canım yaptığın test varmı nasıl görünüyor attınmı hiç buraya ben gördüysem de kaçırmışımdır belkiAnlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaptığın test varmı nasıl görünüyor attınmı hiç buraya ben gördüysem de kaçırmışımdır belkiAnlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicem
Canim bu aklima.gelmemistidediğin şeyde tuhaflık var çüngü hcg önce kana daha sonra idrara geçiyor..kanda olmayan idrara çıkamaz
Evet ya orda bi tuhaflik var neyse canim sen gecikmene gore bakarsinAnlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicem
Maaşallahkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...![]()
![]()
Aaaaah ahh kuzum ne bi ayi 2 ay beklicem bu ay yapmadilar gircegimiz ay yapcaklarmis rahim filmini 2 ay beklicem anlican cok uzuldum 1 ay olsa nys nasip ya napalim verende allah alanda saglikli hayirli yawrularimiz olsunda gec olsun zor olsun yeterki saglikli olsun.Evet haklısın soru sorulmuyor gerçekten bende araştıra araştıra işte zorlayarak öğrendim. çok iyi doktor bulman lazım ilgilenecek sana bilgi ve akıl verecek ama daha bende bulamadım hayırlısı :) evet kalan çok var benimde eşimin dayısının kızı o şekilde hamile kaldı ilk kimysal gebelik geçirdi sonra film çekildi ve hamile kaldı yani her şey Allahtan tabi bunlar vesile bende 1 sene olacak çekileli tık yok1 ay beklersin ne olacak bu kadar zaman geçiyor sağlıklı ve hayırlı olsunda. ben dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum o yüzden hayırlısı ve sağlıklısı olsun artık. aynen hakkımız da hayırlısı olsun.. ayyy inşallah canım inşallah artık bizde sevinelim bizde hayırlı haberleri alalım mutlu olalım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
![]()
Hayirli ve saglikli yawrun olur insallah kuzum gozun aydinkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...![]()
![]()
Cnm bnde de olmustu o adet zamani ve hormonlarin yukseldigi zmn cok nadirde olsa olabiliomus , bide bozuk olabiliomus test.s veya kimyasal dusuk vs gibi olaylari vucudunda fark etmeyince oluomus ki adetunininde duzeni bozuluomus doktor demisti bunlari ihtimal cok.Anlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicem
Bence yine test yapKızlar bugün itibariyle 7 gün gecikti adetim 4 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bi arkadaş 2 günde değer Yükselmez demişti bana ama anlayamadım adet de olmuyorum normalde hiç gecikmez adetim ilk kez böyle bir şey oluyor geç döllenme denilen şey mi acaba ne olduğunu da bilmiyorum ben ... normalde testte pozitif çıkması lazımdı eğer hamileysem öyle değil mi.. çoğu adetten önce öğreniyor bebeğiBence yine test yap
Varsa simdiye belli olur aslnda.Bi arkadaş 2 günde değer Yükselmez demişti bana ama anlayamadım adet de olmuyorum normalde hiç gecikmez adetim ilk kez böyle bir şey oluyor geç döllenme denilen şey mi acaba ne olduğunu da bilmiyorum ben ... normalde testte pozitif çıkması lazımdı eğer hamileysem öyle değil mi.. çoğu adetten önce öğreniyor bebeği
7 gün çok iyi bir gecikme varsa çıkar muhtemelenKızlar bugün itibariyle 7 gün gecikti adetim 4 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı, ne düşünüyorsunuz bu konuda
7 gün çok iyi bir gecikme varsa çıkar muhtemelen
Anladım o zaman bir test daha yapayım ben7 gün çok iyi bir gecikme varsa çıkar muhtemelen
Varsa simdiye belli olur aslnda.
Mevsimden dolayi da olabilir cnm. Senede bikac defa erken ya da gec adet olunabilir. Son test yap istersen icin rahtlasn. Yoksa adet olursun buyuk ihtimlle
[/QUOTEfitil kullandım ben 3 gün o yapmış olabilir mi acaba
Vajinal enfeksiyon için 2 haftadan fazla oldu fitil kullanmıştım 3 gün o geciktirmiş olabilir mi acaba
Yap bizede haber ver canimAnladım o zaman bir test daha yapayım ben
Pek ümidim yok ama yapayım :) tamam haber veririm mutlakaYap bizede haber ver canim![]()
Bilmiorm cnmVajinal enfeksiyon için 2 haftadan fazla oldu fitil kullanmıştım 3 gün o geciktirmiş olabilir mi acaba
Canım yaptınmı testPek ümidim yok ama yapayım :) tamam haber veririm mutlaka