- 1 Şubat 2019
- 298
- 277
- 103
Ben kalp atışlarını duymak icin gitmek istiyorum. Eşim deher zaman izin alamiyo malesef o yüzden biraz gec gidelim dedik. Siz ne zaman gideceksiniz kalp atışları icinAyniymis senin de kese görünür canim. Hic gitmedin mi dr ye? Cok mu uzaktasınız
25 i 26 si gibi çağırdı beni dr. Hatta baska biri 30 u demisti ama cok gec geldi bana 25 i gibi gidicem. Seninde duyulur o zamana inş.Ben kalp atışlarını duymak icin gitmek istiyorum. Eşim deher zaman izin alamiyo malesef o yüzden biraz gec gidelim dedik. Siz ne zaman gideceksiniz kalp atışları icin
Anladim canım duyduğun zaman kalp atışlarını bana da haber edebilir misin25 i 26 si gibi çağırdı beni dr. Hatta baska biri 30 u demisti ama cok gec geldi bana 25 i gibi gidicem. Seninde duyulur o zamana inş.
Kız benim sağ kalçama bıçak saplamışlardı sanki ben bikaç gün sağ ayamın üstüne basamamıştım benim göğüslerim büyümüştü bide adet döneminden önce hep şişerdi ama bu çok fazlaydıAnladım canım bel ağrısı bendede 2 hafta sürdü şimdide ara ara kalçama iğne batıyor sanki birde normalde göğüslerimi çok fazla anlamazdım ama adet günü ve öncesi şişti gerildi çok ağrıdı gerçi şimdi daha iyi sadece arada bi ağrıyo anlam veremedim
Canım yapmadım henüz bugün 3. Gün ama bekleyeyim dedim ya bilmiyorum vallaKızlar selam napıyorsunuz
Canım çok sevindim cinsiyet belli olmuş Y Yesimufuk
Sizler napıyosunuz kızlar
Hamiş haberi alanlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
mrssoydas canım sende gözükmüyodun bayadır neler yapıyorsun
milasudoruk canım sen nasılsın test yaptınmı yeniden
Hımm anladım kuzum ya işte kendimmi belirti uyduruyorum ama değil yani olan şeyler işte insan negatifi görünce korkuyor yaKız benim sağ kalçama bıçak saplamışlardı sanki ben bikaç gün sağ ayamın üstüne basamamıştım benim göğüslerim büyümüştü bide adet döneminden önce hep şişerdi ama bu çok fazlaydı
Teşekkürler canım darısı sizlere olsunKızlar selam napıyorsunuz
Canım çok sevindim cinsiyet belli olmuş Y Yesimufuk
Sizler napıyosunuz kızlar
Hamiş haberi alanlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
mrssoydas canım sende gözükmüyodun bayadır neler yapıyorsun
milasudoruk canım sen nasılsın test yaptınmı yeniden
Gerçekten kötü bir durum çok ağır geliyor insanaHımm anladım kuzum ya işte kendimmi belirti uyduruyorum ama değil yani olan şeyler işte insan negatifi görünce korkuyor ya
Aynen yani bi kaç kere daha yaşadığım için her sakallıyı dedem sanmamaya çalışıyorum yaniGerçekten kötü bir durum çok ağır geliyor insana
Yüreğinden ne zaman geçerse ozaman yap canım benimCanım yapmadım henüz bugün 3. Gün ama bekleyeyim dedim ya bilmiyorum valla
Ya çok komiksin hilal çok güldümAynen yani bi kaç kere daha yaşadığım için her sakallıyı dedem sanmamaya çalışıyorum yani
Kız diyorum ya huniliğe doğru gidiyorumYa çok komiksin hilal çok güldüm
bekleyeyim bakayım kuzum 2 gün daha ya en azından hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında yaYüreğinden ne zaman geçerse ozaman yap canım benim
Evet yazmaz takip ediliyo çünkü kuzummKlomen miydi ilacin adi yanls olabilir kullananlar yardimci olabilir mi eger bu ayda hamile degilsem bende onu kullnmak istiyorum saglik ocagindaki doktor yazmaz demi illaki kadin dguma gtmem lazm
Amin inşallah canımGözün aydin canım darisi bize ins
Canım valla beklemedeyim hala ağrım var ara ara gelip giden bide 2 gündür akıntım var ama çözemedim ya sende durum neHayrli geceler annelrr ve anne adaylari nasilsiniz heyecanli bekleyis devam ediyor bakalimmilasudoruk seninle durumlarimiz ayni gbi ne yaptin nasilsin
Canım çok değilse korkma dinlen inşallah birşey olmaz kötü düşünme iyi bak kendine dualarım seninleKızlar ya ben bugün biraz kendimi yordum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi dua edin kötü bişey olmasın çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?