Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kimyasal dediğiniz nedir
Şöule anlatym .ben adetımden 5 gun sonra yenıden leke glmye basladı diger adetıme 10 gun kala ovu ypmya basladm koyu koyu cıkıodu 8 gun klada idrar testı yptım çktı kan verdım oda cıktı sonra kan degerım düşüşe gectı hala dusuo bıde knamada devam ettı nerdeyse 25 gun kanmm oldu

Şöule anlatym .ben adetımden 5 gun sonra yenıden leke glmye basladı diger adetıme 10 gun kala ovu ypmya basladm koyu koyu cıkıodu 8 gun klada idrar testı yptım çktı kan verdım oda cıktı sonra kan degerım düşüşe gectı hala dusuo bıde knamada devam ettı nerdeyse 25 gun kanmm oldu
Bnm degerim 680 ten indi cnm sonra kanamam basladi degerim sifirlandi korunmuyorum ama cnm

Ayni Ama bu sefer bnde hic gogus acisi yok sadece akintim var ve uzuo acaba iki kezmi yumurtaligim catlio bilemedim bacagimda cekme var ara ara adet olucak gibi bn pek umutlu degilim ya nys sizler guzel hberle gelirsiniz insallah
Benimde hiç göğüs acısı olmazdı ilk kürtaj olduğum hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım geçen ayda biraz açıma olunca bu ayda umutlanmadım ama çok yorgun hissediyorum kendimi bişey yapasım gelmiyor Evdende çıkmıyorum akıntıda bazen oluyor adet gibi agrılarımda yok pek

Kızlar banada yardımcı olun 1.5 yasında kızım var 3 aylık iğneyle korudum hep bu hafta siddetli kasık ağrısından süphe ettim yorgunluk ates basması derken 2 gündür hayalet gibiydi bu sabah daha iyi sanki çizgi 2.5 senedir regl görmüyorum emziriyorum

Eklentiler

• IMG_20190704_124509.jpg
    IMG_20190704_124509.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20190704_113504.jpg
    IMG_20190704_113504.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar banada yardımcı olun 1.5 yasında kızım var 3 aylık iğneyle korudum hep bu hafta siddetli kasık ağrısından süphe ettim yorgunluk ates basması derken 2 gündür hayalet gibiydi bu sabah daha iyi sanki çizgi 2.5 senedir regl görmüyorum emziriyorum
İğneyle korunma nasıl oluyor bilmiyorum canım ama yumurtlama zamanında ilişki olduysa içeri boşalmayla olabilir silik çizgi var gibi adette görmediğin için tahmin etmesi zor bir iki gün daha test yap bakalım koyulaşma olacak mı

Benimde hiç göğüs acısı olmazdı ilk kürtaj olduğum hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım geçen ayda biraz açıma olunca bu ayda umutlanmadım ama çok yorgun hissediyorum kendimi bişey yapasım gelmiyor Evdende çıkmıyorum akıntıda bazen oluyor adet gibi agrılarımda yok pek
Bilmiomki kuzum ne hissetsek bazen hormon oluo bnm ewlenene kadar bacagim sizlar ertesigin pat adet olurdum ewlendigimden beri goguslerim agrio sisio vs yani degisio oyuzden tam kendimi taniyamadim 1 senedirde istedigim icin gebeligi bazen ona yoruo insan rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah yakinda guzel hberleri veririz 7 de olcam bn sonra kan , rahim filmi asilama var oyuzdn artik birazda rahatim su an ignelere stres yapiom adetin gecikmesine degil 😂😂😂😂

kızlar sabah yazamadım size çok yoğundum iş yerinde
kahverengi lekem çok çok az devam ediyor inşallah kırmızıya dönmez
çok değişik bir bel ağrım var
bekliyorum ve test yapmaya çok korkuyorum
Ay rabbim insallah guzel hber verdirir kuzum ya insallah kesilir de bebis var dersin 4 gozle bkliom🤲🤲🤲🤲

Back