Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla canım neler oluyo bünyemizde hiç anlamış değilim benim geçen ayda 2 gün açık kahve geldi sonra normal adete döndü 3 gün sonra tekrar 2 gün kahve geldi hiçte öyle olmazdı ovu testi yapmayı bende düşünmüyorum artık çünkü yaptıkça etkiliyor akışına bırakıcam
Bu nasil hastaliktir ya anlayamadim bugun basladi sozde ama silik kahve cook ucuk bi renkte oluo ayiptr soylemesi orucumu bozsammi bozmasam mi tereddutte kaldim lavaboya girdim biraz zorladim azcik kirmizi geldi yine devami yok bakalim yarin ne olacak bide yarin doktora randevu aldim da neye baktiracagim o bilir muhakkakda yinede on bilgim olsun duzensz oldgmu soyleyecm

Hanımlar bikac ay önce dr. Diaformin ilaç verdi. Adeti düzene koyuyor ve yumurtlamayı sağlıyormuş. Ilaci kullandığından beri adetim düzene girdi. Ama bu Ay adetime 5 gün kala ilacı bıraktım. Ve 2 gündür adetim gecikti. Sizce gebelik var mıdır?

Canim ne kadarlikti belki gec dollnmedir oyuzden duyulmamstr birazdaha bekleyp tekrar mi baktrsan doktorun vajinadan bakalimmi dedimi alttan bakincada daha kolay duyuluo
Üstten muayene etti , haftaya gel dedi bakalım inşallah haftaya duyarım doktor hafif duyuyor gibiyim ama şöyle gümbür gümbür duyalım dedi duyarız inşallah

Bugun sabah ilk idrarda yaptım test negatif çıktı.
Adetim hiç gecikmez benım 2 gun gectı. Kan mı versem acaba ? İdrarda cıkmadı ama
Tabi ki en garanti kan sonucu olur. İçini ferahlatmak için bence de kan ver. Ben artık idrar testi yapıycam hep hüsran 😞 bata 7 gün var kasık ağrım baya arttı bakalım bekliyorum.. sen de kan ver sonucunu bildir canım

Öyle tabi canım hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın ben bir süre kafaya takmamak için siteye de girmesem iyi olucak hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun Rabbim tez zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Sende kendine iyi bak kuzum Allaha emanet ol tez zamanda aramızda görücez inşallah senide :dua::KK15:

Adet günüme 1 hafta kala başladı canım.süt gibiydi.hala da aynı akıntı devam ediyor
Bnmde asiri akintim var sut gibi ve rahatim yumusak goguslerim acio kasikda arada batma var karin alti catlamadan beri acio zaten hatta gecen yazmistin gogusumden sut geldi homonmu die dusundum ama akintim bitmio abartisiz 1 saat icinde ozellikle gece 7 8 kere wc ye gidiorum olabilirmiki 6 gun var suphe ile durmayim diorum kan veriyim sonra yine uzulecem diorum bilmiorum cok fazla belirti yasamistim cift cizgi bile gordum 10 gunden fazla geciktigimde oldu hep sonu mutsuz bitti korkuorum kndimi kandiriosam diorum sizin en belirgin belirtiniz neydi ?

İdrarda çıkmayınca moralım bzldu bıraz acıkcası acaba yokmu dıyorum ama adetım hıc gecıkmez benım
Walla cnm bnm cubuk teste guvenme bn 2 ay önce 3 4 kere yaptim cift cizgi cikti ve 10 12 gun geciktim kanda 1.6 cikti ilk gun sonra 0.3 cikti yani negatif oyuzden kan en kesin cözum bnm de yumusama var hic yumusama ve akintim bu kadar olmuodu rahimde ve bazi belirtilerim var pazartesi 1 gun kala adetime kan vercem insallah isteyen herkezin hayirli saglikli yawrulari olur cok dua ediorum sonucunu bekliorum bnce git bi kan ver en iyisi uzme kendinide nasipse olur bnde 1 senedir deniorum

Bnmde asiri akintim var sut gibi ve rahatim yumusak goguslerim acio kasikda arada batma var karin alti catlamadan beri acio zaten hatta gecen yazmistin gogusumden sut geldi homonmu die dusundum ama akintim bitmio abartisiz 1 saat icinde ozellikle gece 7 8 kere wc ye gidiorum olabilirmiki 6 gun var suphe ile durmayim diorum kan veriyim sonra yine uzulecem diorum bilmiorum cok fazla belirti yasamistim cift cizgi bile gordum 10 gunden fazla geciktigimde oldu hep sonu mutsuz bitti korkuorum kndimi kandiriosam diorum sizin en belirgin belirtiniz neydi ?
Hayırlısı olsun canım benim.inşallah bu sefer sonuç alırsın.benim en erken belirtim midem bulantısı oldu.1 hafta kala baya baya bulantım oldu.kasığımda bıçak batması gibi ağrı da oldu hala oluyo.akıntı rutin oluyodu ama süt kıvamlı değildi.hamilelikte süt gibi oldu.1 haftadır falanda göğüslerim ağrıyo.halsizlik yorgunluk.ilk gebeliğimde 8.haftada sadece bulantı yaşamıştım.ikinci gebeliğim çok erken belirtilerle başladı.demekki her bebek ayrı bi belirtiyle geliyo.ben adetime 4 gün kala test yaptım çıktı.en erken 4 gün kala yap sende bence.inşallah çıkar inşallah❤

Walla cnm bnm cubuk teste guvenme bn 2 ay önce 3 4 kere yaptim cift cizgi cikti ve 10 12 gun geciktim kanda 1.6 cikti ilk gun sonra 0.3 cikti yani negatif oyuzden kan en kesin cözum bnm de yumusama var hic yumusama ve akintim bu kadar olmuodu rahimde ve bazi belirtilerim var pazartesi 1 gun kala adetime kan vercem insallah isteyen herkezin hayirli saglikli yawrulari olur cok dua ediorum sonucunu bekliorum bnce git bi kan ver en iyisi uzme kendinide nasipse olur bnde 1 senedir deniorum
Canım yakıyı denediniz mi.ben ilk gebeliğimde 8 ay kalamadım hamile.yakı vurduk belime.1 ay sonra kaldım.belimizde boşluk olurmuş.hamile kalmamızı engelliyomuş o boşluk.yakıyla belimiz sıkılaşırmış.denemek istersen tarif ederim😊 inşallah pozitifleri görürsün de gerek kalmaz.

Back