Teşekkür ederim inşallah kandada gorursem bende rahatliycmDuamolsun sen çizgi görmüşün allah tamamını erdirsin Sağlık lı hayırlısını kılarak kucağına nasip etsin insallah amin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah kandada gorursem bende rahatliycmDuamolsun sen çizgi görmüşün allah tamamını erdirsin Sağlık lı hayırlısını kılarak kucağına nasip etsin insallah amin.
Kuzum dun yazmistim hralde benim 19 mayis rgldi oldum 30 gun snra olmam gerekirken hala adet bekliyorum olmadim bugun olsaydim ucuncu gunum olcakti ama daha gelen giden yok hic kuru olmamistim bubkadar beliryidr yok sadece arada belime ve ksol kasigima agrilar saplaniyo gidiyo ba bole hamile kalan var miSen ne sordun ?
Ben kasımdan beri deniyorum ama henüz gelmedi bakışım bu ayda sanırım tutmadı çünkü dar lekenin koyusu geldi hep regliden önce gelirdi çünkü kısmet degilim diyorum o yüzden uzme kendini ve test alıp yapma ben artık kırmızıyı görmek bekliyorum en azindan negatif görmekten iyihenüz yok kuzum
denemelere devam bu 3.ayım olacak bakalım
geçen ay hastalıklarla ilaçlarla geçti toplamda 2 ay
ama gerçekten insan yoruluyor uzun seneler uğraşan arkadaşlarıma hemen verir inşallah hep böyle dua ediyorum
İdrarda çıktına göre mutlaka kanda çıkar inşallah yüreğini rahat tut fazla Ağır birşey kaldırma.Teşekkür ederim inşallah kandada gorursem bende rahatliycm
Bir kaç gün bekle 30günü doldurmuşun sonra gelmese test yaptır benim adettime var daha kasık da Ağrı ve arada bir bel agrısı var su gibi akıntı var.Kuzum dun yazmistim hralde benim 19 mayis rgldi oldum 30 gun snra olmam gerekirken hala adet bekliyorum olmadim bugun olsaydim ucuncu gunum olcakti ama daha gelen giden yok hic kuru olmamistim bubkadar beliryidr yok sadece arada belime ve ksol kasigima agrilar saplaniyo gidiyo ba bole hamile kalan var mi
Biliyorum canim is yerinde yaşadıkları hile hatırlıyorum benim de bir arkadaşım işten çıktı hamile bir arkadaşım daha ve o da çıktı bakalim hamis kalacak mi bende on muhasebecilik cumartesi de ful calisiyorum is ve hayat stresi bitmiyor maalesefKuzum ben 5 yıldır çalışıyordum. Aşırı stresliydim. Muhasebeciydim. Sürekli yoğundum ve haftasonu bile işe gidiyordum. İşi bıraktığımın 2.ayı gebe kaldım. Bence bende onun da etkisi var. İş stresi bitti, kafam rahattı.
Hic bole olmadim doktora gittigimden beri duzenliyimdirBir kaç gün bekle 30günü doldurmuşun sonra gelmese test yaptır benim adettime var daha kasık da Ağrı ve arada bir bel agrısı var su gibi akıntı var.
Belirti arama kendinde şuanda test yapma bir kaç gün bekle sonra yap testini hatta haftaya yap. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir sanırsam öyle sindir ilk defa oluyorsan böyle.Hic bole olmadim doktora gittigimden beri duzenliyimdir
Balim ben 10 aydir deniyorum ama hic bole olmadi gunu gunune olurum hic bi belirti aramiyorum artik kendimde bi gece yatarken sol kasimi sanki kazidi virsey yatarken mdem yaniyo baska birsey yok bakalim hayirliiyla artik rabbim ne derse oBelirti arama kendinde şuanda test yapma bir kaç gün bekle sonra yap testini hatta haftaya yap. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir sanırsam öyle sindir ilk defa oluyorsan böyle.
Hayırlısı olsun insallahBalim ben 10 aydir deniyorum ama hic bole olmadi gunu gunune olurum hic bi belirti aramiyorum artik kendimde bi gece yatarken sol kasimi sanki kazidi virsey yatarken mdem yaniyo baska birsey yok bakalim hayirliiyla artik rabbim ne derse o
Insallah kuzum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinHayırlısı olsun insallah![]()
Valla kuzum benimde ara da bir akıntım oluyor ama kuru genelde birde kabızlık varmı 2 gün daha bekle test yaptır inşallah meleğin gelmiştirKuzum dun yazmistim hralde benim 19 mayis rgldi oldum 30 gun snra olmam gerekirken hala adet bekliyorum olmadim bugun olsaydim ucuncu gunum olcakti ama daha gelen giden yok hic kuru olmamistim bubkadar beliryidr yok sadece arada belime ve ksol kasigima agrilar saplaniyo gidiyo ba bole hamile kalan var mi
Valla balim suan hersey normal dedigim gbi olmam gerekiyordu cunku hic aksamazdi bi kac gundur belim de ve sol kasigimda agri vardi girip girip cikiyordu ide ben her ay akintimdan adet olucagimi bilirdim bu ay hic akintim yok dunde ytarken midem agridi yandi sanki sol kasigimi birseyler kazidi dedim hastanicam yine yokValla kuzum benimde ara da bir akıntım oluyor ama kuru genelde birde kabızlık varmı 2 gün daha bekle test yaptır inşallah meleğin gelmiştir
Hayırlısı sağlıklısı olur kuzum inşallahValla balim suan hersey normal dedigim gbi olmam gerekiyordu cunku hic aksamazdi bi kac gundur belim de ve sol kasigimda agri vardi girip girip cikiyordu ide ben her ay akintimdan adet olucagimi bilirdim bu ay hic akintim yok dunde ytarken midem agridi yandi sanki sol kasigimi birseyler kazidi dedim hastanicam yine yok
Benimde öyle canım ya sanki hem tuvalete sıkışmış gibi hemde adet ağrısı gibi ağrıyor özellikle sabah laro ama iki günden beride bel ağrım var dı bugün biraz daha hafifÇok yorgunum ve halsizim karnım ağrıyor ara sıra sizlerinki de böyle oluyor mu karın ağrısı normal mi her sabah her gece ağrıyor karnım.
Insallah kuzum rabbimin haziesi buyuk insallah bu ay bizide gormusturHayırlısı sağlıklısı olur kuzum inşallahBekle bakalım biraz daha gelmezse yüne test yap inşallah meleğin gelmiştir
şöyle herkesin de hamileliği aynı olcak değil bünyeler farklı canım
![]()
Ne zaman stres yapmazsan kafaya takmazsan Rabbim o an nasip ediyor. Kuzum emin ol Rabbim tez zamanda sağlıcakla versin inşallahInsallah kuzum rabbimin haziesi buyuk insallah bu ay bizide gormustur
Hmm anlıyorum senı canımKuzum eklemek çok güzel bir şey ama ben hemen eklemek istemedim. Kalp atışını da duyayım ondan sonra belki eklerim☺☺
Ayyy insallah agziniz bal yesinNe zaman stres yapmazsan kafaya takmazsan Rabbim o an nasip ediyor. Kuzum emin ol Rabbim tez zamanda sağlıcakla versin inşallah![]()