- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Ben bi deneyeyim canım programlaBu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi deneyeyim canım programlaBu canım
kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüşBugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani
Öyle tabi canım da ne bileyim benim ovü lere görede çıkması gerekirdi 5. Gün kanda negatifti bakalım be olucakkuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli![]()
Canım böyle olduBu canım
Teşekkür ederim canım yaptığın yerinde bi bağlantını kopyalayıp atarmısinCanım böyle oldu
Canım ben 1 ay kullandım soğan kürünü ama yarıda bıraktım artık gerçekten çok canım sıkıldı ama bu ayda adet olayım akışına bırakıcam övü testide yapmıcam
Teşekkür ederim canım yaptığın yerinde bi bağlantını kopyalayıp atarmısin
yap bakalım belli mi olur canım benimde yoktu 2 gün sonra çıkmıştııBugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani
Geçmiş olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallahİnşallah canımm valla sabah verdim yarın 2 den sonra çıkacak sağlık ocağından verdim dün ve bugün yemek yicek halim yok canım istemiyor midem bulanıyor nane linon içiyorum aybı üşütmüş gibiyimm((
Evet canım kan testi verdim inşallah bebiş vardırCanim ben hamileyim o dediğin akıntıdan var ben de. Krem gibi peynirimsi gibi değişik birsey. Insallah sen de hamilesindir. Test yaptin mi
Yaa inşallah öyledir inşallahEvet canım Allahın izniyle beyaz akıntı artan hormonların etkisi inşallah (((-)
Ama kuzum yine aynı test var elimde eczanede başka test yok ve kan verdim negatif birdaha sanmıyorum pozitife dönsün ve adetim geçti çıkmadı senin öncesinde çıktı ondan sanmıyorumyap bakalım belli mi olur canım benimde yoktu 2 gün sonra çıkmıştıı
Aynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canımMerhaba bayanlar idrar testleri silik çizgiler kafam karışık geçen ay adete 10 gün kala tek ilşki oldu yumurtlama değil diye bişey olmaz dedim 3 gün önce olarak 7 mayıs regli oldum 3 gün sürdü 3 günde kahve akıntı devam etti mide bulantım mide yannam oldu bi test alayım dedim bazen üstüne görme oluyo diye testim silik çıktı ama vardı 2.kızımda da çok silikti çünkü kan testi 25 çıkıp geç döllenmeydi sonra kan verdim 1.8 çıktı bie daha test yaptım o da silik çıktı bi daga kan verdim 0.100 çıktı aile hekimine ama idrarda var dedim o zaman sonuç şüpheli belki makinede bozukluk oldu dedi 1 hafta sonra kan ver dedi bir testim daha vardı onu yaptım ertesi sabah çıkmadı çizgi kanda vermedim ovulasyon testi aldım yunurtlamama az kalmıştı takip etmek istedim bu ay ekte silik testleri ekliyorum hemeb umutlanmayın arkadaşlar üzülmemek için erken de yapmayın
Benim neden o idrar testi silikte olsa çıktı anlamadım ama sevinmiştim sonra üzüldüm
Ay canım hatırlamıyorum bi bakayım duruyor muAynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canım
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallahAy canım hatırlamıyorum bi bakayım duruyor mu
Gecikmen olmuş neden test yapamadınız ?kizlar benim bat 4 gun gecikti. normalde en fazla 1 gun gecikir. bu ay tek ilişki oldu yumurtlama gununde acaba ihtimal var midir ya bir hafta gelmezse test yapıcam bu arada. cunku göğüslerim cok aciyor belim agriyor adet olacakmisim gibi ancak ne gelen vaaaar ne giden..