Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben klonun kullanmadım ne etkisi olur bilmiyorum ama yarın bir test yap istersen ama doktorun söylediği tarihi beklersen kesin sonuç almış olursun

Kızlar 18 inde olmuştum geçen ay hala gelen giden yok beklemelerdeyim bir hüzün kapladı içimi ne yapacağımı bilemiyorum beklemek ne zor yahu

Bugun kasik agrilarim basladi adet olacam sanirim
Bende kan testi verdigim gün tamamen adet ağrılarım vardi sabah hatta esime dedim ki bugun adet olurum gitmeyelim. Oda olsun dedi içimiz rahat etmis olur yoksada. Hatta yolda bana dediki bende bi muayene olurum bende sıkıntı varmı diye. Ama öğrendikki 4 haftalik bebisimiz varmış. Kırmızıları görene kadar ümitsizlik yok. Ama kendimizi hırpalayacak kadarda kesin var diye düşünmek yok

Valla bilmiyoruz ki neye işaret bunlar ya Bebiş yoksa adet olalım ama varsada gelmesin tabi bende de ağrılarım var bide çok halsizliğim var bugün

hamilelil yasamis arkadaslarim size birsey sormak istiyorum kendi durumumu anlayamadim belki bir tecrübesi bilgisi olan bana yardim edebilir.

benim bugün igneden sonraki 18. günün düne kadar daha test yapiyordum hepsi bembeyazdi silil bile cikmadi bende bir belirtide yok hafif bas dönmesi mide yanmasi disinda.

benim tam adet olma zamanim belli degil ama igneden sonraki 18. gün olmam gerekiyor diye düsündüm. bugün cok azcik birkac damla kan geldi. yani bir yemek kasigini bile doldurmayacak kadar oldu bütün gün icinde. azaldi durdu simdi 24 saat dolmadi.

bu simdi adet kanamasimiydi ? yok hala daha umut varmi yerlesme olmus olabilirmi ? ama bu kadar gec olamaz imkansiz 1 mayisda catlatma ignesi ve birliktelik oldu sonra tekrar 10 mayisda birliktelik oldu.

böyle bu kadar az adet olup sonrasindaki denemede hamile olan oldumu aranizda yoksa hala daha bebek olabilirmi ?

benimle tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim bence adetti ama niye bu kadar az oldu ? daha öncede yumurta büyütme ilaclari ve catlatma ignesi kullandim ama adet normal olmustu cok kanamali ve parcali bu defa hicbise yok

Hadi ya çok üzüldüm kist oldugunu doktormu soyledi belirtisi varmiydi peki agrin falan ins hemen kist yok olurda

Sagol canim valla pek istegimde kalmadi zaten esimle tartisip duruyoruz bu ara bide kizima tuvalet egitimine basladim o bi dert bide istahi yok yemio esimde sen yedrmion die bana yuklenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…