Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani
kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli :KK200:

kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli :KK200:
Öyle tabi canım da ne bileyim benim ovü lere görede çıkması gerekirdi 5. Gün kanda negatifti bakalım be olucak

Eklentiler

• E28911B5-8BEB-4A0A-9626-9BD6752A8E13.jpeg
    E28911B5-8BEB-4A0A-9626-9BD6752A8E13.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 64
bir de kuzum yapabilirsen soğan kürü de yapsan
çok iyi geliyor o da milasudoruk milasudoruk
Canım ben 1 ay kullandım soğan kürünü ama yarıda bıraktım artık gerçekten çok canım sıkıldı ama bu ayda adet olayım akışına bırakıcam övü testide yapmıcam

m
İnşallah canımm valla sabah verdim yarın 2 den sonra çıkacak sağlık ocağından verdim dün ve bugün yemek yicek halim yok canım istemiyor midem bulanıyor nane linon içiyorum aybı üşütmüş gibiyimm:KK43:((
Geçmiş olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah

yap bakalım belli mi olur canım benimde yoktu 2 gün sonra çıkmıştıı
Ama kuzum yine aynı test var elimde eczanede başka test yok ve kan verdim negatif birdaha sanmıyorum pozitife dönsün ve adetim geçti çıkmadı senin öncesinde çıktı ondan sanmıyorum

Merhaba bayanlar idrar testleri silik çizgiler kafam karışık geçen ay adete 10 gün kala tek ilşki oldu yumurtlama değil diye bişey olmaz dedim 3 gün önce olarak 7 mayıs regli oldum 3 gün sürdü 3 günde kahve akıntı devam etti mide bulantım mide yannam oldu bi test alayım dedim bazen üstüne görme oluyo diye testim silik çıktı ama vardı 2.kızımda da çok silikti çünkü kan testi 25 çıkıp geç döllenmeydi sonra kan verdim 1.8 çıktı bie daha test yaptım o da silik çıktı bi daga kan verdim 0.100 çıktı aile hekimine ama idrarda var dedim o zaman sonuç şüpheli belki makinede bozukluk oldu dedi 1 hafta sonra kan ver dedi bir testim daha vardı onu yaptım ertesi sabah çıkmadı çizgi kanda vermedim ovulasyon testi aldım yunurtlamama az kalmıştı takip etmek istedim bu ay ekte silik testleri ekliyorum hemeb umutlanmayın arkadaşlar üzülmemek için erken de yapmayın
Benim neden o idrar testi silikte olsa çıktı anlamadım ama sevinmiştim sonra üzüldüm

Eklentiler

• IMG_20190518_000351.jpg
    IMG_20190518_000351.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba bayanlar idrar testleri silik çizgiler kafam karışık geçen ay adete 10 gün kala tek ilşki oldu yumurtlama değil diye bişey olmaz dedim 3 gün önce olarak 7 mayıs regli oldum 3 gün sürdü 3 günde kahve akıntı devam etti mide bulantım mide yannam oldu bi test alayım dedim bazen üstüne görme oluyo diye testim silik çıktı ama vardı 2.kızımda da çok silikti çünkü kan testi 25 çıkıp geç döllenmeydi sonra kan verdim 1.8 çıktı bie daha test yaptım o da silik çıktı bi daga kan verdim 0.100 çıktı aile hekimine ama idrarda var dedim o zaman sonuç şüpheli belki makinede bozukluk oldu dedi 1 hafta sonra kan ver dedi bir testim daha vardı onu yaptım ertesi sabah çıkmadı çizgi kanda vermedim ovulasyon testi aldım yunurtlamama az kalmıştı takip etmek istedim bu ay ekte silik testleri ekliyorum hemeb umutlanmayın arkadaşlar üzülmemek için erken de yapmayın
Benim neden o idrar testi silikte olsa çıktı anlamadım ama sevinmiştim sonra üzüldüm
Aynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canım

İlk defa ovulasyon testi aldım 19 mayıs yumurtlama günümdü o akşam tek bir ilişki oldu
Adetten geçen 11. Gün testi yapmaya başladım bi tek 12. Gün koyu oldu sonra çatladı sanırım ve kasık ağrıları iç çamaşırında ıslaklık sulu yoğun akıntım oldu yumurtlayıp çatladığımı düşünüyorum 19 u 20 ye bağlayan gece tek bir ilşki oldu tuttu mu bilmiyorum inşallah olur şimdi adeti beklemedeyim bu arada döllenme olunca belirtiler olur mu diye merak ediyorum ara ara kasıklarımda bir şeyler hissediyorum akıntım kesilmişti şimdi tekrar başladı hakkımızda hayırlısı olsun 👏
Ekte de ovulasyon örneğim var

Eklentiler

• IMG_20190520_150733.jpg
    IMG_20190520_150733.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba, geçen ay 3.cü çocuk planladık, bi kızım bi oğlum var, 9yıl oluyo son doğumumu yapalı, 26nisan sat, yumurtlama günlerini değerlendirdik, 3gün sonra kasıkta batma hissim başladı, ve ben oandan itibaren hep kendimi hamile gibi hissettim biliyorum hataydı belki düşünmemem gerekti ama çok istiyor çocuklarım bi kardeş olsun, eşimle bende hazır hissediyorduk olsun dedik, ilk hamileliğimde evlendikten itibaren deniyorduk heray hüsran taki ne zaman aman olmazsa olmasın dedim o ayda tek ilişki olmuştu zaten ama gebe kalmıştım, stres etkiliyor bunu biliyorum. Bilinçliyim bu konuda ama elde değil işte.
Neyse uzatmıyım, 24mayıs bat olması gerek talvime göre ama ben dün kahverengi akıntı gördüm akşamüstü, sonra geceye yakın pembe yani çok açık renk kırmızı kanamam başladı, bugün oldu hala az az geliyor, çok azda değil ama normalde çok yoğun kanama yaşarım ve rengi normal olurdu bunda aşırı açık renk ,test yapmıltım geçen gün negatifti daha 8gün var diye görünmemiştir demiştim. Ama kanama olunca çok üzüldüm. Hala kasığımdaki batmalar devam ediyor, oturup kalkarken acıyor sancıyor, dedimya yumurtlama günündeki ilişkiden 3gün sonra belirtileri hissetmeye başladım(kasık batması, göğüslerim dolgunlaştı bide bende silikon var iyice gerginleştiler üstünde damarlar resmen yolyol görünüyordu yeşil yeşil. Karnımda şişlik çok kötü rahatsız ediyordu, ve hiç olmadığım kadar halsiz yoegun ve uykuya meyillendim ilerleyen günlerde.) bukadar belirti beni dahada heycanlandırmıştı ama bu kanama herşeyi bitirdi. Ama hala bi umut acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünüyorum, kendimi araştıemaktan okumaktan alakoyamıyorum, buraya yazıp rahatlamak istedim. Hala belirtiler devam ediyor çünkü, göğüslerim adet günlerimde gergin olmaz bukadar damarlanmaz hiç görmemiştim.offf ne zormuş bunca yıldan sonra bebek yapmaya çalışmak stresini yaşamak:( rabb'im hayırlısı dedik hep ama düşünmeden edemiyorum işte, eşime demiştim büyük konuşmuyorum ama bu ay olmazsa ben bidaha denemem diye, çocuklarım testin negatif olduğunu görünce benden daha çok üzüldüler. Napıcamı bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın:(

kizlar benim bat 4 gun gecikti. normalde en fazla 1 gun gecikir. bu ay tek ilişki oldu yumurtlama gununde acaba ihtimal var midir ya bir hafta gelmezse test yapıcam bu arada. cunku göğüslerim cok aciyor belim agriyor adet olacakmisim gibi ancak ne gelen vaaaar ne giden..

kizlar benim bat 4 gun gecikti. normalde en fazla 1 gun gecikir. bu ay tek ilişki oldu yumurtlama gununde acaba ihtimal var midir ya bir hafta gelmezse test yapıcam bu arada. cunku göğüslerim cok aciyor belim agriyor adet olacakmisim gibi ancak ne gelen vaaaar ne giden..
Gecikmen olmuş neden test yapamadınız ?

Back