- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
Yarın da yapıcam eşim alıcam test garanti olaun diye 2 tane aldırıcam.Canım yaptınmı test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın da yapıcam eşim alıcam test garanti olaun diye 2 tane aldırıcam.Canım yaptınmı test
İnşallah güzel haberler verirsin kuzumYarın da yapıcam eşim alıcam test garanti olaun diye 2 tane aldırıcam.
Hayırlı olsun canımm kusura bakma bu ara pek gırmıyorum ❤❤❤Kızlar doktorumla konuştum 2 gün arayla yükselmesine baktır dedi oda çok sevindi valla 1 senedir o bakıyordu aşılamalarımı o yapmıştı
İnşallah :-/belirsizlikİnşallah güzel haberler verirsin kuzum
Haklisin sadece hic olmayacak die korkuorum acikcasi hemde cokcanım Andyou ben seni çok iyi anlıyorum
ama şöyle düşün
Allah'ın nasip ettiği vakte biz ne yazık ki müdahale edemiyoruz
kendimizi de parçalasak olmuyor bu vakte tesirimiz
tüp bebek için 10 kere deneyen insanlar var ama olmuyor
sonra tam vazgeçiyorlar o ay kendiliğinden oluyor
yani sen kendini şartlama hiçbir şey için
isyan da etme
Allah'ın bildiği bir vakit var ve ne yazık ki o vakti biz ne öne çekebiliyoruz
ne de erteletebiliyoruz
böyle düşün
Teşekkür ederim canım sen nasılsınHayırlı olsun canımm kusura bakma bu ara pek gırmıyorum ❤❤❤
Benimde bugün koyuydu idrarım, yarın adet günüm, geçen ayki kimyasal da da adetten bikaç gün önce idrarım koyulaşmıştı dikkatimi çekmişti, sudan diye düşündüm çokta su içiyordum halbuki,, bakalım gidişat bu sefer nolucak, ama idrar koyuluğu gebeliğe işaret bazılarında bu belirtileri okumuştumHayirli sabahlar kizlar regle 3 gun kladi ve anormal bi sekilde idrar rengimde koyulasti idrar renginin koyuluguda bir gebelik belirtisimidir
Maşallah cnm artış çok iyi bence, inşallah sağlıkla yükselir hiç stres yapma takibe devamkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
Tesekkur ederim regle kaldi 2 gun ve kahverengi sadsce epeceteye gececek kadar akinti var bilemeedim bekliyip gorucezBenimde bugün koyuydu idrarım, yarın adet günüm, geçen ayki kimyasal da da adetten bikaç gün önce idrarım koyulaşmıştı dikkatimi çekmişti, sudan diye düşündüm çokta su içiyordum halbuki,, bakalım gidişat bu sefer nolucak, ama idrar koyuluğu gebeliğe işaret bazılarında bu belirtileri okumuştum
Maşallah cnm artış çok iyi bence, inşallah sağlıkla yükselir hiç stres yapma takibe devam
Akıntın devam ediyomu cnmTesekkur ederim regle kaldi 2 gun ve kahverengi sadsce epeceteye gececek kadar akinti var bilemeedim bekliyip gorucez
aaa coook sevindim canimm kiz sana dedik o kadar yukselir hamilesin diye dinledin ki bosu bosuna stres yaptin, gozun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayi da nasip etsinkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
kiz daha iyi ya bosuna strese girmemis olursun isteYaw hiç sekmezmi bu yaa, lekelenmem başlamış
Bigün bile gecikeyimde heycan yapsın demiyo
inşallah canım ya...insan inanamıyorki hala öyle...haftaya salıya randevu aldım bakalım bir regl fln olmassa bi bakalım diorum nerede duruyoraaa coook sevindim canimm kiz sana dedik o kadar yukselir hamilesin diye dinledin ki bosu bosuna stres yaptin, gozun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ❤
hadi ya olsun canım dediğin gibi verende Allah alan da. biz sadece dua edebiliyoruz isteyebiliyoruz. gerisi ona kalmış. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inişallah.Aaaaah ahh kuzum ne bi ayi 2 ay beklicem bu ay yapmadilar gircegimiz ay yapcaklarmis rahim filmini 2 ay beklicem anlican cok uzuldum 1 ay olsa nys nasip ya napalim verende allah alanda saglikli hayirli yawrularimiz olsunda gec olsun zor olsun yeterki saglikli olsun.
Canım iki gün sonra tekrar baktır. Çıkan sonuçları ve tarihleri doktorunla paylaş, o keseyi gormek için ne zaman gitmen gerektiğini söyleyecektir sana.bundan sonraki adım ne 2000 cıvarında kese görünebiliyormuş
Dun vardi kuzum ama bugun yok internetten baktim yerlesme kanamasi diye geciyor kiminde devam da edebiliyormus ama bndr suan durdu zaten kesik kesik geliyorAkıntın devam ediyomu cnm
Due bakalim belki olmazsin ☺Yaw hiç sekmezmi bu yaa, lekelenmem başlamış
Bigün bile gecikeyimde heycan yapsın demiyo
Merhaba tatlimMerhaba kızlar