Bende ikincide gördüm silik bir çizgiAdete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beywz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık
Eki Görüntüle 2277062
Hadiya çok geçmiş olsun canım Valla kuzum biliyorsun Beni de geçen ay övü yaptım gebelik testi yaptım ümitlenip kan verdim negatif tabi sonra hastalan dım şuan ne zaman hasta olucam Onuda bilmiyorum herşeyin hayırlısı bende girmek istemedim biraz araştırmak istemedim kafamı toparlamak için rabbim kısa süre de hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah sende biraz rahatlat kendini
Canım benim inşallah ya, böyle söylenince bende heycan dahada artıyo işte,şükür vajinamdaki yanma kaşıntıda gitti, mantar diye çok korktum 1haftadır canımdan can gitti, ama bugün çok iyiyim hiç kaşınmadı yanmadı, umarım bşdaha olmaz, buda bi belirtidir diye ümit ediyorum, hayırlısı neyse o olsun
Aynen ne oldgunu bılsem kafam rahat olacakta işte bu ay çocuk dusuncesını dahı aklıma gtrmeyecektım başıma gelene bak hayrlısı bakalım amiin canm amin :)
Canim ikincide sanki bir cizgi goruyorum insaallah zamanla daha da koyulasir. Bir kac gun sonra tekrarla bakalim guzel haberlerini aliriz insaallahAdete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beywz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık
Eki Görüntüle 2277062
Bende ikincide gördüm silik bir çizgi
Aynen öyle cnm, takmamak en güzeli, ben bugünde çok rahattım, dediğim gibi sadece merak ediyorum işteAslında işin sırrı akışa bırakmak kızlad
Ama biz de yapamıyoruz işte
Burda muhabbet edelim dertleşelim ama kafamıza takmayalım akışına bırakalım
Amin cnm inşallah,bikaçgün geçsin yapıcam bakalım:)Canim ikincide sanki bir cizgi goruyorum insaallah zamanla daha da koyulasir. Bir kac gun sonra tekrarla bakalim guzel haberlerini aliriz insaallah
Valla dediğin gün kala bendede belirtiler vardı, hala devam ediyor, kafaya takmamak lazım, fazlaca vücudumuzu dinlemekte iyi değil aslında, hakkında hayırlısı neyse o olsun:)Merhaba hanımlar,bizde bu ay çok ani bir kararla bebişi denemelerine başladik.Biz hiç düşünmediğimiz için ben regl takibi yapmamıştım bu yüzden elimde net bi yumurtalama tarihi yok ama bat ortalama 20 ile 22 arasi - sat tarihim bu ayın 28'i idi biz denemelere ertesi günden olmak üzere gün aşırı devam etti.
Çokta ümitli değilim bu ay dediğim gibi elimde belli tarih yok. Ama denemelerin olduğu günlerden başlayip bugune kadar süren kasıklarimda çok çok ufak regl ağrısı gibi bi var. Özellikle bugün daha bi farkli tam tarif edemiyorum onun dişinda cok belirgin bi belirtim yok gögüste hassasiyet ağizda metal tadı yok gibi bi belirtim yok..
Forumda yazan bi çok başlıkta ki yorumlari okudum. Reglime nereden baksam 10-12 gün var hamiş olsam bile bu kadar erken belirti verir mi? Cok umutlanmak istemiyorum ama sürekli vücudumu dinler hale geldim.
Allah kabul etsin cnm namazını dualarını, Allah razı olsunKızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.
Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Aynen ya o kadar çok dinliyorum ki bedenimi belki günlük yaşadiğim ağrılari bile gebelige yorar oldum. Belkide üşüttüm. Kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum bu ay çıkarsa böylesine hesapsız kendimi şansin nirvanasinda ilan edeceğim.Valla dediğin gün kala bendede belirtiler vardı, hala devam ediyor, kafaya takmamak lazım, fazlaca vücudumuzu dinlemekte iyi değil aslında, hakkında hayırlısı neyse o olsun:)
Allah duanı kabul etsin,inşallah canim ağzına sağlık.Kızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.
Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Biliyormusun bende ve eşimde sıkıntı vardı benim amh 0.01 di yaşım 38 doktorlar tüp dahil bişey tutmaZ uğraşma hamile kalanazsın dediler şuan hamileyim. Çıkın şu paikolojiden üzülmeyin ol der olur. Ovülasyon takibi yap sürekli dene elbet olcak ılmazsada vardır rabbimin bildiğiBende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesf
Bende böyle çıktı hemen kan verdim hamileymişimKızlar adetime 2 gün kaldı
Cesaret edemediğim için ovulasyon testi yaptım dünden beri
Dün ve bugünü ekliyorum
Yorumlayın ne olur kızlar umut varmı koyulaşıyor
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunHayirli olsun canim cok mutlu oldum senin adina
Hemde cok güzel koyulaşmiş masaallahKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Biliyormusun bende ve eşimde sıkıntı vardı benim amh 0.01 di yaşım 38 doktorlar tüp dahil bişey tutmaZ uğraşma hamile kalanazsın dediler şuan hamileyim. Çıkın şu paikolojiden üzülmeyin ol der olur. Ovülasyon takibi yap sürekli dene elbet olcak ılmazsada vardır rabbimin bildiği
İşte buuuKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Mansallah koyulasmis tabi canmKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?