• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım banada pko dendi ama sadece ultrasonda gözüktü hormolar temiz dendi bizde deneyelim dedik çocuk için yoksa çok düşünmüyoduk kuzenimin eşi var onların 3 yıl olmamştı o dedi kesinlkle korunmayın diye birde benim eşim uzakta her zaman birlikte değiliz soğan kürü yaptım sonra adet oldum bitti eşim geldi 12 gün yanımdaydı olmuş Allaha şükür inşallah sendede vardır yoksada bi soğan kürü denemeni tavsiye ederim düzenli bi şekilde
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini❤️ beni mahvetti pko erkeksi saç dökülmem vardı bi ara şuan toparladım ama adetlerim hep saçma sapan oluyo özellikle de evlendikten sonra. Normalde düzene girer derler benim daha beter oldu. Elbet bi vakti vardır bakalım. Yumurtalarım da çok o sebepten büyümeyip çatlamıyo. Düzenli çalışma saatlerim yok soğan kürünü nasıl yapıcam bilmiyorum sanırım düzenli içmek gerekiyor dimi?

yok terk edermiyim hiççç :KK15: ben yaptırdım canım cumartesi 65 çıkmıştı dün sabah vredim bugün baktım 337 olmuş normal mi acaba? pazartesi de devlette randevum var kese gözükür mü acaba merak içindeyim inşallah sağlıklıdır görebilirim çok korkuyorum bişey olacak diye :(
canım benim en çok anladığım ağzımdaki tuhaf tattı en büyük belirtim yani halen de devam ediyor o his demir yemişim sanki tuhaf kötü bi tat oluyo ağzımda varmı öyle bişeyin bi tekrarlasana testi belki bişey çıkar ben gittim en ucuz testten aldım onda gözüktü :D
Değerin gayet normal canım ama pazartesi karından gözükmez doye dusunuyorum vajinal bakmak isterse baktirma . Karından 5000 felan olması gerekiyor gözükmesi için

Bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum canım ya bugün 2. Günüm zaten belki yarın filan yaparım ama dayanmak istiyorum ya .Valla ben hiç öyle bi tat hissetmiyorum canım ya bilmiyorum işte herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻Sende gönlünü ferah tut sakın korkuya girip yıpratma kendini stres yapma ağır iş yapma vaktin oldukça dinlenmeye çalış gerçeği güzel olucak inşallah🙏🏻🙏🏻💕
bekleyebiliyosan bekle canım biraz daha. Tabi herkesin belirtisi farklı oluyor inşallah vardır sendede çok dua ediyorum inan :dua: burda bi konu vardı çocuk sahibi olmak için okuyoruz diye ben oraya girmiştim bende okumak istiyorum diye sonra hamile olduğumu öğrendim sende okusana canım hatta bana mesaj at ismini yaz okuyayım senin için şu mübarek gün müminin mümine ettiği dua daha makbuldur :dua:
öyle yapmaya çalışıyorum canım olabildiğince yormamaya çalışıyorum kendimi inşallah tutunuyodur bana bebeğim insan ister istemez korkuyor yine bol bol dua ediyorum canım

Değerin gayet normal canım ama pazartesi karından gözükmez doye dusunuyorum vajinal bakmak isterse baktirma . Karından 5000 felan olması gerekiyor gözükmesi için
yaa çokmuş canım ama internette böyle yazıyor
Ultrasonda gebelik kesesi gebeliğin 5. veya 6.haftasında görülmesi mümkündür. Gebelik kesesi, bebeğe dair ultrasonda ilk görünen yapıdır. Gebelik kesesi en erken kanda beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. "
hesaplamalarıma göre 1000 leri görmesi gerekiyor canım bu şekilde artarak devam ederse eğer inşallah görebilirim merak ediyorum
vajinal baktırmak istemem zaten canım riskliymiş sanırım yavaş yavaş öğreniyorum bende

bekleyebiliyosan bekle canım biraz daha. Tabi herkesin belirtisi farklı oluyor inşallah vardır sendede çok dua ediyorum inan :dua: burda bi konu vardı çocuk sahibi olmak için okuyoruz diye ben oraya girmiştim bende okumak istiyorum diye sonra hamile olduğumu öğrendim sende okusana canım hatta bana mesaj at ismini yaz okuyayım senin için şu mübarek gün müminin mümine ettiği dua daha makbuldur :dua:
öyle yapmaya çalışıyorum canım olabildiğince yormamaya çalışıyorum kendimi inşallah tutunuyodur bana bebeğim insan ister istemez korkuyor yine bol bol dua ediyorum canım
Peki senin akıntın filan varmı canım .Allah razı olsun canım bende elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorum okuyorum Rabbim kabul eder inşallah 🙏🏻Benim adım Hilal canım senin neydi .Tabi kuzum insan Korkmazmı sen gönlünü ferah tut bu mübarek günlerde rabbime sığınalım ❤️🙏🏻🙏🏻

Peki senin akıntın filan varmı canım .Allah razı olsun canım bende elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorum okuyorum Rabbim kabul eder inşallah 🙏🏻Benim adım Hilal canım senin neydi .Tabi kuzum insan Korkmazmı sen gönlünü ferah tut bu mübarek günlerde rabbime sığınalım ❤🙏🏻🙏🏻
normal günlerdeki gibi canım akıntım bi fark yok Elif bende canım sende bana dua et inşallah sağlıkla kucağıma alabileyim :dua: :dua:

Kızlar bu ay çok fazla krem beyaz akıntım oldu regl dan sonra ve sarıya döndü bata 10 gün var doktora gidicem yarın randevum var muane olmam gebelik oluşucaksa bi sakıncalı olurmu

Kızlar bu ay çok fazla krem beyaz akıntım oldu regl dan sonra ve sarıya döndü bata 10 gün var doktora gidicem yarın randevum var muane olmam gebelik oluşucaksa bi sakıncalı olurmu
Kokulu değilse sıkıntı yok diye biliyorum muhtemelen yumurtlamışsındır o beyaz akıntılar ondan. Sarı akıntı da yumurta çatlayınca bi sıvı salgılıyomuş ondan oluyomuş galiba başka bi topicte okumuştum. İnşallah kötü bi durum yoktur.

normal günlerdeki gibi canım akıntım bi fark yok Elif bende canım sende bana dua et inşallah sağlıkla kucağıma alabileyim :dua: :dua:
Anladım kuzum benim yoktu da bugün gelmeye başlamış biraz herhalde adetten dolayıdır bilemedim 😂Ettim canım az önce okudum inşallah rabbim kabul etsin dualalarımızı 🙏🏻🙏🏻

Back