Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım troit gebelik yüzünden artabiliyor ilacın dozunu artırarak o dengeyi kurmaya çalışıyor doktor yüksek çıkarsa korkma . Ben 3. Ayımdayim her ay kontrole gidiyorsun bu troit ölcturmek için. Benim her ay biraz artıyor. Yarın kontrolum var Bakalım sonuç kaç çıkacak. Gebe kalmadan önce 3 du sonra 5 oldu geçen ay 7 olmuştu. Önce 25 , sonra 50 sonra 75 mg levotiron kullandım
Anladım kuzum bende de 1.5 du en son şimdi 2.5 olmuş bugünkünde aman hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinde bebişlerimizz inşallah🙏🏻🙏🏻

Ya kızlar birde çok afedersiniz ama bir şey sorucam gebelikte özel bölgenize ağda yaptırıyormusunuz yani ben sürekli ağda yaptırırım gerçi doktora da sordum yaptırabilirsin dedi ama ben yinede tedirgin oldum yaptıran varmı ilk haftalarında ???

Hayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla nasip olsun inşalllah.. denemelerden önce hsg çektirecek misin? Öyle okudum hep..
Bu hafta son kontrole gittim doktora sordum hsg için. Cocugun varmi dedi yok dedim. Ameliyat da olmadin gebede kalabiliyorsun gerek yok dedi. Ama ben iki ay sonra su kist kaybolunca baska bir doktora gidip cektirmek istiyorum ya. Ne yapicam bilemedim doktor öyle soyleyince

Tek dualarımız bebeklerimiz için kuzum sağlıcakla kavuşalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻ben doktorumdan da memnunum şimdilik çünkü daha önce ilk evlendiğim de başka bir doktora gitmiştim oda ablamın doktoru bana sağ yumurtalığın yok çocuğun zor olur 1 sene içinde yap demişti ama bu gittiğim doktorda her baktığında gördü şaşıyorum nasıl görmediler dedi bugünde gittiğimde dedim sonunda başardım galiba 😂😂belki diyorum Perşembe’ye kese fgözükür
Kusura bakma kuzum sen o tahlilleri neden istedi deyince ben de doktorun bir şey anlatmıyor sandım 😅😅 çünkü doktor çok çok önemli. Neyse ki düşündüğüm gibi değilmiş sana her şeyi anlatmış😅

İnşallah keseyi görürsün kuzum. Her doktora gittiğinde bir heyecan olacak ☺ kese, bebek, kalp atışı, kilosu... ☺☺ Rabbim bizlere ve arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah ❤❤

Ben kalp atışı için gittiğimde resmen titriyordum. Doktorumun yanında bir hasta vardı o yüzden ultrason odasına biraz geç geldi. 7-8 dakika bana 1 saat gibi geldi😅😅 çok şükür duydum rahatladım kuzum. Artık sıra sende ☺☺❤❤🤲🤲🤲🤲

Ya kızlar birde çok afedersiniz ama bir şey sorucam gebelikte özel bölgenize ağda yaptırıyormusunuz yani ben sürekli ağda yaptırırım gerçi doktora da sordum yaptırabilirsin dedi ama ben yinede tedirgin oldum yaptıran varmı ilk haftalarında ???

Kuzum yaptırdığın yer güvenilir ve temizse sorun yok. Benim tanıdığım herkes yaptırıyor. Ben mide bulantılarımdan dolayı ağdaya gidemedim malesef jiletle aldırdım. Ama dediğim gibi mekân temiz ve hijyenik ise sorun olmaz.

Kusura bakma kuzum sen o tahlilleri neden istedi deyince ben de doktorun bir şey anlatmıyor sandım 😅😅 çünkü doktor çok çok önemli. Neyse ki düşündüğüm gibi değilmiş sana her şeyi anlatmış😅

İnşallah keseyi görürsün kuzum. Her doktora gittiğinde bir heyecan olacak ☺ kese, bebek, kalp atışı, kilosu... ☺☺ Rabbim bizlere ve arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah ❤❤

Ben kalp atışı için gittiğimde resmen titriyordum. Doktorumun yanında bir hasta vardı o yüzden ultrason odasına biraz geç geldi. 7-8 dakika bana 1 saat gibi geldi😅😅 çok şükür duydum rahatladım kuzum. Artık sıra sende ☺☺❤❤🤲🤲🤲🤲
Yok kuzum estağfirullah ne kusuru 1 sene olcak buna gidiyorum şimdilik memnunum tiroid tedavimi filan hep bunda gördüm .Ah ah sen bi görseydin yit tür titriyordum valla 😂😂Valla bu saatten sonra. Sı heyecanlı bir yol kuzum bizim için inşallah bende kesti kalp atışınıda duyarım sağ Salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi🙏🏻🙏🏻

Kuzum yaptırdığın yer güvenilir ve temizse sorun yok. Benim tanıdığım herkes yaptırıyor. Ben mide bulantılarımdan dolayı ağdaya gidemedim malesef jiletle aldırdım. Ama dediğim gibi mekân temiz ve hijyenik ise sorun olmaz.
6 yıldan beri gittiğim yer kuzum yok dedim hani çekiyo filan ya ondan tedirgin oldum bi 😂😂Ay anne lik duygusu bizi şimdiden sardı herşey onlar için onları sağlıkla kucağımıza alabilmek için❤️🙏🏻😇😇

6 yıldan beri gittiğim yer kuzum yok dedim hani çekiyo filan ya ondan tedirgin oldum bi 😂😂Ay anne lik duygusu bizi şimdiden sardı herşey onlar için onları sağlıkla kucağımıza alabilmek için❤🙏🏻😇😇

Amin inşallah kuzum. Yeter ki onlar sağlıklı olsun.❤

Kızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Rabbim isteyen her kadının rahmini ve kucağını doldursun inşallah.
CANIMMM çok sevindim yaaa :nazar:

Back