Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim benim hiç midem bulanmadı bel ağrım biliyosun ilk baştan beri var onun dışında çok rahat geçirdim karnımda sivri çıkıyor zaten öyle
Anladım canım bel ağrısı bendede 2 hafta sürdü şimdide ara ara kalçama iğne batıyor sanki birde normalde göğüslerimi çok fazla anlamazdım ama adet günü ve öncesi şişti gerildi çok ağrıdı gerçi şimdi daha iyi sadece arada bi ağrıyo anlam veremedim

Amin hepimiz inşAllah sende son durum ne?
Bekliyorum canım eğer 2 aya göre hesaplarsam 3. Gün gecikmem var adete 2 3 gün kala ve adet günü göğüslerim çok şişmişti ve gergin ağrıyordu arada bi adet ağrısı gibi ağrı giriyor ama göğüslerimin şişliği puan biraz daha normale döndü sadece arada bi ağrım oluyor

Yaaa adet oldum ben canım, göz yanılgısı ya da hatalı test sanırım yine klomen kullanıyorum şu an, bu ay hayırlısı inşallah ❤
Bu kacinci klomen kullanman canim adetin gecikmismiydi kacinci gun yapmisdin idrar testini klomenin etkisimiydi axaba o silik cizgi bunlari doktoruna.sor hayirlisi olsun be kuzum hepimize rabbim ikiz ikiz versin ins dua edelim birbirimize

Son adet tarihin ne zamandi canim? Kac haftalik oldu ya da suan
Benim geç döllenme canım reglim 4-5 gün uzuyordu.salı günü gittiğimde 5 haftalık sanırım demişti ve o gün 6 bin küsürdü tahminim.benim hesaplarıma göre carsamba günü 6. Haftaya girdi.haftaya carsamba günü kalp atışını duyarız dedi.inşallah öyle olur biraz tedirginlik var tabi.

G
Geç döllenme de nasıl oldu canım yani ne zaman yumurtlamışdın ne zaman belli oldu

Bu kacinci klomen kullanman canim adetin gecikmismiydi kacinci gun yapmisdin idrar testini klomenin etkisimiydi axaba o silik cizgi bunlari doktoruna.sor hayirlisi olsun be kuzum hepimize rabbim ikiz ikiz versin ins dua edelim birbirimize
Canım bu ikinci olacak işte klomen kullanışım. İlkinde bir 20mm biri 13mm biri de daha küçük üç yumurtam vardı. Büyük olan için çatlatma iğnesi de oldum, küçük olan çok büyümeden çatladı sanırım. Yumurtlamadan itibaren de hem ovulasyon hem gebelik testiyle kontrol ettim her gün. Yumurtlamadan sonraki 11.gün negatife dönmüştü tamamen. 13.gün de işte paylaştığım testi yaptım. Hayırlısı, belki dediğin gibi Çifter çiftler gelirler bu ay

Evet 6. Hafta gibi duyuluyor kalp atışı 8 e kadarda uzayabiliyormuş. Ins duyarsın canim artik rahatlarsin biraz. Benim bugün de kanamam oldu biraz. Tedirginim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…