Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayniymis senin de kese görünür canim. Hic gitmedin mi dr ye? Cok mu uzaktasınız
Ben kalp atışlarını duymak icin gitmek istiyorum. Eşim deher zaman izin alamiyo malesef o yüzden biraz gec gidelim dedik. Siz ne zaman gideceksiniz kalp atışları icin

Ben kalp atışlarını duymak icin gitmek istiyorum. Eşim deher zaman izin alamiyo malesef o yüzden biraz gec gidelim dedik. Siz ne zaman gideceksiniz kalp atışları icin
25 i 26 si gibi çağırdı beni dr. Hatta baska biri 30 u demisti ama cok gec geldi bana 25 i gibi gidicem. Seninde duyulur o zamana inş.

Kız benim sağ kalçama bıçak saplamışlardı sanki ben bikaç gün sağ ayamın üstüne basamamıştım benim göğüslerim büyümüştü bide adet döneminden önce hep şişerdi ama bu çok fazlaydı

Kızlar selam napıyorsunuz
Canım çok sevindim cinsiyet belli olmuş Y Yesimufuk
Sizler napıyosunuz kızlar
Hamiş haberi alanlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
mrssoydas canım sende gözükmüyodun bayadır neler yapıyorsun
milasudoruk canım sen nasılsın test yaptınmı yeniden

Canım yapmadım henüz bugün 3. Gün ama bekleyeyim dedim ya bilmiyorum valla

Hımm anladım kuzum ya işte kendimmi belirti uyduruyorum ama değil yani olan şeyler işte insan negatifi görünce korkuyor ya

Teşekkürler canım darısı sizlere olsun

Klomen miydi ilacin adi yanls olabilir kullananlar yardimci olabilir mi eger bu ayda hamile degilsem bende onu kullnmak istiyorum saglik ocagindaki doktor yazmaz demi illaki kadin dguma gtmem lazm

Kızlar ya ben bugün biraz kendimi yordum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi dua edin kötü bişey olmasın çok korktum

Hayrli geceler annelrr ve anne adaylari nasilsiniz heyecanli bekleyis devam ediyor bakalim milasudoruk seninle durumlarimiz ayni gbi ne yaptin nasilsin
Canım valla beklemedeyim hala ağrım var ara ara gelip giden bide 2 gündür akıntım var ama çözemedim ya sende durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…