- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
- 33
Rabbim korusun seni ve yavrunu cNim korkma bisey olmaz Allahinnizniyle ins yat dinlen ama yorma kendiniKızlar ya ben bugün biraz kendimi yordum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi dua edin kötü bişey olmasın çok korktum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim korusun seni ve yavrunu cNim korkma bisey olmaz Allahinnizniyle ins yat dinlen ama yorma kendiniKızlar ya ben bugün biraz kendimi yordum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi dua edin kötü bişey olmasın çok korktum![]()
Hmm cok sagol bian once randevu alayim ben ozaman 15 gune anca randevu bulunuoEvet yazmaz takip ediliyo çünkü kuzumm
Valla bende ne bilim hic bisey yok gbi esim dio testi hakettin dio bu zamana kadar sesin cikmadi pazartesi testi aliyim dio :) pzrtsi test yapacam bakalim ama gecen ay nekadar hamile oldgma eminsem bu ayda bi okadar hamile olmadigima eminim heyecanda yok .goguslerimde acima agri falan yok bazen basim donuo gbi oluorum 1 hafta once falan migdem bulanio gbiydi ama pskolojiktr oyle .sen ne zaman test yapacaksinCanım valla beklemedeyim hala ağrım var ara ara gelip giden bide 2 gündür akıntım var ama çözemedim ya sende durum ne
Sana tavsiyem ilk hamilelgnse yani pesinde dolanacagin cocugun yoksa yat dinlen 3 ay agir bisey yapma yorma kendini eger sanci yoksa yada kanaman artmiyorsa onemli bisey degildir ama dediklerimi yap tedbiri elden birakmaKızlar ya ben bugün biraz kendimi yordum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi dua edin kötü bişey olmasın çok korktum![]()
Beklemeyi hic sevmem hepde bu sekilde siniyor beni Rabbim adetim gecikio bakalim insallah bu sefer cok geckmezCanım valla beklemedeyim hala ağrım var ara ara gelip giden bide 2 gündür akıntım var ama çözemedim ya sende durum ne
Anladımm canım valla bende de sadece arada bi göğüs ağrısı kaldı ama adetin ilk günü olmam gereken gün daha fazlaydı sanki bide ara ara adet ağrısı giriyor diyorum geliyo galiba bide belim yani kalçam filan ağrıyo ama çok aşırı değil .Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel bir sonuç alırsın meleğin seninledir valla genelde emin olunmayan zamanda geliyor minikler kuzumValla bende ne bilim hic bisey yok gbi esim dio testi hakettin dio bu zamana kadar sesin cikmadi pazartesi testi aliyim dio :) pzrtsi test yapacam bakalim ama gecen ay nekadar hamile oldgma eminsem bu ayda bi okadar hamile olmadigima eminim heyecanda yok .goguslerimde acima agri falan yok bazen basim donuo gbi oluorum 1 hafta once falan migdem bulanio gbiydi ama pskolojiktr oyle .sen ne zaman test yapacaksin
Tamam canim ederim tabi. Imkan olmaması cok zor Rabbim yard olsunAnladim canım duyduğun zaman kalp atışlarını bana da haber edebilir misin
Canim ben de hamile olmadığından cok emindim test bile almamıştım. Diger aylar husran olunca kesin beklicektim ki o ay hamileydim. Ins sizinde oyledir. Hep diyorlardı inanmiyordum. Beklemediğin anda gelir diye.Valla bende ne bilim hic bisey yok gbi esim dio testi hakettin dio bu zamana kadar sesin cikmadi pazartesi testi aliyim dio :) pzrtsi test yapacam bakalim ama gecen ay nekadar hamile oldgma eminsem bu ayda bi okadar hamile olmadigima eminim heyecanda yok .goguslerimde acima agri falan yok bazen basim donuo gbi oluorum 1 hafta once falan migdem bulanio gbiydi ama pskolojiktr oyle .sen ne zaman test yapacaksin
Ama o sende sürekli biyerlere yerleşme çalışıyor normal benim öncesinde olmadi o zaman olmuştuAdetin son günleri gelenler gibiydi. Leke gibiydi. Kese saglam cok şükür. Yerlesme kanamasi daha onceden olmaz miydi
Amin inşallah canım Allah razı olsun şimdi öyle yapıyorum artıkRabbim korusun seni ve yavrunu cNim korkma bisey olmaz Allahinnizniyle ins yat dinlen ama yorma kendini
İlk hamilelğim canım ama çalışıyorum bide misafir gelen giden oluyo yapmadan olmuyo işler bana bakıyo mecbur yapıyorumSana tavsiyem ilk hamilelgnse yani pesinde dolanacagin cocugun yoksa yat dinlen 3 ay agir bisey yapma yorma kendini eger sanci yoksa yada kanaman artmiyorsa onemli bisey degildir ama dediklerimi yap tedbiri elden birakma
Cok teşekkür ederimTamam canim ederim tabi. Imkan olmaması cok zor Rabbim yard olsun
Aynen oyle oluyor ama ne bilim eminim gbi hamile olmdgma senin icinde hayrlisi olsun insallah hamileyizdr banada haber ver test yapincaAnladımm canım valla bende de sadece arada bi göğüs ağrısı kaldı ama adetin ilk günü olmam gereken gün daha fazlaydı sanki bide ara ara adet ağrısı giriyor diyorum geliyo galiba bide belim yani kalçam filan ağrıyo ama çok aşırı değil .Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel bir sonuç alırsın meleğin seninledir valla genelde emin olunmayan zamanda geliyor minikler kuzumBende gelmezse eğer salı yapayım diyorum canım
Insallah oyle olur canim cok sagolCanim ben de hamile olmadığından cok emindim test bile almamıştım. Diger aylar husran olunca kesin beklicektim ki o ay hamileydim. Ins sizinde oyledir. Hep diyorlardı inanmiyordum. Beklemediğin anda gelir diye.
Hmm anliyorum calisirken zor tabi Allah yardmcin olsun skma canini bisey degildr o yerlsemedr buyuk ihtimalAmin inşallah canım Allah razı olsun şimdi öyle yapıyorum artık
İlk hamilelğim canım ama çalışıyorum bide misafir gelen giden oluyo yapmadan olmuyo işler bana bakıyo mecbur yapıyorumağrı ve kanama yok canım hafif kasığımda ağrı oluyo ara ara onun dısında farklı bısey yok peçeteye silince kahverengi geldi bidaha hiçbişey yok ama korktum yinede ben görünce çünkü hiç olmamıştır böyle leke
Hayırlısı olsun canım tamamdır bende senden haber bekliyorumAynen oyle oluyor ama ne bilim eminim gbi hamile olmdgma senin icinde hayrlisi olsun insallah hamileyizdr banada haber ver test yapinca
İnşallah öyledirHmm anliyorum calisirken zor tabi Allah yardmcin olsun skma canini bisey degildr o yerlsemedr buyuk ihtimal
Anladim canim biraz rahatladim cok tsk ederim. Sanırım diger türlü olsa kanama miktarı baya fazla ve ağrılı olurduAma o sende sürekli biyerlere yerleşme çalışıyor normal benim öncesinde olmadi o zaman olmuştu
Bugun kasik agrilarim basladi adet olacam sanirimHayırlısı olsun canım tamamdır bende senden haber bekliyorum