Peki siz adet belirtilerini hissettiniz mi hamileyken ?Dedikleriniz bende 6. Haftadan sonra olmaya basladi. Ben biraz erken öğrenmiştim 3.5 haftalıkken falan. 6. Haftadan itibaren sari ve afedersiniz kötü kokulu bir akıntı. Neredeyse turuncu kopkoyu bir idrar. Herkesin bünyesi farkli oluyo onun icin belirtiler ve zamanlari farklılık gösteriyo
Bakacağız artık canım bir şekilde halletmem lazım ama memlekette daha rahat olur diye düşünüyorumHamıleyken zorlanabılırsın hem kucagına lıp götrme skntı olur hemde stresı önce bı kaç gun denersın o bellı eder zaten duruma gore ilerlersn
Aynı akıntı vardı bende canım hala da varKızlar yeni hamilelerde beyaz veya sarımsı gibi bir akıntı var mı acaba göğüsler aynı ve yüzümde böyle bir güzellik var pürüzsüz falan yeni kahvaltı ettim böyle hiç bişey yememiş gibi karnım gurulduyor
Olabilir canım ben ilk gebeliğimde yaşamıştım birkaç gün sonra çıkar kanda diye düşünüyorumYa kizlar sormak istedigim bisey var bn 7 gun geciktim adetimde 6 gun degisik leke geldi erkesi iki gun sadece sabahlari geldi normal bisekilde gun icinde hic gelmedi aksamlari leke oldu bole seffaf jel seklinde degisik renk ve o degisik renk hala gelio 5gun oldu hala sadece tuvellette zorladigimda gelio adet desem normal adetim 4 gun yogun 5 gun biterdi ama mutlaka ikigun cok yogun olurdu gogusulerim sis sizlamasi gitti gibi kasinti var sadece bide nevle oldum bugun anlamadim toz pembe kahve gibi degisik bi renk ama jel seklinde bnm kardesim ustune gorme yasamis ailede bi kiside bile olsa dierlerinin yasama olayi varmis onunki hep kisa ve normal suruomus ayni olmus ama bu adetim cok degisik geldi bide kasilmalarim hala dewam edio karin altinda acida var sanki surekli mekik cekersin de öle bi aci var kafam cok karisti sizce yerlesme dediginiz olabilirmi cunku adet gunu gecikincede olabiliomus öle okudum bide yerlesmede kac haftalik oluo bebek ? Kanda kac gun sonra cikio ?
Evet hatta ben adetin 3 gün gecikmesine rağmen ağrılardan dolayı hiç şüphelenmdim bileAdet sancısı gibi sancı oluyormuydu kızlar hamileliğinizde
Gerçektenmi canım yaa inşallahEvet hatta ben adetin 3 gün gecikmesine rağmen ağrılardan dolayı hiç şüphelenmdim bile
Doktora gitmeden Adetim 3 gün gecikmidti zaten gideceğimiz sabah eşime dedim Hatta adet Sancılarım var bugün kesin olurum hiç gitmemize gerek yok diye eşimde olsun Netleşsin dedi tahlilleri verdik benim Kan değerlerim biraz problemliydi Normalde onlara bakarken gebeliğe de bakmak isterdim Çünkü ilaç kullanmaya başlayacaktım tahliller elimde Beta HCG 321 gözlerime inanamıyorum ama bir taraftan da sanki adet oluyor muşum gibi bir Akıntım var dedim ben bu 321 yanlış anladım kesin şu an adet oluyorum lavaboya gittim sadece günlük akintiydi. Öğrendiğimde çok büyük bir mutluluk yaşadım. Rabbim herkese nasip etsin Ben 15 ay vajinismusla mücadele ettim anne olamam hiçbir zaman gibi bir düşüncem vardı Çok şükür Rabbim nasip ettiPeki siz adet belirtilerini hissettiniz mi hamileyken ?
Allah açılan Ellerinizi evlat hasretiyle yanan yüreğinizi hayırlı Evlatla doldursunGerçektenmi canım yaa inşallahUmut verdin bana
Çok ağrım var böyle sanki yırtılacakmış gibi deliniyormuş gibi bir ağrı
Keşke gelmese kırmızılar yarın yine test yapsam
Çok teşekkür ederim canım çok sağolAllah açılan Ellerinizi evlat hasretiyle yanan yüreğinizi hayırlı Evlatla doldursun
Ayyy canım umut oldun bana inşallah bende öyleyimdir allah bebeğini sana bağışlasınDoktora gitmeden Adetim 3 gün gecikmidti zaten gideceğimiz sabah eşime dedim Hatta adet Sancılarım var bugün kesin olurum hiç gitmemize gerek yok diye eşimde olsun Netleşsin dedi tahlilleri verdik benim Kan değerlerim biraz problemliydi Normalde onlara bakarken gebeliğe de bakmak isterdim Çünkü ilaç kullanmaya başlayacaktım tahliller elimde Beta HCG 321 gözlerime inanamıyorum ama bir taraftan da sanki adet oluyor muşum gibi bir Akıntım var dedim ben bu 321 yanlış anladım kesin şu an adet oluyorum lavaboya gittim sadece günlük akintiydi. Öğrendiğimde çok büyük bir mutluluk yaşadım. Rabbim herkese nasip etsin Ben 15 ay vajinismusla mücadele ettim anne olamam hiçbir zaman gibi bir düşüncem vardı Çok şükür Rabbim nasip etti
Evet bende oldu hala biraz ağrıyorAdet sancısı gibi sancı oluyormuydu kızlar hamileliğinizde
Insaallah canimAyyy canım umut oldun bana inşallah bende öyleyimdir allah bebeğini sana bağışlasın
Insallah canm yaOlabilir canım ben ilk gebeliğimde yaşamıştım birkaç gün sonra çıkar kanda diye düşünüyorum
Walla kuzum ilk leke pembeydi yogun olan iki gun kirmizi ama hic parca gelmedi siyah kahve kirmizi gibi biseydi sonra hala pembe gelio su an bile normalde bole olmazdi bn okudum bi kac yerde 20 gun gecikmede cikanlarda varmis hberin olsun hatta bi kac kisi bu sekilde doktora gidince sökturucu veriomus bekle kuzum stres bile yapsan adet olacagin varsa oluosunBende test yaptım çıkmadı karnımda ağrıyor
Yarına kadar gelmesse yeniden yapıcam
İnanılmaz bir karın ve kasık ağrım var çok farklı bir ağrıAndyou
O degilde sanki yeniden adet olucakmisim gibiyimAndyou Canım inşallah üstüne görmedir yaşadığın
Kırmızı kırmızı gelmediyse eğer sadece kahverengi lekelenmeyse yerleşme kanaması olması muhtemel
Canim elinde test varsa tekrarla. Olmasa ovu testin öyle çıkmazdı diye düşünüyorum . Yine de hayırlısı olsun tabi. Ins vardirKızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?