Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Haklisin sadece hic olmayacak die korkuorum acikcasi hemde cok
Ts ederm gercekten cok sewiniorum bna destek olmaniza kndimi iyi hissediorum allah razi olsun

Hayirli sabahlar kizlar regle 3 gun kladi ve anormal bi sekilde idrar rengimde koyulasti idrar renginin koyuluguda bir gebelik belirtisimidir
Benimde bugün koyuydu idrarım, yarın adet günüm, geçen ayki kimyasal da da adetten bikaç gün önce idrarım koyulaşmıştı dikkatimi çekmişti, sudan diye düşündüm çokta su içiyordum halbuki,, bakalım gidişat bu sefer nolucak, ama idrar koyuluğu gebeliğe işaret bazılarında bu belirtileri okumuştum
kızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
Maşallah cnm artış çok iyi bence, inşallah sağlıkla yükselir hiç stres yapma takibe devam

Tesekkur ederim regle kaldi 2 gun ve kahverengi sadsce epeceteye gececek kadar akinti var bilemeedim bekliyip gorucez

kızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
aaa coook sevindim canimm kiz sana dedik o kadar yukselir hamilesin diye dinledin ki bosu bosuna stres yaptin, gozun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayi da nasip etsin

insallah benimki de hemen gununde gelir de sinirlerim iyice tavan yapmaz zaten cok sinirliyim bu ay da olmadi zaten doktor rahim filmi istedi korkudan gitmemek icin elimden geleni yapiyorum

aaa coook sevindim canimm kiz sana dedik o kadar yukselir hamilesin diye dinledin ki bosu bosuna stres yaptin, gozun aydin olsun insallah Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ❤
inşallah canım ya...insan inanamıyorki hala öyle...haftaya salıya randevu aldım bakalım bir regl fln olmassa bi bakalım diorum nerede duruyor

hadi ya olsun canım dediğin gibi verende Allah alan da. biz sadece dua edebiliyoruz isteyebiliyoruz. gerisi ona kalmış. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inişallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…