Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Rabbim isteyen her kadının rahmini ve kucağını doldursun inşallah.

Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Canım çok sevindim Rabbime şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻😇Bende 2.30 da gidicem bakalım ne çıkacak değer dualarınızı bekliyorum 🙏🏻💕

Ben de hastaneye gittim 6 haftalık olmuş bebeğimin kalp atışı duyuluyomuş doktor öyle dedi.ben 8 hafta olunca duyuluyor diye biliyordum.:KK64:
Ay ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim 🙏🏻🙏🏻Olsun duymuşsun sonuçta herkesde farklıdır😇

Cok sevindim canım. Rabbim saglikla kucagina almayi nasio etsin

İnşallah güzel haberler alırsın kuzum. Hepinize bol bol dua ettim ve devamlı dua ediyorum. ☺❤❤
Allah razı olsun kuzum hepimiz birbirimize ediyoruz sizler güzel haberler alınca çok çok mutlu oluyorum inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder🙏🏻🙏🏻

Ayyy ne kadar heycanli bi olay kullaklarinla cenneti işitmissin bugun bayram gunu sana guzel insan rabbim sesini duyurmayi nasip etsin 🤲

Kizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?

Ay canim çok sevindim çok güzel bir duygu olmalı :)

Kizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
Ben adet günüm gelene kadar hiç birşey hissetmedim canım sadece çok az arada adet ağrısı pluyordu birde normal göğüslerim şişmişti

Ben adet günüm gelene kadar hiç birşey hissetmedim canım sadece çok az arada adet ağrısı pluyordu birde normal göğüslerim şişmişti
Anladim adete kadar normaldin yani adet gecikmen en buyuk faktordu gebeliginin baslamasina. Herkezde aynimi onu merak ettimde ⚘

Kuzum benim ilk belirtim kahveden tiksinmemdi. Çok sevdiğim kahveden bir anda tiksindim. Uykuyu hiç sevmezdim ilk kez sürekli uykum geliyordu. Ara ara sanki gaz sancısı gibi bir şeyler hissediyordum ama gebeliğimi öğrenene kadar karın altım hiç ağrımamıştı. Öğrendikten sonra 1 hafta boyunca karın altım ağrıdı sızladı kasıldı. Kasık ağrısı hiç olmadı bende.

Bünyeden bünyeye değişiyor kuzum. Bende çok çok belirgin bir belirti olmadı.

Back