Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerin varmi adetine ne kadar varNasılsınız? Bende bebis istiyorum bakalım
Canım iki gün sonra tekrar baktır. Çıkan sonuçları ve tarihleri doktorunla paylaş, o keseyi gormek için ne zaman gitmen gerektiğini söyleyecektir sana.
Ben bu ay deneyeceğim ilk kez ovu testi aldım su an regl dönemimdeyim bittiğinde baslayacagım...Belirtilerin varmi adetine ne kadar var
Anladim canim peki testi aldigin her takibini yapiyormu☺Ben bu ay deneyeceğim ilk kez ovu testi aldım su an regl dönemimdeyim bittiğinde baslayacagım...
İlk gebeliğimde denemiştim olmuştu..her ay yumurtlama zamanımı biliyorum bazı belirtilerden... Bu ay direk ilkinde oldugu gbi ovu testi ile gününü garantileyip kaçırmadan olsun istiyorum bu ay ilk deneme olacak bakalımAnladim canim peki testi aldigin her takibini yapiyormu☺
canımm çok sevindim maşallah annesiiGünaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Bebeğim 11 haftalıkmış. Ben 9 hafta sanıyordum çok şükür iyiyiz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Her zaman sizlere dua ediyorum.
canımm çok sevindim maşallah annesii
inşallah bir an önce bulantıların da geçer güzel döneme geçersin kuzum
duaların için çok teşekkür ederim
inşallah kuzumAmin kuzum Allah razı olsun. Her zaman dualarımdasın. Ben de bu yoldan geçtim tam 11 ay. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallah
takvimin çok yakıştı kuzummmmmAmin kuzum Allah razı olsun. Her zaman dualarımdasın. Ben de bu yoldan geçtim tam 11 ay. Rabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı sana nasip etsin inşallah
inşallah kuzum
akışına bırakmaya çalışıyorum inşallah
bazen tabi düşündüğüm zamanlar da oluyor kuzum
artık gün aşırı olayına girdik bakalım eşimle yoksa diğer türlüsü stres içinde oluyor
ne kadar kafa rahat okadar iyi değilmi goncam
takvimin çok yakıştı kuzummmmm
Oy minnoşum benim tabi ilerde olabiliyor oda sorun olmuyor zaten peki gördünmü hareket etmeye başlamıştır artık birde cinsiyet ile ilgili erken ama bişey dedimi Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahGünaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Bebeğim 11 haftalıkmış. Ben 9 hafta sanıyordum çok şükür iyiyiz.
Kuzum valla takvimi koyarken çok düşündüm. Acaba arkadaşlarımın canı sıkılır mı diye. Olur ya insan bir parça üzülür. Ama inan hep dua ediyorum hepinize. Çünkü ben de 11 ay bunları yaşadım.
Çok erken koymak istemedim, biraz büyüsün öyle koyayım dedim. Bugün bebeğimin hareketlerini görünce artık takvimi koymak istedim.
Allahm ne guzel mucize cok guzel bisey cnm bnm rabbim sagliginizi esirgemesin insallah hamileliginde dogumunda kolay olurGünaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Bebeğim 11 haftalıkmış. Ben 9 hafta sanıyordum çok şükür iyiyiz.
Gülşahçım senden ve diğer arkadaşlardan da birdahaki aya inşallah güzel haberler alıcaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten ne zaman stres yapmazsan o zaman nasip ediyor Rabbim kuzumkendimmiş gibi seviniyorum kuzum
hepimiz de birbirimizin mutluluğu ile seviniyoruz aile gibiyiz inşallah burda
Biliomusun yasayan bilir yasadigini bazi insanlar unutur bazi insanlar unutmazmis karsindakini hep kendi yerine koyar öle dawranirmis ki sen cok guzel bi kalbe sahipsin kim ne derse desin herkez senin kadar ince duşunemez yazini gorunce cok etkilendim cok hosuma gitti ve biliomusun bi kac kisi öncelikle sen disinda yapilan seylerden etkileniriz belki ama sizden etkilenmeyiz cunku kalplerimizi birbirimize actik ve özellikle su yazilardan sonra asla .Kuzum valla takvimi koyarken çok düşündüm. Acaba arkadaşlarımın canı sıkılır mı diye. Olur ya insan bir parça üzülür. Ama inan hep dua ediyorum hepinize. Çünkü ben de 11 ay bunları yaşadım.
Çok erken koymak istemedim, biraz büyüsün öyle koyayım dedim. Bugün bebeğimin hareketlerini görünce artık takvimi koymak istedim.