Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin daha bir yada iki gün önce aklima geldiniz dua ettim sizeve milasudoruk a. Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin insaallah
Ben adet oldum biliyormusun bu sabah
Nasip değilmiş zamanını beklemek gerek demekki..

Kuzum Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana. Nolur kötü düşünme. Rabbim her şeyin iyisini bilir.

Canım çok teşekkür ederim

Kuzum hiç stres yapma. Kendini rahat bırak. Ben ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile bilmiyorum. Yumurtlama günümü bile takip etmedim. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana inşallah kuzum.

Kuzum Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana. Nolur kötü düşünme. Rabbim her şeyin iyisini bilir.
Haklsn cnn hamıleysem mutlaka yazıcam buraya Allahım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın sende dr a gıt bebısını gor

Rica ederim canim ne demek dualarima senide katıyorum bundan sonra. Rabbim tez zamanda doldursun insaallah ellerimizi gonullerimizi rahimlerinizi.
Amin canım bende dualarıma seni de katacağım Allahım nasip etsin hepimize en hayırlı vakitte
İyi ki varsınız hepiniz

Amin canım bende dualarıma seni de katacağım Allahım nasip etsin hepimize en hayırlı vakitte
İyi ki varsınız hepiniz
Amin insaallah. Dua istiyorum bi aksilik çıkmadan hayırlısıyla bebegimi kucagima alayim diye. Bendesana hayırlı tez vakitte evlat sahibi olasin diye dua edecem insaallah

Arkadaşlar merhaba, bikaç haftadır gizliden takipteyim hala okuyorum sizi, inanın hamişlere öyle sevindim ki hepinize hayırlı olsun, sizin kadar sevindim belki. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah:)

Hatırlayan vardır belki geçen ay güme gitti. Okadar belirti yaşadım ama 2gün açık renk az kanama geçirdim hatta hala gebeyim gibi hissediyordum ama kan testi de negatifti, saldım kendimi, ogünü sat olarak düşünüp yumurtlama günün öncesi ve sonrasını değerlendirdik, bendeki kasık batması geçen aydan beridir devam ediyor oyüzden ne düşünücemi bilmiyorum, stres yapmıyorum düşünmüyorum ama buraya girip okudukça insan acaba oldumu demekten duramıyor,

Bat 16haziran gibi bakalım beklemedeyim. 8gün kaldı, dün öylesine gün içinde test yaptım(geçen aydan toplu almıştım testleri mevcuttu)tabi negatifti. İdrarım öyle koyuyduki şaştım, zaten ondan şüphe edip yapmıştım güniçinde, ama bu koyuluk maalesef gebelik belirtisi değil vücudun susuz kalması sonucu olsan bişey, ben uzun zamandır günde belki 3 4bardak anca içiyorum

Kansızım zaten kan ilacı kullanıyorum, eşime dün dedim folik asite başlamam lazımdı 2ay önce drum söylemişti gebelik planlayan herkez önceden alması gerekmiş. Ama alamadık unuttuk gitti. Diğer 2çocuğuma hamileliği öğrendikten sonra başlamıştım folik asite oyüzden belki önemsemiyoruz şimdi. Olursa başlarım diye, ama ne olur ne olmaz diye bu sefer erkenden başlıycam,,

Stres düşünmek gebeliği engelleyen en büyük etken kızlar, kafanızı boşaltın amaan olursa olsun olmazsa bidahakine deneriz diye telkin edin ve buna inanın,,, bende ilk gebeliğimde bunu böyle yapıp ummadığım ayda hamile kalmıştım, doğru yani bu tez :)

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun yine uzattım, mutlu haberler okumaya devam ederim umarım burda:)

Canim insaallah bu ay vuzel haberleri aliriz senden de.benim bat 3 hazirandi hala.olmadim ama dun sabah yine negatifi gordum. Var mi yok mu diye dusunmekten yoruldum. Esim de acele etme diye gitmeyelim kan tahliline dedi. Pazartesi gidecegim insaallah. Ama olmus olsa dun cikardi 4 gun vecikmeyle diyorum

Geç döllenmeyse belki ondan görünmemiştir cnm ümitsizliğe kapılma, hatta olmazsa yolun sonuymuş gibi streside bırak, evet hepimiz hemen olsun istiyoruz belki heycan sabırsızlık var, anlıyorumda, ama dedimya az önce gerçekten stres bi numaralı etken,, zamanında oluyomuydun normalde bilmiyorum ama 4gün gecikmişsin ne güzel bak bence geç döllenme olmuştur, pazartesi varsa bebiş zaten %100belli olur dua edicem senin için inşallah yüzünü güldürücek haberler duyarsınçıkmazsada sakın üzülme yolun sonu değil, rabb'im zamanını bekliyordur dersin

Canımm ne zamandan beri ara ara giriyordum sadece sizlerden güzel haber varmı diye ama gördüm çok mutlu oldum Rabbim inşallah sağ Salim kucağına Almayı’da Nasip etsin inanki çok mutlu oldum kanda ver netleştir bak aylardır umutsuz ken mucizen geldi şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…