Evet aynen adet ağrısı gibi ağrıyor bazen keskin ağrıyor.ani kalkınca kramplar giriyor karnımaBenimde öyle canım ya sanki hem tuvalete sıkışmış gibi hemde adet ağrısı gibi ağrıyor özellikle sabah laro ama iki günden beride bel ağrım var dı bugün biraz daha hafif
Canım çok sevindim Rabbime şükürler olsunKızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Rabbim isteyen her kadının rahmini ve kucağını doldursun inşallah.
Aynen öyle kuzum benimkide ya aman sağlıklı olsunlardaEvet aynen adet ağrısı gibi ağrıyor bazen keskin ağrıyor.ani kalkınca kramplar giriyor karnıma
Evet aynen inşallahAynen öyle kuzum benimkide ya aman sağlıklı olsunlarda
Ay ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimBen de hastaneye gittim 6 haftalık olmuş bebeğimin kalp atışı duyuluyomuş doktor öyle dedi.ben 8 hafta olunca duyuluyor diye biliyordum.
Canım çok sevindim Rabbime şükürler olsunBende 2.30 da gidicem bakalım ne çıkacak değer dualarınızı bekliyorum
Çok sağol canım Allah razı olsun.hepimize de nasip etsin inşallahAy ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimOlsun duymuşsun sonuçta herkesde farklıdır
Cok sevindim canım. Rabbim saglikla kucagina almayi nasio etsinKızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Allah razı olsun kuzum hepimiz birbirimize ediyoruz sizler güzel haberler alınca çok çok mutlu oluyorum inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip ederİnşallah güzel haberler alırsın kuzum. Hepinize bol bol dua ettim ve devamlı dua ediyorum. ☺❤❤
Insallah yuselir normala duser kuzum ya uzuldum .s hemde cok dinlen bol bol yediklerinede dikkat et guzel hber verirsin insallah kurtaj durumu olmazNormal şartlarda ıyıymde pskolojık olarak pek iyi degılım degerım az dusuomus cumaya kurtaj yaparz dedı eger yıne az duserse dedı
Ayyy ne kadar heycanli bi olay kullaklarinla cenneti işitmissin bugun bayram gunu sana guzel insan rabbim sesini duyurmayi nasip etsinKızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Zor gbi ama İnşallah senın dedıgın gbı olurInsallah yuselir normala duser kuzum ya uzuldum .s hemde cok dinlen bol bol yediklerinede dikkat et guzel hber verirsin insallah kurtaj durumu olmaz
Ay canim çok sevindim çok güzel bir duygu olmalı :)Kızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
İnşallah hayırlısı olur canım teşekkür ederimSuan yaparsan cıkabılır canım zaten 8 gun gecıkmıs bıde ıkı gun olmus kanama baslayalı şuan yaparsan cıkar bence sonuc
Ben adet günüm gelene kadar hiç birşey hissetmedim canım sadece çok az arada adet ağrısı pluyordu birde normal göğüslerim şişmiştiKizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
Anladim adete kadar normaldin yani adet gecikmen en buyuk faktordu gebeliginin baslamasina. Herkezde aynimi onu merak ettimde ⚘Ben adet günüm gelene kadar hiç birşey hissetmedim canım sadece çok az arada adet ağrısı pluyordu birde normal göğüslerim şişmişti
Kizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?