Evet canım ben burda gördüm çizgiyiBu daha iyi sanırım
Var canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?Evet canım ben burda gördüm çizgiyi
Yarın sabah yeniden yap eğer testin varsa
Gün gün koyulaşacakmı hem takip edersin
Kan verme ihtimalin varmı
İyi düşünmüşsün canım bence de pazartesi daha net belli olurVar canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?
Bir gün canımİyi düşünmüşsün canım bence de pazartesi daha net belli olur
Kaç gün geçmişti adetinden
Anladım canımBir gün canım
Canım bende bugün test yaptım, aynı çizgi vardı bendede..Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Bak canım benim de bugün yaptığım testler...Ben çok silik birşey görebiliyorum ama ne yazık ki fotoda belli olacak kadar değil
Canım ben yumurtlamayı tam anlayamadım bu sefer çünkü iki gün arayla üç kere yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu hepsini değerlendirdim hangisiydi bilmiyorum ama ben 17 is diye tahmin ediyorum ya da 19 uAnladım canım
2 güne koyulaşır yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti peki
Ya çok güzel senin erken gebelik testinde baya net ben ilçedeyim canım bulabilir miyim bilmiyorum ama yarın ya da Pazartesi testi tekrarlayacağım bakalım inş güzel haberler alırız haberdar et beni de :) peki sen benim testte farkedebildin mi çizgiyi?Bak canım benim de bugün yaptığım testler...
Bende merak içindeyim
2 kaybım var..Eki Görüntüle 2275340
İnş bir daha kayıp yaşamazsın canım onu sonradan okudum kusura bakmaBak canım benim de bugün yaptığım testler...
Bende merak içindeyim
2 kaybım var..Eki Görüntüle 2275340
Benım 9 nda test günüm gaz cok var bıde sol kasıkta agrım oluyor goguslerım cok hassas bırde cok hararet basıyor arada ınsallah adet olmmm pozıtıf görürümYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ya bnde yinemi kimyasal geciriorum die supheleniorum acikcasi ya hormonlarada bakti yukselebilir dedi bnde bilmiorum ki beklicez gorcez cnm bnm goguslerim hala sizlio adet yok belirtiside yok bilmiorum ya belirsizlik daha kotu 5 .gun gecikmenin ama 2 gun her adet gecikme ihtimali olurmus onu sayarsak 3 gun geciktin say dedi doktor bilmiomCanım acaba kimyasal gebelikmi oldu ? Yorum yaptımı doktor sonucuna
Bir de adetinden kaç gün geçmişti
Acaba yenimi yükselmeye başlıyor
Hemen farkettim..Ya çok güzel senin erken gebelik testinde baya net ben ilçedeyim canım bulabilir miyim bilmiyorum ama yarın ya da Pazartesi testi tekrarlayacağım bakalım inş güzel haberler alırız haberdar et beni de :) peki sen benim testte farkedebildin mi çizgiyi?
Amin canım inşallahİnş bir daha kayıp yaşamazsın canım onu sonradan okudum kusura bakma
Amin canım inşHemen farkettim..
benim çizgi de aynı..
Artık çizgi aramaktan gözler açıldı..
:)
Rabbim gönlümüze versin inşallh
Var gibi canım inşallah yükselirArkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Düğer fotolar bulanık ti ben onda dagördüm burda da belli hayırla gelsin bayram hediyeniz olsun inşllahBen çok silik birşey görebiliyorum ama ne yazık ki fotoda belli olacak kadar değil
Olur canım bir gün de herg gün bira z biraz olur sağlıklı ilerler se bak benim günlük atıyım eski testler ama saklamışımVar canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?
Canım o kadar durdun biraz daha sabır bakalım bende bir kere iki üç arası bir değer çıktı normalde pozitif değil ama pozitif e giden yol bu benim ki artmıştı bir hafta sınra mı ne 27 çıkmıştı inşallah senin de artar. Hiçbirşey yokken genelde 0.1 filan çıkıyor bekleyelim dua edelimTs ederm amin doktor 3 4 gun sonra tekrar gel kan ver yukselme olabilir dedi insallah hala umut etmeye calisiorum ya suna bak ilacda vermedi bilerek olabilir hala dio bilmiom ya hayirlisi olsun
Çok sağol canım tüm dileklerin ve örnekler için :) zaten dayanamam bugün de yaparım gibime geliyorOlur canım bir gün de herg gün bira z biraz olur sağlıklı ilerler se bak benim günlük atıyım eski testler ama saklamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?