- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni Ama bu sefer bnde hic gogus acisi yok sadece akintim var ve uzuo acaba iki kezmi yumurtaligim catlio bilemedim bacagimda cekme var ara ara adet olucak gibi bn pek umutlu degilim ya nys sizler guzel hberle gelirsiniz insallah3 gün kaldı kızlar adetime göğüs acısı ve şişlik var inşallah olur ve yemek çok yiyorum iştahım açıldı özellikle et bide![]()
Hahah kıyamam kuzum ya ben iyiyim çok şükür arada miğde bulantısı ve ağrılar harici ama kusmam filan yok şimdilik ay zaten bize extra bir ateş basıyor çok iyi yapmışsın valla .Oh hamileliğin tadını çıkart sende kuzum işte ne güzelbenim kendi babamda dün bana gelirken al senin mercimeğininde hakkını aldım deyip bişeyler almış bana sağolsun
kocam desen seninkiyle aynı durmadan bebek seviyoruz karnımda
ama benim sanırım şişkinlikten ulan biraz göbeğim var ya bu kadar erken tabikide çıkmazda
Aman kuzum onlar sağlıklı olsun bakalım benimde yarın randevum var inşallah görebilirim meleğimi dualarınızı bekliyorum
❤
Allah razı olsun canım benim Rabbim sana da sağlıklı hayırlı gebelikler bebişler nasip etsin inşallahNe guzel anlattin ya masallah nasip heveslenio insan rabbim saglikla nasip etsin masallah 41 kere.
canım az kalmış haber alamayınca merak ettim iyisin demi iyi ol hepBetanın sıfırlnmasnı beklıorum canm .cuma yenıden kan verecem .pzrtrsi 27 olmstu
Kuzuu naptın var mı bi haberleroy benim kuzum
inşallah
lekelenme devam etmesin diye gözünün içine bakıyorum kızlar
etmezse yarın test yapcam
gerçi yerleşme kanamasını yaşamayan bir sürü insan var mesela sen ve hilal
benimki de fakir umudu işte![]()
Aynen öyle valla kuzum ama kimide der iç karnın geniş değilse direk dışa Çıkar diye aman hayırlısı olsun sağlıklısı olsun kucaklarımıza alabilelim inşallah kuzumKuzum o şişlik bende de var ve normalmiş. Gebelikte mide yavaş öğütmeye başladığı ve ayriyetten kese büyüdüğü için yalancı karın çıkarmış.
Seninkilere de maşallah ☺☺ aynen kuzum sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil. İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz ☺☺
Aynen öyle valla kuzum ama kimide der iç karnın geniş değilse direk dışa Çıkar diye aman hayırlısı olsun sağlıklısı olsun kucaklarımıza alabilelim inşallah kuzum❤
Aman zaten her kafadan ayrı bir ses çıkıyorAmaan herkesi dinleme kuzum boşverAllah'a emanetiz inşallah
![]()
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ilerlemek nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Erken oluomusun normalde belki yerlesmedir kim bilir bekle bakalim guzel hberin olur insallah ya
Cnm inşallah olmazsın yaa, devamı kesildi demişsin dahada rahatladım, umarım bebişin seninledir, sen devam etmezse yap gitsin sabah testi ya, valla varsa silikte olsa görürsün zaten, hadi hayırlısı neyse o olsun, yarın güzel haber duyarız inşallah cnm benim![]()
kızlar sabah yazamadım size çok yoğundum iş yerindeKuzuu naptın var mı bi haberler![]()
Hadi inşallah bebeğe işarettir canım bunlar yakızlar sabah yazamadım size çok yoğundum iş yerinde
kahverengi lekem çok çok az devam ediyor inşallah kırmızıya dönmez
çok değişik bir bel ağrım var
bekliyorum ve test yapmaya çok korkuyorum
canım yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti biliyormusun?Kızlar 1 gün gecikti test yapsam belli olur mu
İnşallah kuzum benim ya olsun ne çok umutlanalım nede umudumuzu kaybedelim hissediyorum olucak bolcada dua ediyoruminşallah hilalimm
bugünde gelmezse lekeler umutlanıcam
inşallah gelmez vakit geçse hemen keşke![]()
ugün15.gün oldu canımcanım yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti biliyormusun?
Ben varım ama kimyasalmıs şuan degerımın sfrlnmsını bklıorumKizlar adete 10 gun kala hamile ogrenen varmi
canım eğer yaparsan çıkabilirB
ugün15.gün oldu canım