Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdı
cizmese calistim burda. kirmizi ok o dedigin üst kismi beyaz yer mavi ok ve yuvarlak icinde olan hafif solunda gibi. o ikinci kücük yuvarlak icindeki yerde. bilimsel arastirma gibi oldu sanki :))

Eklentiler

• A36B279D-35A7-4C59-AEC4-1EB5132A749B.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 29
bu nasil test canim nasil yaptin böyle ? bu sekilde daha kolay belli olur

Hayırlısı olsun kuzum bakalım Yok bu ay sadece yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa kuzum

birde 2-3 saat bekledikten sonra bak hatta aksama ve ertesi sabah da cizgi o zaman daha cok belirginlesiyor. gecerliligi bitiyordur belki ama yinede daha iyi görünüyor o zaman varsa
Evet benim kuzen negaitf cikti diye çöpe atmis. 4 5saat sonra copun kapagni acinca birdaha bakms ozaman cok silik vardi.

https://tr.pixiz.com/template/1362 bu siteye cektigin resmi yukleyip negatife ceviriyorsun canm
tesekkür ederim canim bende deneyeyim benimkileri. allah razi olsun. bugün catlatma ignesinden sonraki 14. gün. daha negatif testlerde birsey görünmüyor cok sükür daha adet de olmadim insallah bende görürüm cift cizgiyi birkac güne

Insaalah canm insaalah. Bilirim bu surecin nekadar yıpratıcı olduğunu.. ben de tam aşılamaya başvuracaktım ki çok şükür gerek kalmadı. Insaalah senin de son olur bu ayki stresin

Ben de iğnenin 17. Günü olmuştum testini buraya atsana kuzum bir de orada deneyip de at bizlerde bakalım

Ben de iğnenin 17. Günü olmuştum testini buraya atsana kuzum bir de orada deneyip de at bizlerde bakalım
bende galiba 30-40 tane test var suan yapilmis biriktiriyorum :) ama son 3-4 tanesini cekip koyayim. fotografta tam belli olmuyor bende isiktanmi bilmiyorum ben telefonun isigini acip bakiyorum igneden sonraki 11. ve 12. günde daha cok hafiften görünüyor dünkinde cok az yeri belli bigünkinde daha birsey yok yarin filan bakarim tekrar diyordum ama dur posetten cikartip siraya dizip cekeyim ovulasyon testide yapiyorum orda ikinci cizgi cikiyo öyle koyu degil cok asiri silikde degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…