Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Goncaaaaaa inanamıyorum canımmm çok sevindim yaaaa harika bir haber buuuu şükürler olsunnnn

Kuzum Allah razı olsun. Inan bana hiç beklemiyordum, oruç tuttum, ağır kaldırdım, yoruldum ama Rabbim nasip etti çok şükür.

Rabbim sizlere de en yakın zamanda hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Acile gidiyoruz. Haber vereceğim size.

Kuzum inanamıyorummmmm eşim test almıśilla yap dedi ve şokkkk.

Hiç beklemiyordum
Canımmm bak kafaya takmadığın bıraktığın anda oldu
Aylarca üzüldün ama tam bıraktığın anda oldu
İşte işin sırrı
Bende öyle yapmak istiyorum artık
Hemen kan ver bize de yaz sonucunu
Dua et kuzum bana da bize de

Adet belirtileri var mıydı peki canım ? Hayırlı olsun

Tebrikler ne güzel allah saglikla kucagina almayin nasip etsin darisi basimiza ins.Belirtilerin varmiydi

Kızlar Allah hepsinizden razı olsun. Toplu olarak cevap veriyorum. Ben geçen aydan itibaren artık stresimi atmıştım. Amaan olmazsa da olmasın dedim. Hiç stresim yoktu. Zaten ramazan geldi ve gebe kalamam demiştim. Bütün oruçlarımı tuttum, ağır kaldırdım, kendime dikkat etmedim, belirti asla aramadım ve 23 gün evet 23 gün sabrettim.

Şimdi düşünüyorum benim burada yazılan belirtilerim hiç olmadı. İlk belirtim terimin kokmasıydı. Sağ koltuk altım hiç kokmuyordu ama sol koltuk altım kırk gün yıkanmamış gibi kokuyordu afedersiniz. Sürekli karnım gurulduyordu hala devam ediyor. Rahmimde ara ara şancı oluyordu ama çok hafif. Bazen de ayağı kalksam o sancı beni oturtuyordu.
Kasık ağrım olmadı, mide bulantım çok nadir oluyordu, belim hiç ağrımadı.

Kızlar size tavsiyem her şeyi unutun. Burda beni tanıyan arkadaşlar bilir aylarca üzüntü acı çektim ama vazgeçtiğim an güzel haberi aldım.

Kan verdim sonucu bekliyorum.

Bayramda eltim dedi ki ten rengin sararmış ve gözünün feri gitmiş hamile misin dedi. Ben onu hiç anlamamıştım. Ama çok yorgundum. Acayip halsizdim.

Kadir gecesi hacet namazı kıldım ağlayarak dua ettim, Meryem süresini okudum. Size de çok dua ettim. Çok şükür Rabbim nasip etti.

Adetim bugünle beraber 23 gün gecikmişti. Kızlar asla stres yapıp test almayın. Ben 2 aydır eve test almadım. Yumurtlama günümü bile takip etmedim.

Adet belirtim olarak göğüsüm şişmişti. Ama fark olarak göğüsümün uçları çatlamıştı. Koyulaşma falan olmadı. Kahverengi bölgesinde tomur tomur sivilce benzeri şeyler çıktı.

Canım okadar mutlu oldum ki senin için
Yaşadıklarını biliyorum hep yazışıyorduk burada
Bak ne güzel bir ayda nasip etti Allahım
İşte aslında belirtileri biz yaratıyoruz , kafamıza taktığımız için
Bende bundan sonra takmayacağım kuzum haklısın

Kan verirken size çok dua ettim. Hepinize Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepinize her daim dua edeceğim. Siz benim dert yoldaşlarımsınız. Çok çektim ama sonunda stresimi yendim ve inşallah bebeğime kavuşurum.

Kuzum her zaman derdim ki nasıl kafamdan atarım? Ama attım. Stresi bıraktım. 23 gün sabrettim. Zaten olmaz dedim ama dualarımı ihmal etmedim.

Meryem süresi okuyun ve hacet namazı mutlaka kılın. Çok ağladım namazımda ve bir gün sonra kendimi hamile gibi hissettim. Ama kendime bunu açıklamaya bile korkuyordum.

Her şeyin başı stres. Stresi yendim ve oldu şükür.

Bol bol dua edin kuzum. Ben de size bol bol dua edeceğim.

Kızlar hiç leke olmadı. Ama akıntım vardı. Her çamaşır değiştirdikten sonra mutlaka çamaşırımda çay bardağı yuvarlağı kadar akıntım oluyordu.

Hacet namazı gercekten çok etkili bende her persembe aksamı hacet namazi kiliyordum 10 yıl önce sonrasinda hamile kalmıştım.

Kızlar hiç leke olmadı. Ama akıntım vardı. Her çamaşır değiştirdikten sonra mutlaka çamaşırımda çay bardağı yuvarlağı kadar akıntım oluyordu.
Allah kucagına almayı nasıp etsın 1 sene once 29 haftalık bebek kaybettm cok zor zamanlar yasadım saglıgımı kaybettım psikolojim bozuldu bu ay yenıden denemege basladık okdr olumsuzluklara alıstım kı hamılr olmadıgımdan emınım ıns Allah herkese annelıgı nasıp etsın

Canım öyle düşünme
Baksana takmayınca herkes hamile kalıyor
Burada okadar çok şey okudumki
Tek ilişkiyle ummadan hamile kalanlar , artık hamileliği düşünmediği anda hamile kalanlar , yumurtlama günü dışında ilişkiye girip hamile kalanlar
Neler neler
Bizde öyle yapalım
Çok zor günler yaşamışsın , Rabbim bir an önce güzel bir evlatla acılarını unutturmayı nasip etsin sana
9 gün olmuştu değilmi
Erken gebelik testi ile çıkar aslında
Ama sen yine de sabret bir kaç gün daha sonra yaparsın inşallah güzel haberler alırsın

Benım ılk bebekte de 11 de cıktı erken gebelık yaptım emın olamadım test bozulmustu sankı c bıle hafıf sılık kaldı oyle cok belırtım de yok Allahım yuzumuzu guldursun mucıze olur belkı kalmısımdır bellımı olur olmazsa da allah ne zaman nasıp ederse

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin daha bir yada iki gün önce aklima geldiniz dua ettim sizeve milasudoruk a. Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…