin artis oranini daha net gorebilmek adina ucuncuye kan vermen daha saglikli olur.

Soyle ornek vereyim, ben ogluma hamile oldugumu 340 civari bir degerle ogrendim. Doktor bir test daha istedi, sonra muayene randevusu verdi. Kizima hamile haldigimi ise 21 ile ogrendim. Bu kez iki kere test istedi dusuk degerle ogrendigimiz icin. Artislara bakarak randevu verdi. O yuzden oyle soyledim :) yoksa istemiyorsan verme tabi, gereklilik degil.
Anladım cnm..salı günü gidicem muayeneye Insallah ..verince beklemek stres yapıo beni

Kizlar dayanamadim tekrar test yaptim negatifti başka markayla
Sizce durum degisebilirmi adetime 3 gun kaldi
Hic umudum yok

Canım çok sıkıntı yapma. Biraz bekle. Ben gebeyim. Gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay adetim 15 gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Doktorum birkaç ay içinde gebe kalabilirsin dedi. Diğer ay gebe kaldım. Sabret. Sabrın sonu selamet. Ben 23 gün sabrettim adetim 23 gün gecikti ve sonunda test yaptım gebe çıktım. Rahim gebelik isteyince de adet gecikebiliyor.
Canım benimde 15 gün oldu adet gecikeli test yaptım idrar negatif hiç bu kadar gecikmezdi adetim ya bende de olabilir mi acaba okuyunca ümitleniyorum

Kuzum eskilerden hamile kalan çok kişi oldu. İsim isim unuttum valla. Ben tam bebekten vazgeçtiğim ay gebe kaldım. Stresim yoktu. Hatta 23 gün adetim gecikti ve o güne kadar hiç test yapmamıştım. Sabır dedim. Sonunda test yaptım ve şükür çift çizgi çıktı. Hatta ramazanda bütün oruçları tutmuştum. Kısmet. Rabbim vaktini biliyor. İsteyen herkese nasip etsin kuzum ☺
Kaç gün gecikmişti adetin canım benimde 15 gün oldu test yaptım az önce negatif geç döllenme olmus olabilir mi

Back