- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
bir hafta gecsin de kesin sonuc versin istiyorum :/Gecikmen olmuş neden test yapamadınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir hafta gecsin de kesin sonuc versin istiyorum :/Gecikmen olmuş neden test yapamadınız ?
kizlar benim bat 4 gun gecikti. normalde en fazla 1 gun gecikir. bu ay tek ilişki oldu yumurtlama gununde acaba ihtimal var midir ya bir hafta gelmezse test yapıcam bu arada. cunku göğüslerim cok aciyor belim agriyor adet olacakmisim gibi ancak ne gelen vaaaar ne giden..
yani gerçekten mucize olacak benim icin eger olursa. bi de hamilelik testleri cok guvenilir mi cok bilmiyorum bu konulari mesela pozitif gorsek hemen hamileyiz demek mi buTek iliskiyle hamile kalan bir suru insan var ustelik yumurtlama gununde iliski olmus neden olmasin bence guzel haberlerini alacagiz insallah
yani gerçekten mucize olacak benim icin eger olursa. bi de hamilelik testleri cok guvenilir mi cok bilmiyorum bu konulari mesela pozitif gorsek hemen hamileyiz demek mi bu
hadi inşallah canim ya. bi de ha oldum olacam diyorum agridan dolayi bakalim nasip :)Negatifte yanilabilir ama pozitifte kolay kolay ikinci cizgi cikmaz diyorlar. Pozitif dusunelim pozitifleri gorelim insallah::)
Sabah yapsana kuzum yarın 5. Gün 5 gün az değil silik çıkarsa neyse de belki tam koyu iki çizgi çıkarrbir hafta gecsin de kesin sonuc versin istiyorum :/
testim de yok şimdi kuzum yarin alayim da öbür gün sabah bakayim o zamanSabah yapsana kuzum yarın 5. Gün 5 gün az değil silik çıkarsa neyse de belki tam koyu iki çizgi çıkarr
Sonuc ne oldu senin canim?Evet canım kan testi verdim inşallah bebiş vardır![]()
Laboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadıKızlar başıma geldiği için yazıyorum dün Albi testi ile silik çizgiyi gördüm pozitife yakın tabi ilk defa 10 dakika içinde çıktığı için direk koştum kan vermeye negatif tabi 5. Günde adetim geçtiği için güvendim ama kan negatif çıktı o yüzden artık güvenimide yitirdim demem oki Albi gebelik testi alıpta hevese kapılmayın benim gibi yanlış pozitif sonuç veriyor .Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh![]()
Sağlık ocağı ya bekliyorum kuzum yarın öğlen cıkıcakSonuc ne oldu senin canim?
Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkında Rabbim gönlüne göre versintestim de yok şimdi kuzum yarin alayim da öbür gün sabah bakayim o zaman
Bende laboquick tercih ediyorum genelde ama eczanede o olduğu için mecburen onu aldım tek bu marka vardı içimden iki test sonucunuda götürüp eczacının suratına fırlatmak geldi ama gitmedim daha çok sinirlenmemek içinLaboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadı
Ben adete 5 gün varken ogrendim hamile olduğumu. Sonrasında akıntı oluyordu hatta adet oldum diye bakıyordum ki akıntı gelmiş baya yoğundu. Ağrı vardı ama cok şiddetli değildi. Insallah sende de vardir gebelik :)Merhaba ınsallaj bebeginizi saglıkla kucagınıza alırnsz. Benım bata 4gun kaldı bır kac gundur ıc camasırımda kucuk kucuk beyaz akıntı oluyor ıc camasırına yapısır kıvam da ben aktığını hissetmiyorum ama. Dun de adet belirtisi yasadım belimden bacaklarıma vuran bir agrı vajınam da da ıslaklık hissediyorum sende hıssetmısmıydın :))
Canim insallah cok güzel sonuçlar alırsın. Haberlerini bekliyoruzSağlık ocağı ya bekliyorum kuzum yarın öğlen cıkıcak![]()
Diğeri bebe time mış canımAynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canım
Canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun 3. Fikri varsa aklında vazgeçme tekrar denersin zamanı ne zamansa o zaman gelecektir ben de 3. Hamileliğimi planlıyorum istemem diyordum ama yine kendimi bu forumlarda buldumMerhaba, geçen ay 3.cü çocuk planladık, bi kızım bi oğlum var, 9yıl oluyo son doğumumu yapalı, 26nisan sat, yumurtlama günlerini değerlendirdik, 3gün sonra kasıkta batma hissim başladı, ve ben oandan itibaren hep kendimi hamile gibi hissettim biliyorum hataydı belki düşünmemem gerekti ama çok istiyor çocuklarım bi kardeş olsun, eşimle bende hazır hissediyorduk olsun dedik, ilk hamileliğimde evlendikten itibaren deniyorduk heray hüsran taki ne zaman aman olmazsa olmasın dedim o ayda tek ilişki olmuştu zaten ama gebe kalmıştım, stres etkiliyor bunu biliyorum. Bilinçliyim bu konuda ama elde değil işte.
Neyse uzatmıyım, 24mayıs bat olması gerek talvime göre ama ben dün kahverengi akıntı gördüm akşamüstü, sonra geceye yakın pembe yani çok açık renk kırmızı kanamam başladı, bugün oldu hala az az geliyor, çok azda değil ama normalde çok yoğun kanama yaşarım ve rengi normal olurdu bunda aşırı açık renk ,test yapmıltım geçen gün negatifti daha 8gün var diye görünmemiştir demiştim. Ama kanama olunca çok üzüldüm. Hala kasığımdaki batmalar devam ediyor, oturup kalkarken acıyor sancıyor, dedimya yumurtlama günündeki ilişkiden 3gün sonra belirtileri hissetmeye başladım(kasık batması, göğüslerim dolgunlaştı bide bende silikon var iyice gerginleştiler üstünde damarlar resmen yolyol görünüyordu yeşil yeşil. Karnımda şişlik çok kötü rahatsız ediyordu, ve hiç olmadığım kadar halsiz yoegun ve uykuya meyillendim ilerleyen günlerde.) bukadar belirti beni dahada heycanlandırmıştı ama bu kanama herşeyi bitirdi. Ama hala bi umut acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünüyorum, kendimi araştıemaktan okumaktan alakoyamıyorum, buraya yazıp rahatlamak istedim. Hala belirtiler devam ediyor çünkü, göğüslerim adet günlerimde gergin olmaz bukadar damarlanmaz hiç görmemiştim.offf ne zormuş bunca yıldan sonra bebek yapmaya çalışmak stresini yaşamakrabb'im hayırlısı dedik hep ama düşünmeden edemiyorum işte, eşime demiştim büyük konuşmuyorum ama bu ay olmazsa ben bidaha denemem diye, çocuklarım testin negatif olduğunu görünce benden daha çok üzüldüler. Napıcamı bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın
![]()
Canım ben de 3.çocuk denemekerindeyim. Rabbim verirse isteği veriyor ve ne garip ki insan hiç çocuk doğurmamış gibiMerhaba, geçen ay 3.cü çocuk planladık, bi kızım bi oğlum var, 9yıl oluyo son doğumumu yapalı, 26nisan sat, yumurtlama günlerini değerlendirdik, 3gün sonra kasıkta batma hissim başladı, ve ben oandan itibaren hep kendimi hamile gibi hissettim biliyorum hataydı belki düşünmemem gerekti ama çok istiyor çocuklarım bi kardeş olsun, eşimle bende hazır hissediyorduk olsun dedik, ilk hamileliğimde evlendikten itibaren deniyorduk heray hüsran taki ne zaman aman olmazsa olmasın dedim o ayda tek ilişki olmuştu zaten ama gebe kalmıştım, stres etkiliyor bunu biliyorum. Bilinçliyim bu konuda ama elde değil işte.
Neyse uzatmıyım, 24mayıs bat olması gerek talvime göre ama ben dün kahverengi akıntı gördüm akşamüstü, sonra geceye yakın pembe yani çok açık renk kırmızı kanamam başladı, bugün oldu hala az az geliyor, çok azda değil ama normalde çok yoğun kanama yaşarım ve rengi normal olurdu bunda aşırı açık renk ,test yapmıltım geçen gün negatifti daha 8gün var diye görünmemiştir demiştim. Ama kanama olunca çok üzüldüm. Hala kasığımdaki batmalar devam ediyor, oturup kalkarken acıyor sancıyor, dedimya yumurtlama günündeki ilişkiden 3gün sonra belirtileri hissetmeye başladım(kasık batması, göğüslerim dolgunlaştı bide bende silikon var iyice gerginleştiler üstünde damarlar resmen yolyol görünüyordu yeşil yeşil. Karnımda şişlik çok kötü rahatsız ediyordu, ve hiç olmadığım kadar halsiz yoegun ve uykuya meyillendim ilerleyen günlerde.) bukadar belirti beni dahada heycanlandırmıştı ama bu kanama herşeyi bitirdi. Ama hala bi umut acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünüyorum, kendimi araştıemaktan okumaktan alakoyamıyorum, buraya yazıp rahatlamak istedim. Hala belirtiler devam ediyor çünkü, göğüslerim adet günlerimde gergin olmaz bukadar damarlanmaz hiç görmemiştim.offf ne zormuş bunca yıldan sonra bebek yapmaya çalışmak stresini yaşamakrabb'im hayırlısı dedik hep ama düşünmeden edemiyorum işte, eşime demiştim büyük konuşmuyorum ama bu ay olmazsa ben bidaha denemem diye, çocuklarım testin negatif olduğunu görünce benden daha çok üzüldüler. Napıcamı bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın
![]()
Canım bende 3.çocuk denemekerindeyim. Rabbim istediği veriyor işte insanın içine o isteği tekrar. Ve sanki hiç çocuk doğurmamış gibi oluverşyırsun. Yaşın kaç sorabilir miyimMerhaba, geçen ay 3.cü çocuk planladık, bi kızım bi oğlum var, 9yıl oluyo son doğumumu yapalı, 26nisan sat, yumurtlama günlerini değerlendirdik, 3gün sonra kasıkta batma hissim başladı, ve ben oandan itibaren hep kendimi hamile gibi hissettim biliyorum hataydı belki düşünmemem gerekti ama çok istiyor çocuklarım bi kardeş olsun, eşimle bende hazır hissediyorduk olsun dedik, ilk hamileliğimde evlendikten itibaren deniyorduk heray hüsran taki ne zaman aman olmazsa olmasın dedim o ayda tek ilişki olmuştu zaten ama gebe kalmıştım, stres etkiliyor bunu biliyorum. Bilinçliyim bu konuda ama elde değil işte.
![]()
Anladım canım bebe tıme da böyle diye duymuştum hayırlısı olsun hakkımızdaDiğeri bebe time mış canım