• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gülşahçım senden ve diğer arkadaşlardan da birdahaki aya inşallah güzel haberler alıcaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten ne zaman stres yapmazsan o zaman nasip ediyor Rabbim kuzum 🙏🏻
inşallah kuzum
biliyorsunuz geçen ay çok stres olmuştum
hatta yerleşme kanaması bile umutlandım halbuki adet geliyor işte anlamam lazımdı ağrılardan
inanırmısınız kızlar neredeyse hergünü değerlendirdik ama olmadı
yani aslında ilişki sıklığı ya da yapılan şeylerin bile önemi yok
ne zaman kafamızdan bu düşünceyi biraz olsun çıkarıyoruz ozaman geliyorlar
iyiki varsınız hepiniz :KK200:
bu ay gerçekten de kafamıza göre diye düşündük
çünkü hem düşünmek hem beklemek hemde o düşünceyle ilişkiye girmek gerçekten çok yıpratıcı oluyor

Biliomusun yasayan bilir yasadigini bazi insanlar unutur bazi insanlar unutmazmis karsindakini hep kendi yerine koyar öle dawranirmis ki sen cok guzel bi kalbe sahipsin kim ne derse desin herkez senin kadar ince duşunemez yazini gorunce cok etkilendim cok hosuma gitti ve biliomusun bi kac kisi öncelikle sen disinda yapilan seylerden etkileniriz belki ama sizden etkilenmeyiz cunku kalplerimizi birbirimize actik ve özellikle su yazilardan sonra asla .
Rabbim senin gibi ince dusunceli guzel insanlar karsilastik , sizler olmasaydiniz bazi kotu dönemlerimizi hepimiz atlatamazdik sahsen ben kendimi sansli ve inanilmaz iyi hissediorum hepiniz iyiki varsiniz .💕
Adet bitti hala duygusalligim var cok romantigim 😂😂😂😂
sende iyiki varsın kuzum
ben hissediyorum senden gelecek güzel haber yakında:nazar:

inşallah kuzum
biliyorsunuz geçen ay çok stres olmuştum
hatta yerleşme kanaması bile umutlandım halbuki adet geliyor işte anlamam lazımdı ağrılardan
inanırmısınız kızlar neredeyse hergünü değerlendirdik ama olmadı
yani aslında ilişki sıklığı ya da yapılan şeylerin bile önemi yok
ne zaman kafamızdan bu düşünceyi biraz olsun çıkarıyoruz ozaman geliyorlar
iyiki varsınız hepiniz :KK200:
bu ay gerçekten de kafamıza göre diye düşündük
çünkü hem düşünmek hem beklemek hemde o düşünceyle ilişkiye girmek gerçekten çok yıpratıcı oluyor
Aynen öyle kuzum valla istediğin içişin mutlu olmak için yapacaksın bazı şeyleri ilişkiye de bebek diye o kafayla girmiceksin ben kaç ay yok ayakları dikeyim yok duşa girmeyeyim yok bel altına yastık koyayım diye uğraştım durdum ama nasip olmadı en sonunda eşim yeter ya dedi bu ne böyle Bırak olacağı varsa Allah nasip ettiyse olur bunlara gerek yok dedi ve o ay gerçekten umursamadık ne yastık ne bişey inanmazdım kafandan attığın an olucak diyenlere ama şükür ki Rabbim nasip ediceği zamanı biliyormuş inşallah sizlere de öyle olucak ben öğrenmeden öncede her duamda kendim dahil hepinize ederdim şimdide öyle Rabbim inşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin bizlerede sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻Çünkü bunun içimizde savaşını veriyoruz zor ❤️❤️

günaydın kızlar
çok güzel bir gün olsun hepimize
@Kahvemveben canım her an gebelik müjdesi verebilirsin yerleşme lekelenmesi bile olabilir test yaparsan at bize
Tatli mucize Tatli mucize canım senin de inşallah öyledir güzel haberlerinizi bekliyorum
Edifar Edifar canım sende hoşgeldin aramıza
ovulasyon testini alman iyi olmuş , deneyip 2,3 seferde hamile kalanlarda var bende 2 aydır deniyorum bakalım bu ay 3 olacak,
Tesekkur ederim canim insallah sende cok guzel haberler veririsin bizee Fun akinti vardi bugun biraz daha acik tenkte Yok gibi hatta Bakalim adet yarin gelcekmi gelmiyicekmi

İlk gebeliğimde denemiştim olmuştu..her ay yumurtlama zamanımı biliyorum bazı belirtilerden... Bu ay direk ilkinde oldugu gbi ovu testi ile gününü garantileyip kaçırmadan olsun istiyorum 😁 bu ay ilk deneme olacak bakalım
Hadi hayirlisi kuzum haberlerini bekliyorum☺

Kuzum valla takvimi koyarken çok düşündüm. Acaba arkadaşlarımın canı sıkılır mı diye. Olur ya insan bir parça üzülür. Ama inan hep dua ediyorum hepinize. Çünkü ben de 11 ay bunları yaşadım.
Çok erken koymak istemedim, biraz büyüsün öyle koyayım dedim. Bugün bebeğimin hareketlerini görünce artık takvimi koymak istedim.
Olur mu öyle şey sen ne zamandır bu anı bekliyordun bizde mutlu oluyoruz her ay aramızda yeni bir hamiş görünce. en son girdiğimde burda hamiş olanların hepsi olmuyor diye üzülüyordu maşallah şu an çok şükür hamilesiniz. Rabbim bize de nasip etsin inşallah bu duyguyu ve size de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.

Tamam buraya yazarım sık sık haberlesirşz🤗
Tabikiii daima burdayim bitanem Bende az cok anliyorum ovualsyon testinden bende bu ay aldim Ama henuz yapmadim hamilelik varmi yokmu bi belli olsun eger olmazsa bu ay Bir dahakine ovulasyon testini deniyicem 😍

Tabikiii daima burdayim bitanem Bende az cok anliyorum ovualsyon testinden bende bu ay aldim Ama henuz yapmadim hamilelik varmi yokmu bi belli olsun eger olmazsa bu ay Bir dahakine ovulasyon testini deniyicem 😍
Bu ay denedin mi hadi bakalım 😊 inşaallah tutmus tur senin ben de agustosa güzel haber alırım 😊

Bu ay denedin mi hadi bakalım 😊 inşaallah tutmus tur senin ben de agustosa güzel haber alırım 😊
Yok canim bu ay ovulasyon testini kullanmadim eger varsa hamilelik testi kullanmam ama yoksa adet olduktan sonra bende ivulasyona basliyicam ☺

Yok canim bu ay ovulasyon testini kullanmadim eger varsa hamilelik testi kullanmam ama yoksa adet olduktan sonra bende ivulasyona basliyicam ☺
Tamam canım inşallah vardır 😊 Bende aldım beklemede testler regl bitsin baslayacagım tek seferde hedefi 12den vururum inşaallah 😁

Oy minnoşum benim tabi ilerde olabiliyor oda sorun olmuyor zaten peki gördünmü hareket etmeye başlamıştır artık birde cinsiyet ile ilgili erken ama bişey dedimi Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah🙏🏻🙏🏻

Kuzum çok şükür hareketlerini gördük 😍 ellerini ve ayaklarını oynatıyordu. Çok güzel bir duygu. Koca kafalı bir incir tanesi 🤣🤣

Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. 🤲🤲🤗🤗

Cinsel organı bu hafta oluşuyormuş. Birkaç hafta içinde bir şeyler söylemeye başlarız dedi doktorumuz. Haftaya ikili test var. İnşallah temiz çıkar kuzum.

Biliomusun yasayan bilir yasadigini bazi insanlar unutur bazi insanlar unutmazmis karsindakini hep kendi yerine koyar öle dawranirmis ki sen cok guzel bi kalbe sahipsin kim ne derse desin herkez senin kadar ince duşunemez yazini gorunce cok etkilendim cok hosuma gitti ve biliomusun bi kac kisi öncelikle sen disinda yapilan seylerden etkileniriz belki ama sizden etkilenmeyiz cunku kalplerimizi birbirimize actik ve özellikle su yazilardan sonra asla .
Rabbim senin gibi ince dusunceli guzel insanlar karsilastik , sizler olmasaydiniz bazi kotu dönemlerimizi hepimiz atlatamazdik sahsen ben kendimi sansli ve inanilmaz iyi hissediorum hepiniz iyiki varsiniz .💕
Adet bitti hala duygusalligim var cok romantigim 😂😂😂😂

Allah razı olsun kuzum 😍 elbette hepimiz birimizin mutluluğuyla çok mutlu oluyoruz bunu çok iyi biliyorum 🤗 her zaman sadece kendimi düşünemiyorum, olur da gören arkadaşlarımın içi acır mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok iyi biliyorum o burukluğu. Mutlu bir burukluk tabi ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 hep dualarımdasınız🤲🤗😍 her şeyin bir zamanı var. Rabbim sabredene en güzel meyveyi veriyor. Nice mucizeler var. En yakın zamanda en güzel haberi vereceksiniz inşallah 🤲🤲🤗🤗😍😍😘😘

rosebatum rosebatum

Kuzum senin adın gülşah mı 😃 kız kardeşimin adı gülşah 😃😃 kardeşimden başka bu isimde tanıdığım hiç olmamıştı 😃 Ne güzel adın var. Rabbim kaderini de güzel eylesin🤲😍

Kizlar varmi sizce
Screenshot_20190710-131208.png

Kuzum çok şükür hareketlerini gördük 😍 ellerini ve ayaklarını oynatıyordu. Çok güzel bir duygu. Koca kafalı bir incir tanesi 🤣🤣

Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. 🤲🤲🤗🤗

Cinsel organı bu hafta oluşuyormuş. Birkaç hafta içinde bir şeyler söylemeye başlarız dedi doktorumuz. Haftaya ikili test var. İnşallah temiz çıkar kuzum.
Oyy ya minnoş kuzum 🙏🏻❤️ay benim daha çok var ya merak ediyorum ağustos da gidicem nasip bakalım 🙏🏻Biz içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim inşallah güzel çıkıcak kuzum bende bazen korkuyorum ama Bol bol dua ediyorum 🙏🏻Seninde çok güzel bir kalbin var ve yeterki kalpten isteyelim🙏🏻Bende koymuştum takvimi ama dayanamadım kaldırdım ya

@gonca1907 Oyy ya minnoş kuzum 🙏🏻❤️ay benim daha çok var ya merak ediyorum ağustos da gidicem nasip bakalım 🙏🏻Biz içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim inşallah güzel çıkıcak kuzum bende bazen korkuyorum ama Bol bol dua ediyorum 🙏🏻Seninde çok güzel bir kalbin var ve yeterki kalpten isteyelim 🙏🏻Bende koymuştum takvimi ama dayanamadım kaldırdım ya

Back