- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
14 aylik şuan2. Miiküçük mü ki kuzumm amin aöin darısı bize
cizmese calistim burda. kirmizi ok o dedigin üst kismi beyaz yer mavi ok ve yuvarlak icinde olan hafif solunda gibi. o ikinci kücük yuvarlak icindeki yerde. bilimsel arastirma gibi oldu sanki :))Yok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdı
bu nasil test canim nasil yaptin böyle ? bu sekilde daha kolay belli olurValla ben yaşlandım gozler de pek iyi gormuyo seninki bu. Varla yok arasi bi parlaklik var gbi ama emin olamiyorum canm. Evet cok şükür o dönemde mutlu haberi almistim cok şükür. 8 9 ay buralarda takildiktan sonra :))) artik bagimlisi olmustum buranin her saniye bakiyodum. Sen ovulasyon yapiyormusun peki bugunlerde yaptinmi
canim sanki bundada cok az belli ama cok zor görünüyor insallah kuruma izi filan degildir insallah bebektendirDayanamadım bende yaptım
İnşallah vardırbence cok cok hafiften yeri belli gibi. testteki kontrol cizgisinin üdt tarafi beyaz gibi orayi sag tarafa dogru takip edince bir yerinde biraz daha koyuluk var biraz
Hayırlısı olsun kuzum bakalımValla ben yaşlandım gozler de pek iyi gormuyo seninki bu. Varla yok arasi bi parlaklik var gbi ama emin olamiyorum canm. Evet cok şükür o dönemde mutlu haberi almistim cok şükür. 8 9 ay buralarda takildiktan sonra :))) artik bagimlisi olmustum buranin her saniye bakiyodum. Sen ovulasyon yapiyormusun peki bugunlerde yaptinmi
Hemen cektim canım belli olduktan sonra beklemedim fazlacanim sanki bundada cok az belli ama cok zor görünüyor insallah kuruma izi filan degildir insallah bebektendir
Evet daha çok miniik hayırlısı olsun canım14 aylik şuan
Hemen cektim canım belli olduktan sonra beklemedim fazla
https://tr.pixiz.com/template/1362 bu siteye cektigin resmi yukleyip negatife ceviriyorsun canmbu nasil test canim nasil yaptin böyle ? bu sekilde daha kolay belli olur
Evet benim kuzen negaitf cikti diye çöpe atmis. 4 5saat sonra copun kapagni acinca birdaha bakms ozaman cok silik vardi.birde 2-3 saat bekledikten sonra bak hatta aksama ve ertesi sabah da cizgi o zaman daha cok belirginlesiyor. gecerliligi bitiyordur belki ama yinede daha iyi görünüyor o zaman varsa
Tamam kuzum bakarım öyle atarım zaten yarın 5. Gün kan vermeyi düşünüyorumbirde 2-3 saat bekledikten sonra bak hatta aksama ve ertesi sabah da cizgi o zaman daha cok belirginlesiyor. gecerliligi bitiyordur belki ama yinede daha iyi görünüyor o zaman varsa
Uç tane test var kıyıp da atamadığım biri adete bir gün kala biri dün bir bugunEvet benim kuzen negaitf cikti diye çöpe atmis. 4 5saat sonra copun kapagni acinca birdaha bakms ozaman cok silik vardi.
tesekkür ederim canim bende deneyeyim benimkileri. allah razi olsun. bugün catlatma ignesinden sonraki 14. gün. daha negatif testlerde birsey görünmüyor cok sükür daha adet de olmadim insallah bende görürüm cift cizgiyi birkac günehttps://tr.pixiz.com/template/1362 bu siteye cektigin resmi yukleyip negatife ceviriyorsun canm
aynen bende kendimde farketmistim kimyasal oldugunda. sonradan cikabiliyor. prospektüsünde gecerli degil yaziyo ama yinede dogru benceEvet benim kuzen negaitf cikti diye çöpe atmis. 4 5saat sonra copun kapagni acinca birdaha bakms ozaman cok silik vardi.
Insaalah canm insaalah. Bilirim bu surecin nekadar yıpratıcı olduğunu.. ben de tam aşılamaya başvuracaktım ki çok şükür gerek kalmadı. Insaalah senin de son olur bu ayki stresintesekkür ederim canim bende deneyeyim benimkileri. allah razi olsun. bugün catlatma ignesinden sonraki 14. gün. daha negatif testlerde birsey görünmüyor cok sükür daha adet de olmadim insallah bende görürüm cift cizgiyi birkac güne
Ben de iğnenin 17. Günü olmuştum testini buraya atsana kuzum bir de orada deneyip de at bizlerde bakalımtesekkür ederim canim bende deneyeyim benimkileri. allah razi olsun. bugün catlatma ignesinden sonraki 14. gün. daha negatif testlerde birsey görünmüyor cok sükür daha adet de olmadim insallah bende görürüm cift cizgiyi birkac güne
AMINNN canim insallah. insallah sende saglikla evladini kucagina alirsinInsaalah canm insaalah. Bilirim bu surecin nekadar yıpratıcı olduğunu.. ben de tam aşılamaya başvuracaktım ki çok şükür gerek kalmadı. Insaalah senin de son olur bu ayki stresin
Benimki 14 aylik oldu bile teyzesi. Bu ay yine bi şüphelendim ama bakalım ne olacak beklemedeyim daha 6 günüm varAMINNN canim insallah. insallah sende saglikla evladini kucagina alirsin
bende galiba 30-40 tane test var suan yapilmis biriktiriyorum :) ama son 3-4 tanesini cekip koyayim. fotografta tam belli olmuyor bende isiktanmi bilmiyorum ben telefonun isigini acip bakiyorum igneden sonraki 11. ve 12. günde daha cok hafiften görünüyor dünkinde cok az yeri belli bigünkinde daha birsey yok yarin filan bakarim tekrar diyordum ama dur posetten cikartip siraya dizip cekeyim ovulasyon testide yapiyorum orda ikinci cizgi cikiyo öyle koyu degil cok asiri silikde degil.Ben de iğnenin 17. Günü olmuştum testini buraya atsana kuzum bir de orada deneyip de at bizlerde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?