• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nasılsınız? 😊 Bende bebis istiyorum bakalım

Canım iki gün sonra tekrar baktır. Çıkan sonuçları ve tarihleri doktorunla paylaş, o keseyi gormek için ne zaman gitmen gerektiğini söyleyecektir sana.

üçüncü keredemi baktırmalıyım yani...kollarım çok fena oldu benim ya mor mor...artık kan vermek istemiyorum direk gitsem regl olursam gitmeyecem zaten...

Anladim canim peki testi aldigin her takibini yapiyormu☺
İlk gebeliğimde denemiştim olmuştu..her ay yumurtlama zamanımı biliyorum bazı belirtilerden... Bu ay direk ilkinde oldugu gbi ovu testi ile gününü garantileyip kaçırmadan olsun istiyorum 😁 bu ay ilk deneme olacak bakalım

günaydın kızlar
çok güzel bir gün olsun hepimize
Alyam2021 Alyam2021 canım her an gebelik müjdesi verebilirsin yerleşme lekelenmesi bile olabilir test yaparsan at bize
Tatli mucize Tatli mucize canım senin de inşallah öyledir güzel haberlerinizi bekliyorum
Edifar Edifar canım sende hoşgeldin aramıza
ovulasyon testini alman iyi olmuş , deneyip 2,3 seferde hamile kalanlarda var bende 2 aydır deniyorum bakalım bu ay 3 olacak,

Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Bebeğim 11 haftalıkmış. Ben 9 hafta sanıyordum 🤣🤣🤣🤣 çok şükür iyiyiz.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Her zaman sizlere dua ediyorum.
canımm çok sevindim :KK200:maşallah annesii :nazar:
inşallah bir an önce bulantıların da geçer güzel döneme geçersin kuzum
duaların için çok teşekkür ederim

canımm çok sevindim :KK200:maşallah annesii :nazar:
inşallah bir an önce bulantıların da geçer güzel döneme geçersin kuzum
duaların için çok teşekkür ederim

Amin kuzum Allah razı olsun. Her zaman dualarımdasın. Ben de bu yoldan geçtim tam 11 ay. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallah 😍😍

Amin kuzum Allah razı olsun. Her zaman dualarımdasın. Ben de bu yoldan geçtim tam 11 ay. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallah 😍😍
inşallah kuzum
akışına bırakmaya çalışıyorum inşallah
bazen tabi düşündüğüm zamanlar da oluyor kuzum
artık gün aşırı olayına girdik bakalım eşimle yoksa diğer türlüsü stres içinde oluyor :rolleyes:
:halay:ne kadar kafa rahat okadar iyi değilmi goncam

Hoşbuldum😊 ilk bebeğimde denedim ve olmuştu bunda da olur inşaallah 💗 Allah saglıklıca nasip etsin

inşallah kuzum
akışına bırakmaya çalışıyorum inşallah
bazen tabi düşündüğüm zamanlar da oluyor kuzum
artık gün aşırı olayına girdik bakalım eşimle yoksa diğer türlüsü stres içinde oluyor :rolleyes:
:halay:ne kadar kafa rahat okadar iyi değilmi goncam

Aynen kuzum. Biz ilişkiye girerken hiç bebek düşünmedik. Sadece zevk almak için ilişkiye giriyorduk. Bebekten hiç bahsetmiyorduk. Ramazanda zaten bebek tutmaz diyerek kafamıza göre ilişkiye girmiştik. Ama tuttu. Her şey kafada bitiyor. Gerçekten rahat olmak gerekiyor. Hatta ben 23 gün bekledim deyince şaşırıyorlar. Ama bence erkenden düşünmek insanı strese sokuyor. İlk kontrolünde keseyi görmüştüm. Beklemek benim için daha iyi oldu. Sabret kuzum. Dua et. Vardır zamanı. İnşallah yakındır.

takvimin çok yakıştı kuzummmmm:nazar:

Kuzum valla takvimi koyarken çok düşündüm. Acaba arkadaşlarımın canı sıkılır mı diye. Olur ya insan bir parça üzülür. Ama inan hep dua ediyorum hepinize. Çünkü ben de 11 ay bunları yaşadım.
Çok erken koymak istemedim, biraz büyüsün öyle koyayım dedim. Bugün bebeğimin hareketlerini görünce artık takvimi koymak istedim.

Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Bebeğim 11 haftalıkmış. Ben 9 hafta sanıyordum 🤣🤣🤣🤣 çok şükür iyiyiz.

Oy minnoşum benim tabi ilerde olabiliyor oda sorun olmuyor zaten peki gördünmü hareket etmeye başlamıştır artık birde cinsiyet ile ilgili erken ama bişey dedimi Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah🙏🏻🙏🏻

kendimmiş gibi seviniyorum kuzum :nazar:
hepimiz de birbirimizin mutluluğu ile seviniyoruz aile gibiyiz inşallah burda:KK200:
Kuzum valla takvimi koyarken çok düşündüm. Acaba arkadaşlarımın canı sıkılır mı diye. Olur ya insan bir parça üzülür. Ama inan hep dua ediyorum hepinize. Çünkü ben de 11 ay bunları yaşadım.
Çok erken koymak istemedim, biraz büyüsün öyle koyayım dedim. Bugün bebeğimin hareketlerini görünce artık takvimi koymak istedim.

Allahm ne guzel mucize cok guzel bisey cnm bnm rabbim sagliginizi esirgemesin insallah hamileliginde dogumunda kolay olur 💕💕

kendimmiş gibi seviniyorum kuzum :nazar:
hepimiz de birbirimizin mutluluğu ile seviniyoruz aile gibiyiz inşallah burda:KK200:
Gülşahçım senden ve diğer arkadaşlardan da birdahaki aya inşallah güzel haberler alıcaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten ne zaman stres yapmazsan o zaman nasip ediyor Rabbim kuzum 🙏🏻❤️

Son düzenleme:
Biliomusun yasayan bilir yasadigini bazi insanlar unutur bazi insanlar unutmazmis karsindakini hep kendi yerine koyar öle dawranirmis ki sen cok guzel bi kalbe sahipsin kim ne derse desin herkez senin kadar ince duşunemez yazini gorunce cok etkilendim cok hosuma gitti ve biliomusun bi kac kisi öncelikle sen disinda yapilan seylerden etkileniriz belki ama sizden etkilenmeyiz cunku kalplerimizi birbirimize actik ve özellikle su yazilardan sonra asla .
Rabbim senin gibi ince dusunceli guzel insanlar karsilastik , sizler olmasaydiniz bazi kotu dönemlerimizi hepimiz atlatamazdik sahsen ben kendimi sansli ve inanilmaz iyi hissediorum hepiniz iyiki varsiniz .💕
Adet bitti hala duygusalligim var cok romantigim 😂😂😂😂

Back