Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Değerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitle 😔
Cok uzuldum canım senın adına ya Rabbım en acısız sekılde kurtulmayı nasıp etsın :(

Belim sırtım sızlamış gibi ara ara ağrı vardı karnıma ani kramplar giriyordu karnımda yara varmış gibi acı vardı bi de göğüslerim çok şişmişti ağrısı çok olmadı ama.adet ağrısı gibi ağrılarda oluyordu tabi hala devam ediyor
Hmm bak seninkide farkliymis hadi insallah hayirlisi ile sende kavusursun yawruna sag salim. 🤲

Andyou Andyou kuzum benim adetim 23 gün geciktikten sonra test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim. Adet günüme kadar belli bir belirtim olmadı. Bünyeden bünyeye gerçekten çok değişiyor. Yani belirti aramak da doğru değil aslında. Ben gebe olduğumu hiç düşünmüyordum. Çünkü beklediğim belirtileri hiç yaşamamıştım. Gebe olduğumu öğrendikten sonra uykum daha da arttı, bitkinliğim başladı, ağrılarım oldu, tiksinmelerim başladı, bulantılarım başladı. Adet geçene kadar belirti aramamak en doğrusu kuzum.
Hmm dogru diosun aslinda vucudumuzu taniyalim die iyice kaptirioruz kendimizi stres bna gore etkilemio ama kndimize zarar verioruz anca agresiflik bıkkınlik baslio uzulup duruoruz insallah sende sag salim kavusursun yawruna ⚘🤲

Kuzum sen nasılsın doktora gittin mi?
Canım gittim tekrar kan testine gerek duymadı 2 kere yaptırmışsın dedi 2 katına artmış dedi baktı şuanda zaten göremem dedi ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi folik asit verdi birde progestan verdi vajinadan bu sefer.Birde kan tahlilleri yaptırdı birde idrar ama onu neden yaptırdı anlamadım haftaya Perşembe yine gel dedi inşallah herşey yolunda gider

Değerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitle 😔
Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktor

Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktor
Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..

Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..
Bende uygulanmadi o islem. Ama baska bir hasta vardi ondada yapılmıştı kurtaj ilginc vala.

Back