Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim merhaba Genelde uzayan akinti olur ama bende krem gibi beyaz olan akinti geliyor catlama zamanimda☺
Merhaba Ya ikiside var acikcasi ama sefaf seklinde uzuo bnde sasirdim acaba yinemi catlama oluo dedim ts ederm bilgi icin adete yakin olmaz saniodum.

Hic walla adet olayimda kan vereyim die bekliorum bu sefer bnde tık yok olacagida yok bu aşilama da da olcagini sanmiorum artik cok aglamiorum artik cnm cok yanmio etrafa sewinmeyi ögrendim ne olsunki. Sadece rahim filmi ve aşilama acitiomus ondan korkuorum o kadar cnm bnm 😭
Rahim filmi ve aşılama ikisi de acıtmıyor. Ocakta anestezi almadan rahim filmi çekildim bu ay da aşılama oldum ikisi de gayet rahat geçti. Tek önemli olan kendinizi kasmayın. İnşallah ikisine de gerek kalmaz 😊

Merhaba Ya ikiside var acikcasi ama sefaf seklinde uzuo bnde sasirdim acaba yinemi catlama oluo dedim ts ederm bilgi icin adete yakin olmaz saniodum.
rica ederim ☺ 2 defa catlayabiliyor o yuzden siz eger hamilelik istiyorsaniz mutlaka degerlendirin

ögleden sonra kontrol edicem bakalım sürekli...inşallah vardır..gercı nisan ayında ilk gittim 6 cıktı hcg sonra 4 gün sonra 32 gördüm mutlu oldum fln derken o ay regl oldum o gün bile 15 li bişeydi hcg...yani baya yükselmiş görmedende emin olunmuyor:KK43:

ögleden sonra kontrol edicem bakalım sürekli...inşallah vardır..gercı nisan ayında ilk gittim 6 cıktı hcg sonra 4 gün sonra 32 gördüm mutlu oldum fln derken o ay regl oldum o gün bile 15 li bişeydi hcg...yani baya yükselmiş görmedende emin olunmuyor:KK43:
Kesinlikle reglin kac gun gecijti su anda

Merhaba kızlar isteyen herkese rabbim bebiş nasip etsin 2 kızım var 3 aylık iğneyle korunuyorum çünkü emziriyorum ufak kızım 1. 5 yasında. 1 haftadır siddetli kasık agrısı mevcuttu sol. Bu agrıyı tanıyordum ve kızımı ögrenmiştim bugün daha iyiyim 2 gündür test yapıyorum hayalet gibi çıkıyordu bu sabahki testim sizce olabilirmi 2. 5 senedir de regl görmüyorum Eki Görüntüle 2285073
Bu teste bakınca olabilir gibi görünüyor. Erken gebelik testinde daha net çizgi görmen muhtemel.. İstersen bir kan ver, belki iğnenin etkisi de olabilir.

Ben de spiral ile korunuyorum, iki çocuğum var.. biri 3 yaşında diğeri 14 aylık.. bazen aklım çıkıyor ya hamile kalırsam yine diye..

Back