- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Ben hiç çizgi göremiyorum arkadaşlar siz nasıl görüyorsunuzHayal görmeye başladım artık
bencede kuzum en güzeli kan verY
yapmadım canım yarın kan vericem
Anladım kuzum ya rabbim yardımcın olsunEvet canim igneyi yedim hastaneye yatis yaptiginlm ilk gun. Persembe günüydü. Inşallah ilacla erir de ameliyata gerek kalmaz 4 mm lik bir küçülme var. Beta 900 suan 35 gundur kanama kim bilir bu kanama daha ne kadar sürecek
Valla canım resmen bebek üzerine odaklandık ya valla nabayım ya vazgeçicem ya da gidip iğne yaptırıcamBende senin gibi olmuştum 1 senedir deniyorduk eşimde ve bende bi sorun yoktu ve artık bende hastaneye gidip aşılama vs yaaptirmaya karar vermiştim ve bundan önce birde ovu testi deneyeyim dedim bir ihtimal. Ta eşim nobetcuyken nöbetten cikarttirdim getirttimbelki sende hastane düşünüyorsunya seninde gelmistiiir bebisin. Ve bilmiyorum benim içime doğuyor sanki var sende biseyler ...
Canım valla bişey yapmadım sabredip bekleyeyim diyorrum yarın yapayım testi diyorumcanım O Ozlem1817 yeniden test yaptınmı bugün ?
milasudoruk canım sen de yaptınmı
hislerim ikizinde hamile olduğunu söylüyor kızlar yaa
Veririm tabi ki de inşallah olumlu sonuç alırımbencede kuzum en güzeli kan ver
inşallah güzel haberler verirsin bize de
Bi ben inanamıyorum sanırım yokmuş gibi geliyo ama inşallah vardırcanım O Ozlem1817 yeniden test yaptınmı bugün ?
milasudoruk canım sen de yaptınmı
hislerim ikizinde hamile olduğunu söylüyor kızlar yaa
Bende inanamıyorum valla canım kendime yok büyük ihtimalle Ama inşallah senin meleğin gelmiştirBi ben inanamıyorum sanırım yokmuş gibi geliyo ama inşallah vardır
İkimizin de gelir inşallah canımBende inanamıyorum valla canım kendime yok büyük ihtimalle Ama inşallah senin meleğin gelmiştir
İnşallah canım ben gebelik testi yapamadım cesaret edip ama ovulasyon yaptım ondada koyu değil silik çıktı yani muhtemelen değilim ah bu bendeki umut bünyem şaştı normalde koyu çıkan ovu testi şimdide silikİkimizin de gelir inşallah canım
Er gebelikte yapsana kuzummİnşallah canım ben gebelik testi yapamadım cesaret edip ama ovulasyon yaptım ondada koyu değil silik çıktı yani muhtemelen değilim ah bu bendeki umut bünyem şaştı normalde koyu çıkan ovu testi şimdide silikBen anladım bizim bebişler çok inatçı çook
Yarın yapayım dedim kuzum olmazsam eğer yoktur zaten de o yüzden moralimi bozmayayım dedim yaEr gebelikte yapsana kuzumm
İnstagram hesabın var mı kuzum oradan özel atıcam ama ben bişe göremiyorum sanırımCanım ben mi orda pembelik görüyorum
Fotoğraf da görünüyo sanırım senin atığında azıcık ama bilmiyorum yaCanım ben mi orda pembelik görüyorum
Dualarım seninle namaza durucam ismin be kuzum senin için ve burada isteyen herkes için Edibe’m her namazdaYarın yapayım dedim kuzum olmazsam eğer yoktur zaten de o yüzden moralimi bozmayayım dedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?