Yaaa adet oldum ben canım, göz yanılgısı ya da hatalı test sanırımBende gördüm hadi ins test yaptin mi tekrar sonuc ne
Sizin sat ne zamandı. Ne kadarlik bebeginiz yani. Ben köyde oturuyorum onun icin devamli randevu bulamıyorum. Benim ne zaman gitmem gerekiyo diye merak ettim deCanim 26 mayısta gidicem. O gün acilde nobetciymis doktor. Sen ne zaman gidiyorsun
Evet hala devam ediyorHala devam ediyormu canım kanaman
Biraz önce doktordan geldik erkek canım yeni öğrendik bizdeAmin canım inşallah senin bebiş nasıl cinsiyet belli oldumu
Aaa hadi gözün Aydın canım sağlıkla kucağına Alman nasip olsunBiraz önce doktordan geldik erkek canım yeni öğrendik bizde
Hadiya inşallah düşmezEvet hala devam ediyor
Teşekkür ederim benim hiç midem bulanmadı bel ağrım biliyosun ilk baştan beri var onun dışında çok rahat geçirdim karnımda sivri çıkıyor zaten öyleAaa hadi gözün Aydın canım sağlıkla kucağına Alman nasip olsunPeki canım senin belirtilerin nelerdi
İnsallah yarin kan testi yaptircam tekrae bakalim 20 gecmis miHadiya inşallah düşmez
Anladım canım bel ağrısı bendede 2 hafta sürdü şimdide ara ara kalçama iğne batıyor sanki birde normalde göğüslerimi çok fazla anlamazdım ama adet günü ve öncesi şişti gerildi çok ağrıdı gerçi şimdi daha iyi sadece arada bi ağrıyo anlam veremedimTeşekkür ederim benim hiç midem bulanmadı bel ağrım biliyosun ilk baştan beri var onun dışında çok rahat geçirdim karnımda sivri çıkıyor zaten öyle
Hayırlısı olsun inşallah canımİnsallah yarin kan testi yaptircam tekrae bakalim 20 gecmis mi
Amin hepimiz inşAllahHadi inşallah güzel sonuç alırsın canım
Bekliyorum canım eğer 2 aya göre hesaplarsam 3. Gün gecikmem var adete 2 3 gün kala ve adet günü göğüslerim çok şişmişti ve gergin ağrıyordu arada bi adet ağrısı gibi ağrı giriyor ama göğüslerimin şişliği puan biraz daha normale döndü sadece arada bi ağrım oluyorAmin hepimiz inşAllahsende son durum ne?
Bu kacinci klomen kullanman canim adetin gecikmismiydi kacinci gun yapmisdin idrar testini klomenin etkisimiydi axaba o silik cizgi bunlari doktoruna.sor hayirlisi olsun be kuzum hepimize rabbim ikiz ikiz versin ins dua edelim birbirimizeYaaa adet oldum ben canım, göz yanılgısı ya da hatalı test sanırımyine klomen kullanıyorum şu an, bu ay hayırlısı inşallah ❤ ☺
Benim geç döllenme canım reglim 4-5 gün uzuyordu.salı günü gittiğimde 5 haftalık sanırım demişti ve o gün 6 bin küsürdü tahminim.benim hesaplarıma göre carsamba günü 6. Haftaya girdi.haftaya carsamba günü kalp atışını duyarız dedi.inşallah öyle olur biraz tedirginlik var tabi.Son adet tarihin ne zamandi canim? Kac haftalik oldu ya da suan
Geç döllenme de nasıl oldu canım yani ne zaman yumurtlamışdın ne zaman belli olduBenim geç döllenme canım reglim 4-5 gün uzuyordu.salı günü gittiğimde 5 haftalık sanırım demişti ve o gün 6 bin küsürdü tahminim.benim hesaplarıma göre carsamba günü 6. Haftaya girdi.haftaya carsamba günü kalp atışını duyarız dedi.inşallah öyle olur biraz tedirginlik var tabi.
Canım bu ikinci olacak işte klomen kullanışım. İlkinde bir 20mm biri 13mm biri de daha küçük üç yumurtam vardı. Büyük olan için çatlatma iğnesi de oldum, küçük olan çok büyümeden çatladı sanırım. Yumurtlamadan itibaren de hem ovulasyon hem gebelik testiyle kontrol ettim her gün. Yumurtlamadan sonraki 11.gün negatife dönmüştü tamamen. 13.gün de işte paylaştığım testi yaptım. Hayırlısı, belki dediğin gibi Çifter çiftler gelirler bu ayBu kacinci klomen kullanman canim adetin gecikmismiydi kacinci gun yapmisdin idrar testini klomenin etkisimiydi axaba o silik cizgi bunlari doktoruna.sor hayirlisi olsun be kuzum hepimize rabbim ikiz ikiz versin ins dua edelim birbirimize
Canim sat 11 nisandi. 5.5 haftalık suan. Sizin ne kadarlikSizin sat ne zamandı. Ne kadarlik bebeginiz yani. Ben köyde oturuyorum onun icin devamli randevu bulamıyorum. Benim ne zaman gitmem gerekiyo diye merak ettim de
Evet 6. Hafta gibi duyuluyor kalp atışı 8 e kadarda uzayabiliyormuş. Ins duyarsın canim artik rahatlarsin biraz. Benim bugün de kanamam oldu biraz. Tedirginim ben de.Benim geç döllenme canım reglim 4-5 gün uzuyordu.salı günü gittiğimde 5 haftalık sanırım demişti ve o gün 6 bin küsürdü tahminim.benim hesaplarıma göre carsamba günü 6. Haftaya girdi.haftaya carsamba günü kalp atışını duyarız dedi.inşallah öyle olur biraz tedirginlik var tabi.
Benim sat 10 nisanCanim sat 11 nisandi. 5.5 haftalık suan. Sizin ne kadarlik
Ayniymis senin de kese görünür canim. Hic gitmedin mi dr ye? Cok mu uzaktasınızBenim sat 10 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?