• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Yaaa yerleşme kanaması varsa bence bebek de vardır diye düşünüyorum ama inşallahh başka bi kanama değildir yani enfeksiyon gibi 😍

Kızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Bana o linki öğrettin yorum bekliyorum şimdi senden 😂

2. Mii 😍 küçük mü ki kuzumm amin aöin darısı bize 🙏🏻
Valla ben yaşlandım gozler de pek iyi gormuyo seninki bu. Varla yok arasi bi parlaklik var gbi ama emin olamiyorum canm. Evet cok şükür o dönemde mutlu haberi almistim cok şükür. 8 9 ay buralarda takildiktan sonra :))) artik bagimlisi olmustum buranin her saniye bakiyodum. Sen ovulasyon yapiyormusun peki bugunlerde yaptinmi

Eklentiler

• Screenshot_20190515-152052_Chrome.jpg
    Screenshot_20190515-152052_Chrome.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 29
Back