Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Canım bende bugün test yaptım, aynı çizgi vardı bendede..
Sonra koşa koşa gidip prodıctor erken gebelik testi aldım, daha hassas olduğu İçin.. 2. Çizgi çıktı yine silik çıktı ama bu testten daha net..
Bence prodıctor test dene derim..

Anladım canım
2 güne koyulaşır yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti peki
Canım ben yumurtlamayı tam anlayamadım bu sefer çünkü iki gün arayla üç kere yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu hepsini değerlendirdim hangisiydi bilmiyorum ama ben 17 is diye tahmin ediyorum ya da 19 u

Bak canım benim de bugün yaptığım testler...
Bende merak içindeyim
2 kaybım var..Eki Görüntüle 2275340
Ya çok güzel senin erken gebelik testinde baya net ben ilçedeyim canım bulabilir miyim bilmiyorum ama yarın ya da Pazartesi testi tekrarlayacağım bakalım inş güzel haberler alırız haberdar et beni de :) peki sen benim testte farkedebildin mi çizgiyi?

Canım acaba kimyasal gebelikmi oldu ? Yorum yaptımı doktor sonucuna
Bir de adetinden kaç gün geçmişti
Acaba yenimi yükselmeye başlıyor
Ya bnde yinemi kimyasal geciriorum die supheleniorum acikcasi ya hormonlarada bakti yukselebilir dedi bnde bilmiorum ki beklicez gorcez cnm bnm goguslerim hala sizlio adet yok belirtiside yok bilmiorum ya belirsizlik daha kotu 5 .gun gecikmenin ama 2 gun her adet gecikme ihtimali olurmus onu sayarsak 3 gun geciktin say dedi doktor bilmiom

Hemen farkettim..
benim çizgi de aynı..
Artık çizgi aramaktan gözler açıldı..
:)
Rabbim gönlümüze versin inşallh

Var canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?
Olur canım bir gün de herg gün bira z biraz olur sağlıklı ilerler se bak benim günlük atıyım eski testler ama saklamışım

Eklentiler

• Screenshot_20190313-175233.png
    198,3 KB · Görüntüleme: 44
Ts ederm amin doktor 3 4 gun sonra tekrar gel kan ver yukselme olabilir dedi insallah hala umut etmeye calisiorum ya suna bak ilacda vermedi bilerek olabilir hala dio bilmiom ya hayirlisi olsun
Canım o kadar durdun biraz daha sabır bakalım bende bir kere iki üç arası bir değer çıktı normalde pozitif değil ama pozitif e giden yol bu benim ki artmıştı bir hafta sınra mı ne 27 çıkmıştı inşallah senin de artar. Hiçbirşey yokken genelde 0.1 filan çıkıyor bekleyelim dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…