- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Aynen kuzum ne başladıysa öğrendikten sonra başladıAnladim adete kadar normaldin yani adet gecikmen en buyuk faktordu gebeliginin baslamasina. Herkezde aynimi onu merak ettimde ⚘
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum ne başladıysa öğrendikten sonra başladıAnladim adete kadar normaldin yani adet gecikmen en buyuk faktordu gebeliginin baslamasina. Herkezde aynimi onu merak ettimde ⚘
Belim sırtım sızlamış gibi ara ara ağrı vardı karnıma ani kramplar giriyordu karnımda yara varmış gibi acı vardı bi de göğüslerim çok şişmişti ağrısı çok olmadı ama.adet ağrısı gibi ağrılarda oluyordu tabi hala devam ediyorKizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
Ne zamandan beri denıyorsun canim hiç uzme kendini hayirlisini iste canimAdet oldum kizlar cok mutsuzum
Bebe tıme gebelik testini denedim tek çizgi çıktı ama bilmiyorum yok herhalde yada çok yeni diye gözükmüyor. Verilere göre şuan da 6 günlük hamilelik var tabi eğer varsa bebişSuan yaparsan cıkabılır canım zaten 8 gun gecıkmıs bıde ıkı gun olmus kanama baslayalı şuan yaparsan cıkar bence sonuc
Dış gebelikmiş![]()
Hadi ya of of valla bu dıs gebelığınekadar duyar oldum ya ne durumdasın suan .degerın mı dustu nasıl anladı doktrDış gebelikmiş![]()
Bu xamanda cıkması lazım ama hayrlısı olsun bakalım canmBebe tıme gebelik testini denedim tek çizgi çıktı ama bilmiyorum yok herhalde yada çok yeni diye gözükmüyor. Verilere göre şuan da 6 günlük hamilelik var tabi eğer varsa bebiş![]()
sans ve canim bebek düşüncesi ile birlikte olma derim canim o anin keyfine bak derim çünkü herkes öyle diyorIlk ayimdi cogu kisi ilkda olunca cok heveslendim
Değerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitleHadi ya of of valla bu dıs gebelığınekadar duyar oldum ya ne durumdasın suan .degerın mı dustu nasıl anladı doktr
Yaa Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallahDış gebelikmiş![]()
Cok uzuldum canim ya cok gecmiş olsunDeğerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitle![]()
Değerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitle![]()
Ne yaptın canım bellimi sonucunYaa Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallahÜzüldüm olsun sağlıklısını nasip etsin inşallah Rabbim
![]()
Yaa Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallahÜzüldüm olsun sağlıklısını nasip etsin inşallah Rabbim
![]()
Anladim degisiomus gercekten her yerde gogus agrisi yok atma fln yaziodu rabbim hayirlisi ile sag salim nasip etsin bebisleriniziKuzum benim ilk belirtim kahveden tiksinmemdi. Çok sevdiğim kahveden bir anda tiksindim. Uykuyu hiç sevmezdim ilk kez sürekli uykum geliyordu. Ara ara sanki gaz sancısı gibi bir şeyler hissediyordum ama gebeliğimi öğrenene kadar karın altım hiç ağrımamıştı. Öğrendikten sonra 1 hafta boyunca karın altım ağrıdı sızladı kasıldı. Kasık ağrısı hiç olmadı bende.
Bünyeden bünyeye değişiyor kuzum. Bende çok çok belirgin bir belirti olmadı.