Ben klonun kullanmadım ne etkisi olur bilmiyorum ama yarın bir test yap istersen ama doktorun söylediği tarihi beklersen kesin sonuç almış olursunKizlar meraba ben yeniyim gecen ay adetin 3 gunuyle birlikte klomen kullandim ilk kontrolde solda 1 yumurta 2. Kontrolde solda 1 sagda 2 yumurtam gelismisti ignesiz bu ayin 8 inde catladi cok sancim oldu normal dedi doktor catladiktan 12 13 gun sonra adet gorulurmus bugun 12. Gunum halen olmadim ama bel ve kasık agrim var 23 nisanda adet gordum bu ayin 22 si gibi olmam mi gerekiyor doktor 27 si dedi test yapsam bellu olur mu ilk klomen kullanisim daha once kurtaj oldum 3 aylikken kalbi durmustu ondan sonra hamile kalamadim 7 ay oldu
Canım kalmadı elimde hiç test maalesef yaamilasudoruk canım bi ovu testi yapsana koyu çıkacakmı ben ilk testi yapmadan önce koyu çıktı ertesi gün silik çıktı umudumu kesmiştim ama ertesi gün tekrar yaptım koyulasmisti
Benimde var o canımBugun kasik agrilarim basladi adet olacam sanirim
Ama adet tarihi olarak 27 si cok gec degil miBen klonun kullanmadım ne etkisi olur bilmiyorum ama yarın bir test yap istersen ama doktorun söylediği tarihi beklersen kesin sonuç almış olursun
Valla öyle canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar 18 inde olmuştum geçen ay hala gelen giden yok beklemelerdeyim bir hüzün kapladı içimi ne yapacağımı bilemiyorum beklemek ne zor yahu
Bende kan testi verdigim gün tamamen adet ağrılarım vardi sabah hatta esime dedim ki bugun adet olurum gitmeyelim. Oda olsun dedi içimiz rahat etmis olur yoksada. Hatta yolda bana dediki bende bi muayene olurum bende sıkıntı varmı diye. Ama öğrendikki 4 haftalik bebisimiz varmış. Kırmızıları görene kadar ümitsizlik yok. Ama kendimizi hırpalayacak kadarda kesin var diye düşünmek yokBugun kasik agrilarim basladi adet olacam sanirim
Valla bilmiyoruz ki neye işaret bunlar ya Bebiş yoksa adet olalım ama varsada gelmesin tabi bende de ağrılarım var bide çok halsizliğim var bugünBende kan testi verdigim gün tamamen adet ağrılarım vardi sabah hatta esime dedim ki bugun adet olurum gitmeyelim. Oda olsun dedi içimiz rahat etmis olur yoksada. Hatta yolda bana dediki bende bi muayene olurum bende sıkıntı varmı diye. Ama öğrendikki 4 haftalik bebisimiz varmış. Kırmızıları görene kadar ümitsizlik yok. Ama kendimizi hırpalayacak kadarda kesin var diye düşünmek yok
Insaallah hayırlısıyla gelmiştir bebisin.Valla bilmiyoruz ki neye işaret bunlar ya Bebiş yoksa adet olalım ama varsada gelmesin tabi bende de ağrılarım var bide çok halsizliğim var bugün
İnşallah canım şeninde hayırlısıyla sağlıcakla kucağına Alman nasip olur inşallahInsaallah hayırlısıyla gelmiştir bebisin.
Amiiin insaallah Allah razi olsunİnşallah canım şeninde hayırlısıyla sağlıcakla kucağına Alman nasip olur inşallah
Canım bilmiyorum sanırım yarın filan adet olucam bugün ağrılarım vardı yine ara ara geliyo gidiyor herşey nasipKızlar iyi akşamlar
poncikbirgelincik canım sen dinlen yorma kendini tam da ramazana denk geldi seni çok iyi anlıyorum
Kızlar aklım sizde test yapınca müjdeli haberlernizi bekliyorum
milasudoruk Candysisters
Malesef bu ay da olmadı. Kullandığım klomen kist yapmış. Şuan onun tedavisine başladıkNaptin canim hamilemisin test yaptin mi
Sagol canim valla pek istegimde kalmadi zaten esimle tartisip duruyoruz bu ara bide kizima tuvalet egitimine basladim o bi dert bide istahi yok yemio esimde sen yedrmion die bana yuklenioBende kan testi verdigim gün tamamen adet ağrılarım vardi sabah hatta esime dedim ki bugun adet olurum gitmeyelim. Oda olsun dedi içimiz rahat etmis olur yoksada. Hatta yolda bana dediki bende bi muayene olurum bende sıkıntı varmı diye. Ama öğrendikki 4 haftalik bebisimiz varmış. Kırmızıları görene kadar ümitsizlik yok. Ama kendimizi hırpalayacak kadarda kesin var diye düşünmek yok
Hayelidi bakalimKızlar iyi akşamlar
poncikbirgelincik canım sen dinlen yorma kendini tam da ramazana denk geldi seni çok iyi anlıyorum
Kızlar aklım sizde test yapınca müjdeli haberlernizi bekliyorum
milasudoruk Candysisters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?