Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sen nasılsın canım Andyou Andyou ne var ne yok
Hic walla adet olayimda kan vereyim die bekliorum bu sefer bnde tık yok olacagida yok bu aşilama da da olcagini sanmiorum artik cok aglamiorum artik cnm cok yanmio etrafa sewinmeyi ögrendim ne olsunki. Sadece rahim filmi ve aşilama acitiomus ondan korkuorum o kadar cnm bnm 😭

İğneyle korunma nasıl oluyor bilmiyorum canım ama yumurtlama zamanında ilişki olduysa içeri boşalmayla olabilir silik çizgi var gibi adette görmediğin için tahmin etmesi zor bir iki gün daha test yap bakalım koyulaşma olacak mı
3 aylık korunma iğnesi şekerim.
Kasık agrım olmasaydı gebelik aklıma gelmezdi
Her gün bakıyorum dün daha silikti bugğn bir tık daha belirgin

Hic walla adet olayimda kan vereyim die bekliorum bu sefer bnde tık yok olacagida yok bu aşilama da da olcagini sanmiorum artik cok aglamiorum artik cnm cok yanmio etrafa sewinmeyi ögrendim ne olsunki. Sadece rahim filmi ve aşilama acitiomus ondan korkuorum o kadar cnm bnm 😭
canım ama belli olmazki
hiç belirti yaşamayan çok insan var
aslında beliretileri biz buluyoruz
hamileliğin ilk aylarında zaten belirti olarak tek şey adet gecikmesi olurmuş
kaç gün kaldı adetine
belkide hamilesin hiç bilemeyiz onu

3 aylık korunma iğnesi şekerim.
Kasık agrım olmasaydı gebelik aklıma gelmezdi
Her gün bakıyorum dün daha silikti bugğn bir tık daha belirgin
Ozman kalmış olma ihtimalin var canım imkanın varsa yarın sağlık ocağından falan baktır canım yada iğneden olur mu bilmiyorum

Ozman kalmış olma ihtimalin var canım imkanın varsa yarın sağlık ocağından falan baktır canım yada iğneden olur mu bilmiyorum
İğneyi 1.5 senedir vuruluyorum doğumdan beri test yapmıştım 1 sene evvel negatifti bembeyaz iğnelik bir durum söz konusu degil gibi ben 1 hafta geç vuruldum sanırım o ara kaldım kaldıysamda idrarla devam ediyim de nasip kısmette ne varsa o

canım ama belli olmazki
hiç belirti yaşamayan çok insan var
aslında beliretileri biz buluyoruz
hamileliğin ilk aylarında zaten belirti olarak tek şey adet gecikmesi olurmuş
kaç gün kaldı adetine
belkide hamilesin hiç bilemeyiz onu
Sanmiorum ya 7 de olcam isde gecen ay 3 de olmustum bnm döngulerim cok duzensizlesti 42 dönguyu bile gordum dusun o cok moralimi bozuo oyuzden pek artik adet gecmis yok bulanti umursamiorum biliorum isyan ediomusum gibi oluo ama isyan degil sıkıldim artik cok yoruldum belki bolesi daha iidir nasip. 😊

İğneyi 1.5 senedir vuruluyorum doğumdan beri test yapmıştım 1 sene evvel negatifti bembeyaz iğnelik bir durum söz konusu degil gibi ben 1 hafta geç vuruldum sanırım o ara kaldım kaldıysamda idrarla devam ediyim de nasip kısmette ne varsa o
O olabilir ozaman canım iğneyi geç vurmussun bide içeri boşalma olduysa kalmış olabilirsin testlerle takip et koyulaşırsa kan verirsin hayırlısı olsun

O olabilir ozaman canım iğneyi geç vurmussun bide içeri boşalma olduysa kalmış olabilirsin testlerle takip et koyulaşırsa kan verirsin hayırlısı olsun
İçeri boşalma iğneye güvenerekten hep oluyor eşim tutamaz hiç kendini hayırlısı hakkımızda varsa doğurucam kıyamam çünkü. Tüpümü bağlarırım sezeryan olucak gene mecbur
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah saglıklı bir gebelik

Kızlar bacak çekilmesi yaşıyorum ben kaç gündür uyutmuyor ağrı kesici alıp biraz rahatlıyorum bunun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı peki

İçeri boşalma iğneye güvenerekten hep oluyor eşim tutamaz hiç kendini hayırlısı hakkımızda varsa doğurucam kıyamam çünkü. Tüpümü bağlarırım sezeryan olucak gene mecbur
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah saglıklı bir gebelik
Tabii kıyılır mı canım benim inşallah hayırlısı olur canım

selam arkadaşlar..ben haziranın 6 sında regl oldum...gögüslerim cok hassaslastı dolgunlaştı...uykumda geliyor..akıntımda var..bunlar reglmi yoksa belirtimidir?

Kizlar bisey sormak istiorum bnm adet dongum degisti ewlendikden sonra 2 ay duzenli oluosam 1 ay cok gec oluorum nys takvime gore gecikme vs 7 sinde olucam bn yumurtladigimi asiri kremsi beyaz akintidan aliodum ama 2 3 gundur adetime yakinim sumuksu uzayan seffaf beyaz akinti oluo acaba diorum yumurtaliklarim catlamis olabilirmi gorumcem bu sekilde yumurtaliklarinin catladigini anladigini solemisti acaba bnm yumurtaliklarim simdimi catlio ki ? Bilgisi olan varmi yani adete yakin yumurtaliklar catlayabiliomu ?

Kizlar bisey sormak istiorum bnm adet dongum degisti ewlendikden sonra 2 ay duzenli oluosam 1 ay cok gec oluorum nys takvime gore gecikme vs 7 sinde olucam bn yumurtladigimi asiri kremsi beyaz akintidan aliodum ama 2 3 gundur adetime yakinim sumuksu uzayan seffaf beyaz akinti oluo acaba diorum yumurtaliklarim catlamis olabilirmi gorumcem bu sekilde yumurtaliklarinin catladigini anladigini solemisti acaba bnm yumurtaliklarim simdimi catlio ki ? Bilgisi olan varmi yani adete yakin yumurtaliklar catlayabiliomu ?

Kuzum çatlayabilir çünkü benimki adete yakın çatlamış ☺ geç döllenme dedi doktorum. Yani sen her ihtimale karşı değerlendir kuzum 😊

Back