Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyin bir çaresi var canım kendini üzme dinlemeYılbaşından beri çok düzensiz ve uzun aralıklı bir periyodum olduğu için hiç bilmiyorum yumurtlama tarihimi. açıkçası bu zamana kadar bu konularda vücudumu hiç dinlemedimSanırım bu konularda bir bekletim olmadığı için. Bu arada dkh doktoruma güvenerek kullandım. Bırakırken de düzene girmesi zaman alır dedi ama bu kadarını benimiyordum. Yumurtalıklarında tembellik bile oluşmuş olabilir Allah korusun.
tebrikler canımKızlarrrrPazartesi 207,700 çıkmıştı değerim, bugün de 522,700 çıktı
İnşallah keseyi de sorunsuz görür, kalp atışını duyarız ♥
Çok teşekkür ederim canımtebrikler canım
darısı bizim gibi tüm bekleyen anne adaylarına
Hayırlısı olsun canım inşallahKızlarrrrPazartesi 207,700 çıkmıştı değerim, bugün de 522,700 çıktı
İnşallah keseyi de sorunsuz görür, kalp atışını duyarız
![]()
İnşallah canımmHayırlısı olsun canım inşallah1 hafta sonra görürsün keseni kalp atışınıda duyarsın inşallah
![]()
Var gıbı duruyo kac dkda cıktı yumurtlamadan kacıncı gunun cnmMerhaba kızlar bugün bu testi yaptım hiç umudum yoktu hafif silik birçizgi belirdi sizce gebelik var mıdır ?
Hiç hesaplamadım bu ay akışına bırakmıştık 2 gün geçti hesaplamalarıma göre . O kadar umutsuzum ki inanamıyorum bileVar gıbı duruyo kac dkda cıktı yumurtlamadan kacıncı gunun cnm
Canım var gibi duruyor ama kaç dakika da çıktı gün gün yap koyulaşmasını incele sonrada kan testi verirsin inşallah seninledir meleğinMerhaba kızlar bugün bu testi yaptım hiç umudum yoktu hafif silik birçizgi belirdi sizce gebelik var mıdır ?
Hemen çıktı çizgi bugün kan versem mi diyorumCanım var gibi duruyor ama kaç dakika da çıktı gün gün yap koyulaşmasını incele sonrada kan testi verirsin inşallah seninledir meleğin![]()
Yarın sabahta bak kana gıt cnm bende buay umutsuzum adetıme 4 gun falan var bakalımHiç hesaplamadım bu ay akışına bırakmıştık 2 gün geçti hesaplamalarıma göre . O kadar umutsuzum ki inanamıyorum bile
Anladım canım varsa da daha yenidir hayırlısı olsun ver o zaman 2 günde birde artışına baktırırsın yazarsın sonuçlarınıda burayaHemen çıktı çizgi bugün kan versem mi diyorum
Goncam nasılsın canım nasıl gidiyorSen de canımızsın kuzummm![]()
Rabbim ol dediği an her şey olur. Yeter ki istesin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım benim. Ben inanıyorum ki sen de yakında bu güzel duyguyu yaşayacaksın. İçime doğuyor. Rabbimden ümit kesilmez.![]()
oy benim kuzumSen de canımızsın kuzummm
Rabbim ol dediği an her şey olur. Yeter ki istesin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım benim. Ben inanıyorum ki sen de yakında bu güzel duyguyu yaşayacaksın. İçime doğuyor. Rabbimden ümit kesilmez.![]()
Ediyormu hala kuzum ay hadi inşallah bu sefer gelmiş olsun senin meleğindeoy benim kuzum
inşallah
lekelenme devam etmesin diye gözünün içine bakıyorum kızlar![]()
etmezse yarın test yapcam
gerçi yerleşme kanamasını yaşamayan bir sürü insan var mesela sen ve hilal
benimki de fakir umudu işte![]()
etmiyor kuzum ama belli olmuyor biliyorsun devamı gelebiliyorEdiyormu hala kuzum ay hadi inşallah bu sefer gelmiş olsun senin meleğinde![]()