Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hesaplamalarıma göre yumurtlama günümü geçmiş olmam lazım ama geç yumurtlamış da olabilirim tabi. Renk şeffaf fakat kaşıntı var
Test mi kullanıyorsun canım yumurtlama la belirlemek için geç yumurtlama da olmuş olabilir belkide iki kere yumurtlamışsınız oda olabilir hımm anladım ama kaşıntı mantar gibi düşündürdü bana bu kadar erken de hamile olsan belirti olurmu onu bilmiyorum canım hayırlısı olsun

Hadi ya cok umutlanmistim ben. Yine de olsun adet olana kadar umut vardir. Ovu testini iki ay kullandim. Tam gününü tutturmak icin cok kullanisli. Cok şükür 2. Ayda nasip oldu. Rabbim sana da nasip eder ins
Canım bişey sorucam illa gebeysen koyu çizgimi çıkıyor acaba ovu testi

Evet canim yumurtlamadan sonra siliklesmisti. Adete 5 gub kala yeniden yaptım belirgindi ertesi gun koyulasmisti. Kan testinden sonra da merak edip denedim. Gercekten gun gectikce koyulasti. Hatta adet günümde 2 çizgi ayni renkteydi

Gebelik henüz düşünmüyorum kuzum. Bu nedenle ovulasyon testi kullanmıyorum. Yumurtlama dönemimi gelen akıntıdan ve vücudumdaki birkaç değişiklikten anlıyorum. Gebeliğe çok ihtimal vermesem de belirtileri danışayım dedim benzerlerini yaşayan var mıdır diye. Teşekkür ederim

Anladım canım doğru zamanda nasip etsin rabbim o zaman

Evet canim yumurtlamadan sonra siliklesmisti. Adete 5 gub kala yeniden yaptım belirgindi ertesi gun koyulasmisti. Kan testinden sonra da merak edip denedim. Gercekten gun gectikce koyulasti. Hatta adet günümde 2 çizgi ayni renkteydi
Anladım canım sağlıcakla kucağına alırsın meleğini inşallahben şimdi yine yaptım da o kadar koyu değil ya yarın adet günüm

Eklentiler

• 386BE142-1C06-4BA0-9E9E-9A89ED07D0FF.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 54
Anladım canım sağlıcakla kucağına alırsın meleğini inşallahben şimdi yine yaptım da o kadar koyu değil ya yarın adet günüm
Yine de belirgin duruyor. Yani ümit vericem ama ben daha onceki aylarda da bakmıştım. Cizgi cok soluktu. Zor görünüyordu hatta. Bu gayet belirgin. Varsa elinde yarin yine yap koyulasirsa kesinleşir

Yine de belirgin duruyor. Yani ümit vericem ama ben daha onceki aylarda da bakmıştım. Cizgi cok soluktu. Zor görünüyordu hatta. Bu gayet belirgin. Varsa elinde yarin yine yap koyulasirsa kesinleşir
Ovü testim bitti canım yarın adet günüm zaten olmazsam kalkınca gebelik testi yapıcam hiç ümidim yokda işte merak Bu ayki ovü testlerim böyle ama geriye nasip olmazsada bi süre çıkartıcam kafam san en azından çok takmamaya çalışılan yada gidip ya aşıma yada iğne olucAm

Eklentiler

• 3B824D7A-7D9E-46CB-9E69-3B5527DAEEBC.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 55
Canm diger aylarda bukadar oluyormuydu koyulugu? Bak ben sana hamile oldugumdakini atayım simdi kıyasla.

Eklentiler

• Screenshot_20190515-222753_YandexDisk.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20190515-222650_YandexDisk.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 45
Hadi ya cok umutlanmistim ben. Yine de olsun adet olana kadar umut vardir. Ovu testini iki ay kullandim. Tam gününü tutturmak icin cok kullanisli. Cok şükür 2. Ayda nasip oldu. Rabbim sana da nasip eder ins
Aslnda varya adet biter bitmez ovuya baslayip adet olana kadar yapmak lazim benimkiler koyulasr gbi oldu ama tam koyuya hic denk gelemedim ya kacrdim bakalim ne olacak kv de ruyasinda beni hamile gormus ama bakalm

Yok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdı
Telefondan dolayımı bilmiyorum ama 2.çizgiyi göremedim ben kuzum,ama vardı daha önceki testinde,benim regli bitti çalışmalara başlarız

Hesaplamalarıma göre yumurtlama günümü geçmiş olmam lazım ama geç yumurtlamış da olabilirim tabi. Renk şeffaf fakat kaşıntı var
Kasidiktan sonrami kan gordun canim bendede kasnti var suan kasdktan sonra camasrma baktm kan olmustu muhakkak mantardir seninde bende bi kurtulamadim su illetten ya onceden hic olmazdi bi basladi bi gecio bida baslio kafasina gore

Canm diger aylarda bukadar oluyormuydu koyulugu? Bak ben sana hamile oldugumdakini atayım simdi kıyasla.
Valla canım ben bi ocakta yaptım o zaman bu kadar koyu değildiler ard Arda testler ve ocakta 60 gün değil olmayınca bebekte olmayınca vazgeçtim bu ay tekrar denemek istedim yani bilmiyorum hani zaten olmazsada yapmayı düşünmüyorum artık ya gerçekten çok strese giriyo insan seninki baya koyuymuş ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım sende ovü testi kullanıyorsun sanırım
Sana birşey sorabilirmiyim
Ben nedense hiç tam pik yakalayamadım
Doktora da gittim hiçbir sorun yoktu gayet iyi dedi hatta
Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum
Kaset tipi benimki
L ile başlayan markadan
Sen sıvı alımını kaç saat kesiyorsun
Ve bu sırada tuvalete gidiyormusun yoksa tutuyormusun
Eğer bu sefer de olmazsa farklı bir markamı denesem bilemedim

Sabah ilk idrarla yapiyorsun degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…