Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Peki siz adet belirtilerini hissettiniz mi hamileyken ?

Kızlar merhabalar. 4 ay önce kist patlamasından laparoskopi ameliyatı olmustum. Doktorumuz gebelik icin uygunsun demişti. Fakat biz taşındık, şehir değiştirdik, o süre icinde düzenimiz oturana kadar en azından bebek düsünmüyorduk. Bu ay 2 kere korunmasız iliski yasadık. Önceki düzenli denemelerde tutmayınca bu ayki durumu cok önemsemedim ama bugün tuvalette idrarımda ufak kahverengi parçalar gördüm. Daha önce boş gebelikten düşük yapmıştım ama bu şekilde değildi. Adetime 6 gün var. Hava değişimine bağladığım bür halsizliğim vardı fakat bugün endişelendim. Doktora gitmek icin erken diye düşünüyorum. Öneri veya yorumlarınıza ihtiyacım var.

Olabilir canım ben ilk gebeliğimde yaşamıştım birkaç gün sonra çıkar kanda diye düşünüyorum

Andyou Canım inşallah üstüne görmedir yaşadığın
Kırmızı kırmızı gelmediyse eğer sadece kahverengi lekelenmeyse yerleşme kanaması olması muhtemel

Bende test yaptım çıkmadı karnımda ağrıyor
Yarına kadar gelmesse yeniden yapıcam
İnanılmaz bir karın ve kasık ağrım var çok farklı bir ağrı Andyou

Evet hatta ben adetin 3 gün gecikmesine rağmen ağrılardan dolayı hiç şüphelenmdim bile
Gerçektenmi canım yaa inşallah Umut verdin bana
Çok ağrım var böyle sanki yırtılacakmış gibi deliniyormuş gibi bir ağrı
Keşke gelmese kırmızılar yarın yine test yapsam

Peki siz adet belirtilerini hissettiniz mi hamileyken ?
Doktora gitmeden Adetim 3 gün gecikmidti zaten gideceğimiz sabah eşime dedim Hatta adet Sancılarım var bugün kesin olurum hiç gitmemize gerek yok diye eşimde olsun Netleşsin dedi tahlilleri verdik benim Kan değerlerim biraz problemliydi Normalde onlara bakarken gebeliğe de bakmak isterdim Çünkü ilaç kullanmaya başlayacaktım tahliller elimde Beta HCG 321 gözlerime inanamıyorum ama bir taraftan da sanki adet oluyor muşum gibi bir Akıntım var dedim ben bu 321 yanlış anladım kesin şu an adet oluyorum lavaboya gittim sadece günlük akintiydi. Öğrendiğimde çok büyük bir mutluluk yaşadım. Rabbim herkese nasip etsin Ben 15 ay vajinismusla mücadele ettim anne olamam hiçbir zaman gibi bir düşüncem vardı Çok şükür Rabbim nasip etti

Ayyy canım umut oldun bana inşallah bende öyleyimdir allah bebeğini sana bağışlasın

Bende test yaptım çıkmadı karnımda ağrıyor
Yarına kadar gelmesse yeniden yapıcam
İnanılmaz bir karın ve kasık ağrım var çok farklı bir ağrı Andyou
Walla kuzum ilk leke pembeydi yogun olan iki gun kirmizi ama hic parca gelmedi siyah kahve kirmizi gibi biseydi sonra hala pembe gelio su an bile normalde bole olmazdi bn okudum bi kac yerde 20 gun gecikmede cikanlarda varmis hberin olsun hatta bi kac kisi bu sekilde doktora gidince sökturucu veriomus bekle kuzum stres bile yapsan adet olacagin varsa oluosun

Biri yardımcı olabilir mi bana?
Arkadaşlar geçen hafta gebelik belirtileri gibi belirtilerim vardı dün gece şiddetli kaşık ağrımla gece yarısı uyandım baya bi süre o ağıyı çektim. Bu sabah yine adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ona göre tedbir aldım bi ara adet oldum sandım ama baktım sadece akıntım varmış. Normalde ise dün adet olmam lazımdı. Offf yine mi kırmızı kart diye bekliyorum resmen hamileliktense. Benim gibi olup gebelik pozitif çoktan var mı? Ümitlenmek istemiyorum ama tamamen ümidimi kesmekte istemiyorum çok büyük ikilemdeyim

Canim elinde test varsa tekrarla. Olmasa ovu testin öyle çıkmazdı diye düşünüyorum . Yine de hayırlısı olsun tabi. Ins vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…