• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimki 14 aylik oldu bile teyzesi. Bu ay yine bi şüphelendim ama bakalım ne olacak beklemedeyim daha 6 günüm var 😊
ah canim o zaman saglikla büyüt insallah evladini bizede ugur getirsin insallah :)
insallah o zaman seninde ikinciye istedigin zaman ugrasmadan kavusursub hemen

bende galiba 30-40 tane test var suan yapilmis biriktiriyorum :) ama son 3-4 tanesini cekip koyayim. fotografta tam belli olmuyor bende isiktanmi bilmiyorum ben telefonun isigini acip bakiyorum igneden sonraki 11. ve 12. günde daha cok hafiften görünüyor dünkinde cok az yeri belli bigünkinde daha birsey yok yarin filan bakarim tekrar diyordum ama dur posetten cikartip siraya dizip cekeyim ovulasyon testide yapiyorum orda ikinci cizgi cikiyo öyle koyu degil cok asiri silikde degil.
At bakalım kuzum aslında dün de dedim senim etkin kesim cekmiştir kan ver diye 🤷‍♀️

en üstteki 12 mayis pazar gününden bir altindaki pazartesi onun altindaki sali en alttakide bugünden carsamba.

en üsttekinde cok hafiften görünüyor daha igne etkisinden ortadakilerde cok azcik yeri belli fotografta görünmüyor bile. bugünkindede daha birsey yok.

hafiften beli agriyor karnimda hafiften agriyor ara ara. sanki adet olacakmisim gibi.

Eklentiler

• 9DE5C9C4-23C3-443B-8C57-8B518D648881.jpeg
    9DE5C9C4-23C3-443B-8C57-8B518D648881.jpeg
    168,5 KB · Görüntüleme: 34
yaptigim bütün testleride sakliyorum insallah olumlu olurda siraya dizip burda hepsini paylasirim belki birine umut olur diye

en üstteki 12 mayis pazar gününden bir altindaki pazartesi onun altindaki sali en alttakide bugünden carsamba.

en üsttekinde cok hafiften görünüyor daha igne etkisinden ortadakilerde cok azcik yeri belli fotografta görünmüyor bile. bugünkindede daha birsey yok.

hafiften beli agriyor karnimda hafiften agriyor ara ara. sanki adet olacakmisim gibi.
Kuzum çatlatma iğnesi olduğun için çizgi ney olması yada silik olması lazım hayal çizgi değil malerse çünkü üstünden geçti baya 😔 ama her zaman umut vardır

Kuzum çatlatma iğnesi olduğun için çizgi ney olması yada silik olması lazım hayal çizgi değil malerse çünkü üstünden geçti baya 😔 ama her zaman umut vardır
canim ben catlatma ignesini 1 mayista yaptim o zamankilerde cok daha belirgin 2. cizgi. üstünden baya gecti eve 12 mayisinkinde baya belli oluyor elime alinca testi ama o daha igne etkisinden. artik ignenin etkisi yok gitmistir bundan sonra cikarsa insallah bebektendir

canim ben catlatma ignesini 1 mayista yaptim o zamankilerde cok daha belirgin 2. cizgi. üstünden baya gecti eve 12 mayisinkinde baya belli oluyor elime alinca testi ama o daha igne etkisinden. artik ignenin etkisi yok gitmistir bundan sonra cikarsa insallah bebektendir
İnşallah kuzummmm 12 Mayıs’ta da etkisi geçer inşallah vardır inşallah 🙏🏻

Bunlar hcg mi canm? Yoksa lh mi?
hcg testi canim hepsi.
lh testleride var ama onlarin oek bir anlami yok diye cekmedim. cok cok az koyulasma var gibi yada ayni gibi onlar yani birsey ifade etmiyor daha öyle belirgin birsey farketmedim. zaten farkettigim ilk anda buraya atardim birlikte yorumlayabilmek icin

canımm aklım sendeydi gerçekten
dün yazacaktım yoğunluktan sonra yine kaldı

inşallah ameliyat olmadan kavuşursun sağlığına canım
moralini yüksek tut olurmu
herşey bizim bilinçaltımızda , kafamızda bitiyor aslında
bol bol dua okuyalım
aklımdasın
Allah razi olsin canim insallah cok yorucu bir süreç gerçekten. Önceden tutunsun diye dua ediyoruz sonra dussun diye. Hayat çok garip gerçekten. Rabbim her seyin hayırlısını nasip etsin cümlemize.

Allah razi olsin canim insallah cok yorucu bir süreç gerçekten. Önceden tutunsun diye dua ediyoruz sonra dussun diye. Hayat çok garip gerçekten. Rabbim her seyin hayırlısını nasip etsin cümlemize.
Canım Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah gerçekten dediğin gibi hayat çok garip inşallah bundan sonra herşey senin için güzel olur Rabbim sağlıcakla evlat nasip eder sana🙏🏻🙏🏻

Kizlar ben artik gerçekten bu arastirmalarin iyi olmadığını düşünüyorum. Arastirirken neyden korktuysam basima geldi çünkü. Kimyasal yaşadım simde de en cok korktuğum dış gebeligi yasiyorum. Arastirmak gerçekten iyi degil sanirim. Hastanede yattigim sürece bakiyorum bilgisi olmayanlar ne mutlu. Kizin biri 7 aylik hamile sancıyla yatmis. Doktorlar ilaç veriyor. Ilac icmekten sıkılmıştı da ilac icmiyor. Icmedigi ilac da progesteron. Erken doğumu önlüyor. Bundan sonraki mottom cahil kal mutlu ol mottosu. Simdi 4 ay korunmam gerekiyor. Ondan sonra ne ates takibi ne ovulasyon ne de belirti arama hicbirini yapmicam. Oyle seyler yasadim ki zaten hamile kalsamda hep korkuyla gececek artik.

Kuzular merhaba. :KK69:Ufacıcık birşey danışmaya geldim. Son reglim yaklaşık 20 gün önce idi. Genelde 30-31 gün periyotla regl oluyorum çok düzenli değildir. 3 gün önce yoğun bir akıntı başladı. Akıntı ile birlikte vajinal kaşıntı başladı. 2 gün önce akıntı ile birlikte açık pembe bir kan geldi. Alt karın bölgemde ağrı var kasıklarımda ağrı var. Dün sağ bugün sol yumurtalıkta ağrı ve batma hissi var. Belimde 2 gündür bir ağrı var. Sizce gebelik ihtimali var mı yoksa vajinal mantar mıdır acaba? Kaşıntı aklımı karıştırıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? :KK12:

Kuzular merhaba. :KK69:Ufacıcık birşey danışmaya geldim. Son reglim yaklaşık 20 gün önce idi. Genelde 30-31 gün periyotla regl oluyorum çok düzenli değildir. 3 gün önce yoğun bir akıntı başladı. Akıntı ile birlikte vajinal kaşıntı başladı. 2 gün önce akıntı ile birlikte açık pembe bir kan geldi. Alt karın bölgemde ağrı var kasıklarımda ağrı var. Dün sağ bugün sol yumurtalıkta ağrı ve batma hissi var. Belimde 2 gündür bir ağrı var. Sizce gebelik ihtimali var mı yoksa vajinal mantar mıdır acaba? Kaşıntı aklımı karıştırıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? :KK12:
Canım akıntının rengi nedir yumurtlama gününü biliyormusun.Bu yaşadığın yumurtlama kanaması olabilir birde eğer kaşıntın şiddetli ve akıntının rengi sarıysa mantar olma olasılığın yüksek

Canım akıntının rengi nedir yumurtlama gününü biliyormusun.Bu yaşadığın yumurtlama kanaması olabilir birde eğer kaşıntın şiddetli ve akıntının rengi sarıysa mantar olma olasılığın yüksek
Hesaplamalarıma göre yumurtlama günümü geçmiş olmam lazım ama geç yumurtlamış da olabilirim tabi. Renk şeffaf fakat kaşıntı var :KK51:

Back