- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Senin gün geçmişti dimi canım bellide geç dölleniyor yavrucak biraz daha bekleyelim bakalım yaHemen denedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gün geçmişti dimi canım bellide geç dölleniyor yavrucak biraz daha bekleyelim bakalım yaHemen denedim![]()
Yaaa yerleşme kanaması varsa bence bebek de vardır diye düşünüyorum ama inşallahh başka bi kanama değildir yani enfeksiyon gibiKızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Cümleten kafayı yedik hayırlı olsunDün ki bu da psikolojim bozuldu yeminle![]()
Evet bebeğim bugün 4. Gün geç döllenme olursa yarın kan versem mi acbaaa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyemmiSenin gün geçmişti dimi canım bellide geç dölleniyor yavrucak biraz daha bekleyelim bakalım ya❤
HepimizeCümleten kafayı yedik hayırlı olsun![]()
Ne zaman kan vermiştin kuzum senEvet bebeğim bugün 4. Gün geç döllenme olursa yarın kan versem mi acbaaa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyemmi
Bana o linki öğrettin yorum bekliyorum şimdi sendenKızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Hayirlisi canm. Muhtemelen benim oyle bisey çıkacak zaten suan pek hazir değilim gibi 2.ye az daha zaman geçsin Rabbim hemen isteyenlere versin ☺Yaaa yerleşme kanaması varsa bence bebek de vardır diye düşünüyorum ama inşallahh başka bi kanama değildir yani enfeksiyon gibi![]()
Vermedim hiç bebeğim daha yarın vermeyi düşünüyordumNe zaman kan vermiştin kuzum sen
Hepimize![]()
Seninkinden goremiyorum pek ama senin orjinali alip birde ben yukliyim siteye bakalm değişecekmiBana o linki öğrettin yorum bekliyorum şimdi senden![]()
2. MiiHayirlisi canm. Muhtemelen benim oyle bisey çıkacak zaten suan pek hazir değilim gibi 2.ye az daha zaman geçsin Rabbim hemen isteyenlere versin ☺![]()
He ya amin amin kuzummm uyumak istiyorum su siteden çıkamıyorumAy allahım bir an önce nasip et yavrularımızı
Bizde buhran geçirmekten kurtulalım
![]()
He anladım kuzum ya o zaman ne diyeyim bi dene ver bakalım değer kaç çıkıcak inşallah vardırVermedim hiç bebeğim daha yarın vermeyi düşünüyordum
Hahah hiç sorma bağlandık resmenHe ya amin amin kuzummm uyumak istiyorum su siteden çıkamıyorum![]()
Bende göreemedim ama olsun Herşeyin hayırlısı belki kanda çıkar belki birdahaki aya kalıırSeninkinden goremiyorum pek ama senin orjinali alip birde ben yukliyim siteye bakalm değişecekmi
İnşallah bakalım kuzum sende yarin test yap haber et hemenHe anladım kuzum ya o zaman ne diyeyim bi dene ver bakalım değer kaç çıkıcak inşallah vardır![]()
Aynen öyle canımHahah hiç sorma bağlandık resmensabah kalktığım gibi direk bakıyorum güzel haber varmı diye
![]()
bence cok cok hafiften yeri belli gibi. testteki kontrol cizgisinin üdt tarafi beyaz gibi orayi sag tarafa dogru takip edince bir yerinde biraz daha koyuluk var birazYok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdı
Valla ben yaşlandım gozler de pek iyi gormuyo seninki bu. Varla yok arasi bi parlaklik var gbi ama emin olamiyorum canm. Evet cok şükür o dönemde mutlu haberi almistim cok şükür. 8 9 ay buralarda takildiktan sonra :))) artik bagimlisi olmustum buranin her saniye bakiyodum. Sen ovulasyon yapiyormusun peki bugunlerde yaptinmi2. Miiküçük mü ki kuzumm amin aöin darısı bize
![]()